mātes attiecības

Aizsāka Jasmiina 

Jasmiina
mātes attiecības
07.05.2014 10:00
Šodien ārā drūms laiks, kad gribas paraudāt. Visu laiku maļas domas pa galvu kādas mums ar mammu ir attiecības. Tēmas par kurām mēs abas runājam ir vai nu kāds ārā laiks, vai kāda šī skaista puķe. Šodien atkal saraudināja par to, ka atgādināja kāds man drausmīgs raksturs, bet brālim ir ļoti labs raksturs (mums jau pāri 30 gadiem ar brāli). Tikai, kad mammas bija ļoti slima, es braucu no rīta līdz vakaram sēdeju pie gultas, brālis ne reizi neaizbrauca uz slimnīcu. Es jau nesaku, ka man ir ideāls raksturs, gribu reizēm mammai ieteikt, pastāstīt, ka tas produkts viņas veselībai nav tik veselīgs, ko viņa ēd, bet uzreiz man atcērt ,es viņu ēdu un ēdīšu vai arī izliekas, ka nedzirdēja. Mamma jau ir pats tuvākais cilvēks, kuru es mīlēšu vienmēr, bet reizēm gribas tomēr paraudāt...........
Re: mātes attiecības
07.05.2014 12:42
Ja Tev viņa būtu pats tuvākais cilvēks, Tu viņu mīlētu, tad Tu iemīlētu arī to, ko viņa ēd, kas viņai patīk utt... Ja es mīlētu kādu cilvēku, es viņam nopirktu to, kas viņam garšo, kas viņu iepriecinātu, vienalga, čipsi vai konfektes.
Izklausās, ka vēlies kontrolēt viņas dzīvi, piesavināties viņu sev, likt darīt tā, kā Tev patīk. Varbūt Tev šķiet, ka esi gudrāka par viņu. Pat, ja tā ir, tad ne vienmēr ir nepieciešams to parādīt. Jāciena otrs cilvēks.
Raksturs izmainās, ja ir ļoti liela vēlme. Ar patīkamāku raksturu vienmēr vairāk cilvēkiem patiksi, Tu būsi daudziem cilvēkiem tuvākais cilvēks.
Lai nevajadzētu domāt tik ļoti par ikdienišķām attiecību problēmām, ieteiktu atrast kādu hobiju, kas domas novirzītu citur.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.05.2014 12:47 by XTC.
Jasmiina
Re: mātes attiecības
07.05.2014 13:04
Izklausās, ka vēlies kontrolēt viņas dzīvi, piesavināties viņu sev........ -100000000
Parasti jau saka, ka bērni ir vecāku atspulgs.
Re: mātes attiecības
07.05.2014 13:27
Es tevi saprotu Jasmin. Manas attieciibas ar mammu ir stipri liidziigas. Es pie vinas regulaari aizbraucu, zvanu. Braalis savukaart uzrodas tikai tad kad vinam pasam ir probleemas vai kaut ko vajag. Un taapataas es esmu taa kas ir sliktaa.
Re: mātes attiecības
07.05.2014 13:49
XTC ir vīrietis, tas uzreiz skaidrs.

Es gan biju vienīgā meita, bet šīs meitu/dēlu lietas esmu atskatījusies.

Meita mātei ir konkurente, jo ir jaunāka, skaistāka, var ilgāk dzemdēt, mātei bail no meitas, tāpēc pazemo. Tādām, kas baidās par sevi, kam nav augsts pašvērtējums, tā ir traģēdija, ja kāda ir stiprāka. Ja sākas klimakss, viņa paliek vēl trakāka, var kļūt pat par psihiatra pacienti.

Tāda noteikti bija arī omes attieksme pret viņu. Dēls ir labais; ja nav vīra, tad (pseido-)partneris, bieži izlutināts, līdz ar to bailīgs, gļēvs, neiejūtīgs, bet viņai vienmēr labs, jo ir erotiskā saite. Nav tikai seksa, visi citi elementi ir.

Māti nepārtaisīsiet, lai viņa ēd, ko grib: tās nav Jūsu rūpes, bet Jūsu kontroles velns, paskatieties spogulī patiesībai acīs.

Nelūdzieties, nemanipulējiet, lai panāktu viņas uzmanību: viņa to nespēj, viņai vajag dēlu.

Bet pasakiet savu reizi viņai kādu biezu vārdu par to, kā viņa ir likusi Jums justies, nav ko vārīties sevī, tas grauj imunitāti un tātad tieši Jūsu veselību kopumā. Vismaz sāciet mācīties to darīt. Tas var ienest zināmas izmaiņas, ja mātei ir vēl kādas saprāta paliekas.

Kontroles velns jādzen ārā, bet no sevis, jo tas ļoti traucēs partnerattiecībās un attiecībās ar savu meitu un dēlu. Tā šis lāsts tiks nodots tālāk. Būs vēl viens gļēvs vīrietis un valdonīga sieviete. Nevajag. Ja māte turpina Jūs kontrolēt, mācieties vilkt robežas: ne lūdzoties, ne draudot, bet lietišķi kā pieaudzis cilvēks. Jā, grūti, bet vajag.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.05.2014 14:03 by Runcene.
Re: mātes attiecības
07.05.2014 14:56
jasmīna = anoniims?
Re: mātes attiecības
07.05.2014 19:07
Cik mulkigi,ka 58 gados,tas jaastasta visai pasaulei.Kaut gan kada tam noziime,dazi tikai palasa un pasmejas,jo netic.Man jau mazam esot tevs nevis dziedaja miega dziesmu,bet teica;es tevi radiju un es tevi reiz nogalinasu;.Taapat arii mamma seviski par mani nerupejaas.Kad piedzima mana maasa. .........
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 12?
Ziņa: