Ļoti svīst plaukstas - palīdzība

Aizsāka Geo 

Sveiki!
Esmu 30 g.v. vīrietis un pēdējos 2 gados man izteikti pastiprinājusies plaukstu svīšana. Apzinos, ka tas man ir no stresa situācijām. Tomēr, ja agrāk tas bija tikai lielu stresu gadījumā, tad šobrīd jau plaukstas ir miklas ikdienā (jo īpaši darbā). Man tās var sasvīst pat tad, ja iedarbojas pat niecīgākais ārējais karinājums - kaut vai no domas vien, ka man jāsveicinās ar kādu, plaukstas kļūst miklas. Veidojas apburtais loks.
Bet pats galvenais, ka tas rada ļoti lielu diskomfortu.
Apzinos, ka tā veģetatīvā distonija un kļūda simpātiskajā nervu sistēmā (esmu par to lasījis i-netā) un ka to ārstēt, šķiet, nav iespējams, bet varbūt ir kāds veids, kā to mazināt, varbūt netradicionālā medicīna, hipnoze utt.?
Palīdzēs jebkurš padoms.
Paldies.
Re: Ļoti svīst plaukstas - palīdzība
23.01.2014 11:42
Psihoterapija vai psihologa konsultācijas.
Re: Ļoti svīst plaukstas - palīdzība
23.01.2014 14:10
Es nedomaaju ka seit paliidzees psihologs. Sii lieta saucaas hipohidroze. Vari nopirkt alumiinija hloriida skiidumu, iespeejams aptiekaa, un palietot to uz plaukstaam, fizikaalaas proceduuras ar straavu. Nezinu kaa ar plaukstaam, bet pie izteiktas padusu sviisanas izmanto arii botoksa injekcijas.
Hipohidroze diez vai tā ir, jo svīst tās plaukstas, kad ir stresiņš.
Lai gan esmu gatavs izmēģināt visu - arī ozolmizu novārījumu, alumīnija hlorīdu (mērcē rokas) utt., lai tikai tiktu no šīs problēmas vaļā.
Paduses man nesvīst, bet ja kādam tā ir problēma, tad šajā jautājumā ir pārbaudīts dezītis MAXIM - vienreiz nedēļā sausās padusēs iesmērē un nedēļu staigā bez svīšanas.
Problēma ir plaukstas. Tāāāāds diskomforts. Negribas sarokoties ne ar vienu! ;(
Re: Ļoti svīst plaukstas - palīdzība
23.01.2014 15:17
"Apzinos, ka tas man ir no stresa situācijām."

Tāpēc rakstīju par psihologu, bet citādi hipohidroze ir veģetātika šā vai tā, vienīgi gandrīz jebkurai stresa radītai izpausmei var tieši likt pretī arī medicīniskas metodes, ja vien veģetātika nepiesaka sevi arvien agresīvāk un agresīvāk. Tad tas liecina, ka ķermenis pilnīgi noteikti nav mierā ar kaut ko, kā cilvēks dzīvo.

Hipnoterapija arī ir variants, tikai Latvijā tagad tā pašvakāk ar praktiķiem, jābrauc kaut vai uz Krieviju, kur šai metodei ir senas tradīcijas no tiem laikiem, kad psihiatrijai vēl nebija tik iedarbīgu medikamentu kā tagad. Krievi vienmēr ir bijuši radošāki, it sevišķi tur un jebkur citur dzīvojošie ārsti psihiatri, kas ir Ābrahāma dēli :)
Re: Ļoti svīst plaukstas - palīdzība
23.01.2014 23:48
Neesi meeginaajis to MAXIM deziiti uz plaukstaam, jo lielaakaa dalaa deziisu viena no sastaavdalaam ir alumiinija hloriids.
Re: Ļoti svīst plaukstas - palīdzība
25.01.2014 22:43
Hiperhidrozes (palielināta svīšana) iemesli ir daudz vairāk,kā VD.Bet es nerunāju,ja man nav visi pieprasītie dati. Augums/svars man izsaka daudz.
Vai esam bijuši pie endokrinologa? Ko saka neirologs?
Dezīši ir cīņa ar sekām. Jācīnās ar iemesliem.
Cieņā.
Sveiki! Es arī esmu saskārusies ar šo problēmu un vēlos pastāstīt par savu risinājumu tai. (kaut gan esmu tikai skolniece, bet iemesls tas pats, ir vērts pamēģināt, jo man tiešām palīdzēja) Tātad, baldriāna tabletes, katru vakaru pirms miega jāiedzer aptuveni 2-3 tabletītes, no rīta iedzert kādu zaļo vai kumelīšu tēju bez cukura, un doties uz darbu vai noteikto vietu bez raizēm, es ieteiktu arī rokas mazgāt biežāk vai vismaz noskalot ar vēsu ūdeni ja, protams, tas ir iespējams, ir vērts pamēģināt, man tik tiešām palīdzēja, gan rokas nesvīst, gan miegs stiprāks un arī esmu mazāk nervoza. :) Esmu dzirdējusi, ka daudziem svīst plaukstas no liela noguruma, slodzes vai bezmiega, varbūt arī tas ir iemesls šai Jūsu problēmai un varēsiet ar to kaut kā cīnīties. Es Jums vēlu veiksmi un cerēšu, ka Jums mans ieteikums palīdzēs. :)
Re: Ļoti svīst plaukstas - palīdzība
07.01.2015 06:32
Tas nekas nebūs vajadzīgs vazelīns :) Da lab tas tā. Plaukstu svīšana norāda uz

http://www.dermatologs.com/pacientu-izglitosana/adas-slimibas/pastiprinata-svisana-hiperhidroze.html



Edited 1 time(s). Last edit at 07.01.2015 06:33 by enfuego.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 25?
Ziņa: