Kaa enfuego iet?

Aizsāka enfuego 

Kaa enfuego iet?
19.02.2014 01:32
Mans dziives stasts, ir baigi mainiijies, neteiksim ka uz labo un ne arii uz slikto. Kad ar sievu izskiiros, iemiileejos kaadaa citaa, nodziivoju 3 meenesus kopaaa un paskiiros ar to draudzeni, un taa kaa mums ir 3 meitas, mees apdomaajaam visu, ka mums ir jaasajiet kopaa, jo viens bez otra iisteniiba nevaram dziivot, es biju vainiigs jo dzeeru daudz, un plus veel manas psihiskas probleemas, bet tagad esmu stabilaaks. Meitaam vis ir forsi, vecaakaa iet 1 klasee otras iet beernu daarzaa. Stabila darba man nav, jo man ir lieli paraadi krediitos, man ir blokeeti konti. Taapeec taaka man 2 grupa beidzas, es aizgaju pie psihiatres(vinja ir pretimnaakosa un saprotosa) un vinja mani nosuutija ar veestuli uz atkaartotu ekspertiizi uz DEAK. Pusi ko ekspertiize ko staastiiju bija meli, bet puse nee. Nu man iedeva atkaartoti uz divviem gadiem 2 grupu. Man tas ir tomeer izdeviigi, ceels uz darbu pa briivu, Nauda? Da kas tapar naudu 45 Ls, "tas nopiipeejaas pa meenesi" Zales lietoju regulaari, jo vieniigi kas mani veel moka, taas ir miega probleemas, ja neiedzeru kombinaacijaa Truxaalu un nomierinoso, es slikti guleesu, bet ja vispaar nedzeru kaadas 2-3 dienas, tad es reali negulju vispar un uz darbu aizeju ar nenormaalaam blakusparaadiibaam.

Taatad es secinaaju, ka jau kuro reizi es meeginaaju atmest zaales ir neiespeejami, meeginu samierinaaties, ka bus jaadzer visu muuzu. Taa ir vieglaak dziivot, man arii pazinja, kurs straadaa officiaalu darbu, vinjam ir uz muuzu grupa, bet vins lieto regulaari zaales, bet nelieto alkoholu. Es veel ar alkoholu ciinos, biju straupee, pateica ka kodeesanas bus bezjeeedziiga, vai nu vienaa bedree vai nu otraa bedree. Kad ar sievu izkiiros, es sev riiklei nazi pieliku apdzeeries, un gribeeju izdariit sev galu, jo domaaju, ka vairs nevienam neesmu vajadziigs, mani aizveda uz psiheni, un ar mammas atljauju izlaida aaraa peec 3 dienaam, jo man psihenee uznaak lielaaka depresija. Bet tad uzssaaku jaunas ceriigas attieciibas ar skaistu meiteni, bet tagad secinu ka tas bija kriizes briidis.

Ziemassveetkos, mans vecaakais braalis apdzeeries pakaaraas. Kad svineejaam ziemassveetkus braalis teica, ka iesot auksaa pakaarties, mes tam neticeejaam. Braalis uzgaaja auksaa un sieva tomeer aizdomajaas varbuut tiesaam grib pakaarties, sieva uzskreeja auksaa un tiesam braalis karaajaas ar elektriibas vadu aptinies, mees fiksi skreeejaam auksaa un noceelaam vinju un knapi atelpojaas. Atbrauca aarsti un teica vel paaris sekundes un vins buutu miris. Vinju aizveda uz slimniicu, un peec 3 dienaam uz psiheni un tad atbriivoja. Sekas ira palikusas, rokas nav tik stipras un nejuut kreiso kakla pusi.

Tagad esmu maajaas, viens pats, jo sieva ir aarzemees, man pasam jaatiek galaa ar beerniem, meita dzied un dejo, es pats nevaru haltuuras njemt jo nav kas beernus vadaa uz beernu daarzu un iznjem. Ar narkotikaam ir taa, ka nelietoju, bet alkohols gan uznaak. Man ir taada probleeema, ka es visu saprotu, bet nespeeju vai vaajs gribas speeks to izdariit. Bijaam ar sievu pie psiholooges un psihologe noteica, ka alkoholikji nav slikti cilveeki, vinjiem vnk ir vaajs raksturs. Es te foruma vairs neuzsturos tik biezi tikai ie4ekoju vai narkomaanija nav kas jauns, jo 2 gadus sedeet foruma un visu laiku rakstiit cik man ir slikti ir par daudz, ta visa dziive paies, jaa saakumaa bija man drausmiigi, bet tagad es ar to sadziivoju.


P.S. Man nav Latviesu valodas, man tas windows 8 riebjas, piedodiet par nepareizrakstiibu ceru, ka sapratiisiet. Un kaa tad jums iet?????
Pūkaine tagad
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 14:17
Paldies! Jā, tev vesels stāsts....No malas skatoties, šķiet, ka Tev dzīve nedaudz sakārtojusies. Tas ir labi! Man prieks par to.

Par tām zālēm, varbūt, nešausti sevi ! Labāk taču, ka vari izgulēties un tamlīdzīgi. Un tas, ka ņemies ar visām trijām meitām- ir apsveicami! Tas arī ir pagrūts darbs. Varbūt šis ir labākais risinājums, ka viens pelna ārzemēs. Nepārdzīvo, šobrīd daudzi priecājās, ja var kaut kā galus kopā savilkt!

Patiesībā, ir labi, ka to grupu nedod mūžīgi, ja nu kāda iespēja laba nākotnē paveras. Dzīvē nekad nevar neko skaidri zināt, paies laiks un varbūt viss sakārtosies vēl labāk.

Par pārējo. Ko es te daru? Biju tīri normāli, bet uznāca kaut kāda ieilgusi krīze.... Palasu, paskatos. Ikdienā jūtos bezgala vientuļi, laikam tāpēc te lienu. Un, kad rodas problēmas, tad vientulību un savu dīvainību cilvēks izjūt divtik stipri...

Bet mēģinu ķepuroties, kā var šobrīd.
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 15:21
Ja katram savas probleemas kuram lielaakas kuram mazaakas. Sieva aizbrauca ciemos pie vecaakiem uz Iriju uz 10 dienaam. Taapeec man te jaanjemaas vienam pasam, es brauksu uz arzemeem tikai tad kad berni paaugsies. Es te sodien ieskreeju jo nesaskanjas ar sievu atkal, laikam taa ir rutiinas vaina un finansiaalas probleemas, kas apgruutina dziivi, un liidz ar to nepietiek veltiita uzmaniiba viens otram.
Māmiņa
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 17:04
Enfuego,prieks dzirdēt, ka Tev jau ir labāk. Bet runājot par nesaskaņām, tad tās ir visiem dzīvojot ģimenes dzīvi, tikai citiem tās ir lielākas, citiem-mazākas, bet kašķi ir visiem un tad ir normāli. Normāli ir tad, ja tas ir regulāri - katru dienu vairākas reizes dienā, bet ja šad tad, tad ir ok. Vienkārši ir jāmācās pielāgoties viens otram un pieņemt otru, pieslīpēties un labot kļūdas, bet vispirms - atzīt tās. :) Būs labi, tikai turies un centies tikt vaļā no visiem tiem draņķiem, kas maitā Tavu dzīvi.
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 17:58
Nu skaidrs ar Tevi, enfuego. Palaikam domāju par Tevi, kaut arī te reizumis plūcāmies, bet es Tev vēlu visu to labāko, mēģiniet kaut kā ar sievu salabt, tā tikai šķiet, ka nākamā būs labāka – nebūs.

Ja nu esat apprecējušies, jāmācās "strādāt" par vecākiem, nekur neliksies.
aberz
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 18:52
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ja katram savas probleemas kuram lielaakas kuram
> mazaakas. Sieva aizbrauca ciemos pie vecaakiem uz
> Iriju uz 10 dienaam. Taapeec man te jaanjemaas
> vienam pasam, es brauksu uz arzemeem tikai tad kad
> berni paaugsies. Es te sodien ieskreeju jo
> nesaskanjas ar sievu atkal, laikam taa ir rutiinas
> vaina un finansiaalas probleemas, kas apgruutina
> dziivi, un liidz ar to nepietiek veltiita
> uzmaniiba viens otram.

10 dienās mierīgi var savākties uz ilgu laiku
:-)
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 20:31
Ne aberz es ar sievu jau dziivoju kopaa 5 gadus. un paziistam katra plusus un miinusus, sieva taa nekad nedariis un nepametiis mani ar 3 beerniem.
aberz runa logiski.
aberz
Re: Kaa enfuego iet?
19.02.2014 20:42
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ne aberz es ar sievu jau dziivoju kopaa 5 gadus.
> un paziistam katra plusus un miinusus, sieva taa
> nekad nedariis un nepametiis mani ar 3 beerniem.
> aberz runa logiski.

es runaju citadi
parasti skirsanas uz kadu laiku vieno labak ka kaukas cits
tapat jus nekas neizskirs

hokeja pat musejiem veicas tev aari ies ok
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 3?
Ziņa: