Kā rīkoties?

Aizsāka nomāktā 

nomāktā
Kā rīkoties?
28.04.2014 10:31
Satiku sen nesatiktu draudzeni, kas atvēra man acis. Iespējams, esmu ieslīgusi depresijā, jau atkal.
Pirms tikšanās šķita, ka vienkārši ir tāds grūts dzīves posms, kad apnicis darbs, nauda beigusies, negribas neko darīt un nevienu redzēt, mājās jāapkopj slims tuvinieks, bet mīļotais ir citā valstī un hobijs arī piegriezies. Tāpēc naktī slikts miegs un no rītiem negribas velties no gultas ārā....bet šī "bedre" jau labu laiciņu ir ievilkusies. ja tā padomā, pēdējo reizi patiesi smaidīju kādus 3 mēnešus atpakaļ.. tagad jau arī nav par ko, šķiet, ka esmu pārāk slinka lai savāktos, visu laiku radās attaisnojumi kāpēc kaut ko nedarīt, bet tagad jau kļūst pilnīgi vienalga par visu. Esmu kā citā pasaulē un gaidu uz brīnumu, kas nenāk. Naudas nav, ir 10 eiro ar kuriem jāizvelk līdz 12. maijam. Ēst ir ko, mājās krājumu pietiks, bet psihiatra apmeklējumam nepietiek, ģimenes ārste saslimusi un pieņem tikai māsiņa, priekšā atkal brīvdienas...un atkal jau čīkstu.

Kā tikt ārā no šī apburtā apļa? Ko darīt? kur meklēt palīdzību?
Re: Kā rīkoties?
28.04.2014 11:05
Varbūt gribi piezvanīt uz "Skalbes" tālruni?

Vismaz mazliet palīdzēs savākties.

Mēģini dzīt prom to "nevaru, negribu", kaut pamazām mēģini kaut ko izdarīt.

Ja ir bezmiegs, vienmēr kļūstu uzmanīga, pašai tā ir bijis, zinu arī citus; daudzi ārsti uzsver, ka ielaists bezmiegs ir bīstams. Pie psihiatra var aiziet bez maksas, un kādas lētās zāles miegam par to naudiņu sanāks.

Bet nu tas Tev pašai jāizvērtē, ideāli, ja var tikt galā bez zālēm.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.04.2014 11:55 by Runcene.
nomāktā
Re: Kā rīkoties?
28.04.2014 12:34
Kur ir tie bezmaksas ārsti?
Re: Kā rīkoties?
28.04.2014 13:02
Psihiatrs valsts iestādē (Rīgā Veldres ielā, Ļermontova ielā, Tvaika ielā). Ir kaut kādi gadījumi, kad par pirmo apmeklējumu jāmaksā 3 LVL, nezinu, cik tas tagad ir EUR.

www.rpnc.lv; zvani un interesējies, ambulatori vienmēr ir pieraksts, bet akūtos gadījumos jau parasti neatsaka.

Bet es īsti neesmu droša, ka Tev kaut ko sevišķi daudz izārstēs, jo tā ir situācijas radīta depresija, kur pašam jāķepurojas laukā.

Tur gudrāk meklēt psiholoģisko atbalstu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 4?
Ziņa: