Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?

Aizsāka Jau ziema 

Labdien!

kas man jādara, ja psihiatrs var pieņemt tikai pēc 2 nedēļām (Masaļska Veldres ielā), bet Citalopram beidzas pēc 5 dienām? Jūtos normāli, bet man bail, ka var palikt sliktāk, ja nedzeršu zāles! Vai pierakstīties pie jebkura cita psihiatra?
aizej pie māsiņas,pasaki ka steidzami vajag psihiatru un tad viņa tevi pie kāda aizvedīs.es tā darīju bet es nezinu kā ir Veldres ielā.bet uz citurieni neej,būs čakars ar to ka tev kartiņa citur.
Vai vnk pieraksties pie jebkura ja ir brīva vieta.gan jau ka ir pie kāda
Re: Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?
13.01.2014 12:20
Var pierakstīties pie jebkura cita, bet pēc 5 dienām nez vai tiksi, taču var mēģināt zvanīt uz reģ., varbūt kādam šonedēļ ir kāds robs. Ja tas nav iespējams, tad drīzāk jādara tā, kā shadow iesaka: Veldres ielā regulāri nāk ļauži, kam ir šādas situācijas, forši tas nav, jo citiem paliek mazāk laika, bet nu ko darīsi, ja laikus nepierakstījies. Jārēķinās, ka dakteres un māsiņas var būt mazliet neapmierinātas, kā arī rindā var izcelties kašķis, bet tas ir sīkums, kāds doks jau pieņems, D. Amoliņa, piemēram, parasti pieņem visus bez garām runām, vecākās dakteres vairāk burkšķ, tikai jārēķinās, ka var sanākt ilgi sēdēt.

Masaļska pieņem reti, un jāpierakstās ir ļoti savlaicīgi.

Vari pierakstīties arī uz sestdienu pie dežūrārsta (bet negaidi piektdienu!, tur arī ir pieraksts, kas pa nedēļu ātri top pilns). Un, protams, jāiet tur, kur karte.
Re: Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?
13.01.2014 13:00
man ğimenes ārsts raksta ad un visu pārējo, e pati bet māsiņa un zāles izraksta jebkurā laikā
Miilzīgs paldies! par tādu dežūrārstu nezināju! esmu jau pierakstījusies! Paldies par ātrajām atbildēm! KO gan lai vienkāršs cilvēks dara, ja nebūtu, kam pajautāt? :)
Runcene,tu jau visus psihiatrus zini? :D es pēdējoreiz pie psihiatra gaidīju rindā vairāk kā stundu jo mūždien atnāk kāds bez pieraksta un rinda atpaliek + daži ilgi aizpļāpājas :D vispār ir tā ka visi iet tādā secībā cikos atnāk nevis pēc pieraksta.bet es ļoti reti eju pie psihiatra,vai nu kad aptrūkstās trankviļi vai kad gribās parunāties :D tāpēc grūti spriest
Re: Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?
13.01.2014 14:09
"Vienkāršais cilvēk" :), citreiz līdzīgā situācijā ģimenes ārsts tiešām arī ir variants, tikai daži negrib ar psihiatrijas kontingentu krāmēties, ir tādi baigi stīvie... Atkarīgs arī, kādas Tev tur attiecības.

Shadow, man tur daudz savu čomu :) Zinu lielāko daļu šrinku, zinu arī, kurš pats traks, kurš pustraks un kurš puslīdz vesels :D :D :D
ieintriģēji mani :D bet publiski jau nevar runāt par šiem,meklēs sevi googlē un izlasīs ko mēs par viņiem domājam :D personiski arī kādu pazīsti vai tikai kā ārstu?
Re: Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?
13.01.2014 15:09
Shadow, es šeit tikai tā virspusēji varu pateikt; man ir darba darīšanas, bet tās nav saistītas ar medikamentiem u. tml., vairāk ar pētniecību, statistiku un līdzīgām tēmām + vairāki radi, bijušie kolēģi ir strādājuši psihiatrijā, nav jau nekāds slepenais poligons.

Nu jā, saskarsmes brīdī esmu cilvēks it kā no malas, ne no sistēmas, izkrata man dažkārt sirdi, tāpēc man tāda samiernieciska attieksme, no valsts pa laikam uzrauga viņus tur kaut kāds veterinārārsts, paši ārsti savējiem par Skotlendjarda suņiem negrib iet, jo zina, ka finansējumu cērp, bet tai pašā laikā visam jābūt kā Eiropā... Tātad neizpildāma misija... Daudzi jaunie emigrē, jo tepat blakus Vecajā Eiropā psihiatrija ir komandas darbs, ārsts nav tik noslogots, nav jāskrien vēl pa privātpraksēm, bet šeit ārstiem bieži jāņemas arī ar pacienta sociālajiem jautājumiem + jābūt par psihologu un 15 minūtēs jāsaraksta kaudze papīru.

Vecie kadri teju visi ir autoritārāki, jo padomju laikos psihiatrijas pacientam bija maz teikšanas; jaunākie elastīgāki ar laipnāku attieksmi, bet nekas nav melns vai balts, svarīgi arī, kā pats veido attiecības ar doku.

Pa lielam visi psihiatri ir gājuši uz šo nozari savu jautājumu dēļ, cits neiztur un sadeg, jo, rakstot citiem sirdzējiem receptes, jau savas atbildes nedabūsi, tās tik tādas jaunības ilūzijas.
es tiešām gribētu ar tevi parunāt par šo tēmu bet ne publiski.ar mieru?
Bet tad man laikam jāreģistrējas lai tev aizsūtītu privātu ziņu?
Re: Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?
13.01.2014 15:35
Ok, bet jāreģistrējas, jā.
Re: Ko darīt, ja psihiatrs nevar pieņemt un beidzas AD?
13.01.2014 17:12
uzrakstīju :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 20?
Ziņa: