sūdīgi

Aizsāka depresija 

sūdīgi
19.01.2014 15:21
Esmu atmetusi rexetinu, emocionāli ir ok, bet fiziski sagrauta.man kauns iet pie ārsta, nu pie psihiatra nav jeegas jo atkal uzsēdinās un medikamentiem, pat neiedziļinoties manī.Iet pie ğimenes ārsta toč kauns.
kaut kas nav labi ar veselību, joprojām slikta dūša, nespēks, jocīgi balvas reiboņi reibst un tad vienā brīdī noraustas visa redze, tā kā tāda veca filma un tad jāpieturas pie kaut kā lai nenokristu, galva džingst un sīc, pašai auksti, it sevišķi rokām un kājām, arī degunam, sajūta ka atmirstu.
1.jautājums vai šādas sajūtas ir normālas, (es zinu atbildi ka nav normālas, bet par ko var liecināt?)
2.aizdomājos vai netiek veiktas asi s analīzes uz serotonī a līmeni asinīs?
kas var būt pie vainas šai sliktajai pašsajūtai
ā aizmirsu pateikt ka gal a pieres daļā iekšpusē jūtas kā auksta, tukša, fiziski nepatīkamas sajūtas nav tā kā parasti galva sāp ,bet varētu nosaumt kā sajūtas pirms ğīboņa, tādas ,kā asi s trūkums, auksta.
Re: sūdīgi
19.01.2014 15:32
aizej uz aptieku izmērīt asinsspiedienu
Re: sūdīgi
19.01.2014 15:42
Par asinsspiedienu nebiju aizdomājusies, bet tiešām tas varētu būt ekstrēmi zems, bet kas to rada?vai ad nelietošana var ietekmēt manu veselību arī turpmāk?
Re: sūdīgi
19.01.2014 17:00
sākumā izmēri.kāda jēga filozofēt ja nezinam kāds tas ir.varbūt normāls.tik pat labi var būt zems hemoglobīns.vai kas pavisam cits.bet kā mēs bez elementāriem izmeklējumiem to varam pateikt,neesam ekstrasensi :)
Re: sūdīgi
19.01.2014 21:53
Ja šīs sajūtas sakrīt ar zāļu atmešanas laiku, tad tā var būt, arī spiediena svārstības var būt, jo organisms pierod pie medikamenta, tur ir iesaistīta hormonālā sistēma, smadzeņu bioķīmija, īsi sakot, visa ķīmija, tagad organisms pārskaņojas, un laiks rādīs, vai tas spēs iziet šo procesu.

Visiem tā nav, bet citiem ir. Tiem, kam ir sūdīgi, var būt riktīgi sūdīgi.

Ja nevar atrast neko loģiski medicīniski pamatojumu (fiziskas slimības) un ja emocionālais ir ok, tad jāmēģina dzīvot parasto ikdienas dzīvi. Var palīdzēt ūdens: baseins, kontrastdušas, aromaterapija.

Angliski ir ļoti daudz info par to, ko tikai cilvēki nedara, kad atiet no AD.

Kāds psihoterapeits tepat Latvijā mēdz teikt: "Trīs nedēļas pakratīs un būs labi."

2–3 nedēļas ir tas, kas parasti ir dzirdēts.
MIMI84
Re: sūdīgi
18.03.2014 18:44
Iesaku aiziet pie neiraloga. Varbuut vajag uztaisiit magnetisko rezonansi, ja nav buuts. Pashai vienu probleemu atklaaja tikai man uzstaajiigi ejot pie aarstiem.Ghimenes aarsts teica, ka visam vajag buut oki. Iespeejams neirologhiska saslimshana.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 15?
Ziņa: