jauna es

Aizsāka depresija 

jauna es
29.01.2014 08:58
Ir pagājis neilgs laiks kā nelietoju antidepresantus, tagad izvērtēju tā +un -
kopš nelietoja antidepresantus, esmu atmetusi smēķēšanu, nu kau kā vairāk nekā 2 nedēļas nepīpēju, vakar intreses pēc uzpīpēju bet sapratu ka man tas riebjas.
Otrs, alkoholu lietoju tikai reizi nedēļā, vnk negribas, pāris kokčiki sestdienā, iepriekš kad lietoju antidepresantus, tad katru otro dienu bija alkohola lietošana un izjutu nenormālu tieksmi pret to.

Vai tiešām antidepresani izraisa citu vielu atkarību?
Ok, ir arī problēmas kopš nelietoju antidepresa tus, jau minēju iepriekš, lar vēdera problēmām, nenormālo vēdera pūšanos, ja tā turpināsies tad vasarā varēšu tēlot grūtnieci.
izvērtējot savu dzīvi, varu pateikt, ka problēmas ar vēderu sākās pēc trağēdijas manā dzīvē, ar to arī tika iedarbināta mana depresija, vienīgie periodi kad vēders normāli strādāja bij antidepresantu laikā. Biju gan stradiņos pie endokrinologa vai kā viņ tur sauc, izbaudīju visas kobras un slēdziens ka ar zarnu traktu vis ir labi, ārsts pateica, meitenīt tev vis no nerviem, ok, saprotu, esmu nervu kamols, bet ko iesākt tālāk?ko iesākt ar vëdera lroblēmām, nu nevaru tak visu atlikušo dzīvi mocīties tā kā tagad, un lketot antidepresantjs tikai dēļ vēdera problēmām ir muļķīgi. Vai ir kāda alternatīva?
Re: jauna es
29.01.2014 09:45
2 nedēļas nav rādītājs.
2mēneši tas jā. Ka arī... kad man pazuda tieksme lietot alkoholu - es to tiešām negribēju lietot, nevis gribēju reizi nedēļā pāris kokčiki.

Cilvēks ir mainīga būtne un kamēr neesi nepīpējusi, piemēram, gadu... tad nav rādītājs.

Par pūšanos vēdera... man negribētos ticēt ka AD to ar izraisīt, bet nezinu.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: jauna es
29.01.2014 12:12
Psihoterapeits, ar to vispār bija, manuprāt, jāsāk.

Jāatrod depresijass ĪSTĀS saknes, jo tā nesākas pēc vienas traģēdijas, jā, traģēdijas provocē un uztur, bet parasti apmēram gada laikā emocionāli stabils cilvēks tiek ar to galā.

Cik ilgi esi lietojusi zāles?

Cik Tev gadu?
Re: jauna es
29.01.2014 17:11
Antidepresantus lietoju gadu, pašai 29 gadi, ar depresiju mokos kopš 2007.gada un tai laikā nebija tikai viena trağēdija, mūsu ğimenē 2003 gadā bij situācija ka no ğimenē nomira 3 tuvi cilvēki ar 3mēnešu intervālu, un tad 2007.gads kad nāca lielais trieciens kurš ilga līdz 2009, gada aprīlim, vo tad man aizgāja jumtiņš ciet.
Re: jauna es
29.01.2014 18:06
Es droši vien esmu lasījusi visus Tavus postus, bet kā tur bija: vai esi mēģinājusi kādu psiholoģisko palīdzību?

Dažas pašvaldības piešķir bezmaksas psihologa apmeklējumus, ja ir krīze.

Ir krīzes tālrunis, kur var zvanīt un runāt.

Tas nav bijis nekāds joks, kam esi gājusi cauri, bet zāles ir tikai tvaika katla vāks.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 4?
Ziņa: