Veģetatīvā distonija

Aizsāka Susurs1111 

Veģetatīvā distonija
17.01.2014 19:47
Sveiki! Vai ir kāds cilvēks, kam ir šāda nesmuka kaite un, kurš ikdienā piedzīvo nerealitātes sajūtu 24/7 un baidas no tās? Gribēju pavaicāt vai kāds ir mēģinājis šo kaiti no sevis dabūt ārā ar dziednieka palīdzību?? Ko Jūs par to domājat? Vrbt Jums ir kāda cita metode? Tikai nejau tādas lietiņas kā nodarboties ar sportu un tiri piri, jo šaubos, ka tas izmainīs manu skatu uz dzīvi un domāšanu.
Re: Veģetatīvā distonija
17.01.2014 20:05
man ir veģetatīvā distonija, šķiet ta ir ļoti daudziem.
nerealitātes sajūta man ir, bet nav visas 24 h. ja no ta sak baidīties, tad viss pastiprinās un paliek vēl sliktāk. es nebaidos, dažkārt vnk traucē, dazkārt ir forši. a kas tur slikts justies kā sapnī ja nav nekas tai momenta baigi nopietns jādara? dažkārt tas pat izraisa eiforiju, īpaši ja klausos mūziku, jūtos kā salietojusies esot skaidra un nav ne vainas, izbaudu.
nevajag tik ļoti koncentrēties uz to sajūtu. pati sajūta nav slikta, viss ir atkarīgs no ta, ko tu tad doma. ja domā ko sliktu un baidies- būs slikti, ja labu tad nekas traks nebūs.

dziednieki nemāk neko vairāk par smadzeņu skalošanu, ja esi gatavs/a izmest naudu pie tiem naudas kāsējiem tad labāk aizej pie normāla speciālista. pietam ne visiem, kas doma ka viniem ir veģ. distonija patiešām ta ir. nevar uz haļavu fiziski neizmeklejot uzlikt tadu diagnozi, jo moš tas nav no nerviem.
Re: Veģetatīvā distonija
17.01.2014 20:14
shadow- Es pati ja godīgi neticu viņiem, bet tajā pašā laikā, manam draugam ir ļoti bīstama slimība, vienu reizi viņš nevēlējās dēļ tās doties uz slimnīcu, tpc izdomāja pamēģināt dziednieku, kgan pats neticēja, ka palīdzēs. Bet palīdzēja, protams, to slimību neizārstēja, jo pārāk nopietna, bet viņam palīdzēja tik daudz, ka nenācās doties uz slimnīcu, kgan bez slimnīcas parasti nav iespējams iztikt. Tpc viņš izdomāja, lai es arī pamēģinu, nekas jau netiks zaudēts.

Būšu no tās daļas, kurai no tās sajūtas ir bail un pat ļoti. Man tas nekad neizraisa kādas patīkamas sajūtas, jo stiprāka nerealitātes sajūta, jo lielāks iekšējais stress, bailes un izmisums.
Re: Veģetatīvā distonija
17.01.2014 20:29
nu man pēc dziednieces apmeklējuma sākās psihozes, bet tas kā kuram :)

cilvēkiem ir bail arī kad viniem ir panikas lekmes un tas tici man ir briesmīgāk par nerealitātes sajūtu, bet ar laiku vini (piem, es) iemācas sev iestāstīt, ka ta ir tikai panikas lēkme un vajag elpot lenam lai paleninātos sirds darbība un panikas lekme pāriet, jo nekas no ta nevar notikt.
vel jo vairak- no nerealitates sajūtas nekas slikts nevar notikt. un ja vel nav noticis tad kapēc jābaidās? cik menesus tev jau viņa ir? kādreiz kkas slikts notika? ja nē, tad kapēc jābaidas vai tad jau nesaprati, ka tas nav nekas bīstams?

vegetatīva distonija kļūst uz pusi vieglaka kad tu saproti ka tas visas ir tikai tavas iedomas un tu ar savam bailēm uztaisi ķedes reakciju- ja baidies, tad sirds iet ātrak, ja sirds iet par ātru, ir grūti elpot (krosu skrienot arī ir grūti elpot), ja tam pa virsu vel uzbliedz bailes tad sirds vel ātrak iet un elpot vel grūtāk.

varbūt pastāsti kapēc tev ir bail no tas nerealitates sajūtas un no ka tiesi tev ir bail? jo neviens vel nav no ta sajucis prātā un ja tu spej rakstīt, lasīt un saprast ko tev saka/raxta tad varbūt nemaz tik traki nav, jo dažs pie tas sajūtas nevar tik labi koncentreties kā tu tagad.
Re: Veģetatīvā distonija
17.01.2014 20:45
Kas tieši ir psihoze?

Zinu to sajūta un pilnīgi piekrītu ka tā ir briesmīga, bet man parasti tieši no tās nerealitātes sajūtas sākas pati lēkme. Iespējams, ja man nebūtu no tās bail, tad arī lēkmes izpaliktu, bet to jau nezinu.
Šādi man jau ir 1gadu un 4mēnešus. Nav jau nekas noticis, parasti tieši iekšēji mierinu ar to, ka nekas tak nav noticis, ka viss tak beigās labi, bet ar visu to, baidos vēljoprojām no tās.

Man bail no tā,ka pieļauju domu ja nu tiešām viss nav īst vai arī to, ka esmu īstenībā mirusi, tā lkm skaitas (Derealizācija-Indivīdam reizēm rodas šaubas par visas apkārtējās vides eksistenci vai var likties, ka nedzīvie priekšmeti kļuvuši bīstami, draudoši.) PIeļauju tādu domu, jo tā nerealitātes sajūta ir tāda,kas liek tam noticēt. Varbūt, liekas smieklīgi, bet kad uznāk tas lielais baiļu un izmisuma vilnis, tad ir sajūta, ka tiešām nekas neeksistē. Tā sajūta vnk nav izskaidrojama, tā ir tad jāpiedzīvo, lai saprastu, bet nekad neko tādu nevienam nenovēlu.
Re: Veģetatīvā distonija
22.01.2014 10:01
Palasi google. Psihozes ari var but piemeram tie traucejumi kas man ir - izteikts spilgtums un vel daudz dazadas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 18?
Ziņa: