Sapņu un murgu nozīmju tulks

Aizsāka Cīnītājs 

Jā esmu meklējis google šo jautājumu bet smieklīgi ka tur dažādas nozīmes vieniem un tiem pašiem sapņiem. Tad kāda jēga no šīs zinātnes ja atšķiras? Tik daudz jau esmu sapratis ka liela daļa sviestu ko redz guļot ir dienas turpinājums kur pabeidz izslimot to ko pa dienu nepaspēja(piemēram nepiefiksēja ka kautkur kamīns deg un sapnī nodeg kautkas) un protams fantāzijas var piepildīties(komiksu tēli ar superspējām) bet ir dažas lietas kas atkārtojas un nevar saprast vai jāiet pie psihiatra vai psihologa. Varbūt kādam ir uzticamāks tulks par grāmatu "Modernais zīlnieks"(jo tur visu laiku cenšas iegalvot ka tādi sapņi nozīmē nepatikšanas kuru nav)?
Re: Sapņu un murgu nozīmju tulks
22.04.2014 12:10
Sapnu tulkosana nav zinaatne. Es arii meedzu redzeet sapnus, kas atkaartojas, nu un. Tas tev ko traucee dziivot? Cik tev gadi, Ciiniitaaj, peec taviem tekstiem liekas, ka kaadi 14 :)
Kā ta nav zinātne? 14 arī nav vienkārši ir neizslimotas lietas. =]
Re: Sapņu un murgu nozīmju tulks
22.04.2014 13:14
Tev tiesaam izraadiijaas taisniiba, ir taada zinaatne kaa oneirologija, kas peeta sapnus un smadzenu darbiibu, kad cilveeks sapno.
Re: Sapņu un murgu nozīmju tulks
22.04.2014 16:31
Oneiroloģija NAV sapņu analīze un vēljovairāk, ta nav sapņu tulkošana.

Neeksistē tāda zinātne, kā sapņu tulkošana. Tapat kā neeksistē tādas zinātnes kā astroloģija, homeopātija, numeroloģija, ajūrvēda utt utjp. Tās visas ir pseodozinātnes.

Zinātne no pseidozinātnes atšķiras ar: to, ka pseidozinātnē neeksistē progresa. Nekas nav mainījies NEKAD. Pseidozinātnē nenotiek nekādu pārbaužu un izlases pētījumu, bet ja arī kaut ko dara, tad skaļi bļauj tikai par sev vēlamajiem rezultātiem. Pseidozinātne, katrā kritikā saskata sazvērestību. Pseidozinātnei nav raksturīgi, replicējami rezultāti. Tā varētu turpināt vēl ilgi.

Saliekot kopā, to ko Cīnītajs, šajā forumā ir sarakstījis, es teiktu, ka šim cilvēkam ir jāveic diezgan pamatīga psihoanalīze un jāiemācās meklēt argumentus un faktus. Citādi, visa dzīve paies mistiskos jēgas un dzīves formulu meklējumos.
Re: Sapņu un murgu nozīmju tulks
22.04.2014 17:58
Cīnītājs forumā raksta arī Pļāpu sadaļā, kur viss viņam šķiet raķešzinātne, bet niks ir cits.

Ne tik sen ir bijušas arī citas tēmas, citi posti un citi niki.

Pārējā tauta, ja vien negrib tāpat pakavēt sev laiku, var pārāk neiespringt :D

Manai rāmajai personai šķiet, ka Cīnītājs nav bīstams un vienkārši grib piedalīties, bet viņa dzīvi noteikti padarītu vieglāku kāds neiroleptiķis, kas ar prieku aizdzītu visus viņa aizdomīgos draugus, ienaidniekus, par geju taisītājus un vardarbīgos izprecinātājus.
Runcene: Labi jau labi! Tās vairākas tēmas veidoju es(ah šie moderatora triki uz IP) bet ne visas! Iemesls kāpēc es to darīju ir vienkāršs - ja es veidotu tēmas ar vienu niku mani uzskatītu par trolli,spameri,bai-bai utt. un nemaz necenstos atbildēt. Ar psihi man viss kārtībā - lai nenojūgtos ir jāpieņem jukums(gluži kā Joker no Batman) un jāizslimo. Neskatoties uz šo - es tomēr tēmas veidoju pēc iespējas korektas un tādas kas nav bijušas un bez meliem(man tiešām ir sapņi kas atkārtojas un gribas zināt kāpēc neliek mieru) tāpēc tikai dodu pozitīvu ieguldījumu forumam. Nav jau delfu foruma dakteru sadaļa kā nekā! =D http://forums.delfi.lv/list.php?f=108

P.S. Bīstams? Nu mājdzīvnieki arī nav bīstami kamēr 'nenoved līdz kliņķim'! =]]
Re: Sapņu un murgu nozīmju tulks
22.04.2014 22:38
IP ir tikai viena maza nianse, Tev ir tāda ļoti specifiska domāšana un rakstības stils, esi jau šeit kļuvis par ilgdzīvotāju, un to var noķert :)

Manuprāt, Tev pietiktu ar vienu tēmu, kur to visu sarakstīt.

Turklāt, ja vienam cilvēkam ir vairāki jautājumi apmēram no vienas operas, ir vieglāk kaut ko atbildēt.

Protams, daudziem tas, ko raksti, var šķist dīvaini, bet jāmāk sevi pasniegt, lai Tevi pieņem, kāds esi, un, mainot nikus, to nevar panākt. Labāk mēģināt ar atklātām kārtīm. Kur nu Tu rāvi, ka Tevi tāpēc uzreiz uzskatīs par spameri, tas tāds priekšlaicīgs pieņēmums.

Ja par sapņiem, tad, manuprāt, sapņi parāda arī to, kas uztrauc vai nomāc. Bet šīs lietas var atklāties ar simbolu palīdzību, kas katram var atšķirties.
Nu nu. Ja es tiešām gribētu tad bez moda trikiem mani neatšifrētu. Neesmu vakar ticis pie interneta vnk slinkums pacensties pēdējā laikā - kādreiz bija citi laiki. Bet nu visa problēma ir tur ka jaunākie visu uzzin vēlāk par citiem(kautgan tas ir vienīgais kā pierādīt ka nenodeva jo ja nevar fiziski nodot nevar piešūt nodevību) un ka dzīve iedalījusi dīvainas kārtis. =]
Re: Sapņu un murgu nozīmju tulks
22.04.2014 23:55
Kāda jēga izlikties? Domāju, ka esi pārāk bailīgs, un no tā Tev arī visādas iedomas. Bet varbūt ir sliktāk.
Es nekad neesmu bijis bailulis. Problēma ir citur - vai nu iepriekšējās dzīves karma(visu laiku sajūta ka kautko sliktu izdarījis iepriekšējā dzīvē) vai arī kas cits līdzīgs jo šajā dzīvē ir kautkas līdzīgs sodam un dzīve spiež valdīties un piespēlē situācijas no kurām nevar aiziet neizejot uz kompromisu. Šī tēma to apstiprina - tad kad sapņos|murgos iestājas apziņa ka esi sapnī tad paveras godīga cīņa un var sist pretī pat tiem kam sakāpis pa daudz dzīvajā! =]]
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 15?
Ziņa: