meli

Aizsāka depresija 

meli
12.01.2014 15:27
Iegūglējot vārdu salikumu "atkarība no antidepresantiem"izleca visi raksti kā vins par to cik labi ir ad un cik tie nekaitībi.bet galvenais atkarību neraisoši.nesaprotu kàpēc tiek rakstīti tàdi meli par atkarību neradīšanu?kam tas ir izdevīgi un kāpēc tādi meli?ja jau ad nerada atkarību tad kādēL man ir tik grūti atmest ad?
Esmu etapà 1/4pa 2dienām.bet ir grUti jūtu ka organismam pietrūkst vitamīni it sevišKi dzelzs jo pēdējās dienās ir milzīgs nogurums un džingstoņa galvā.
Re: meli
12.01.2014 15:42
Tev pirms tam nav bijusi saskare ar alkoholu, narkotikām u. tml.?

Tas pirmkārt.

Otrkārt, ir ļoti svarīgi spēt atrast gudru un vispusīgi (arī psiholoģiski) domājošu vispārējās prakses ārstu, kam varētu uzticēties un kas varētu mēģināt saprast, kas Tev tiešām trūkst un kas ir depresijas izpausme; mana pieredze ir tāda, ka vajag tandēmu ar privātu psihiatru, kuram ir laiks (vairāk par valsts atvēlētajām 15 min.), un labu iekšķīgo slimību speciālistu vai neirologu.

Treškārt, vai Tu apmeklē kādu dzīļu terapiju, kuras laikā iespējams sevī mainīt lietas, kas rada depresiju? Vai Tavā dzīvē online joprojām ir lietas, kas lika sākt dzert zāles, vai arī tās ir novērstas?

Ceturtkārt, reklāmās vienmēr ir arī mazliet nepatiesības. Ja zāļu lietošanas laiks ir ilgs, tad riski lielāki, jo mainās organisma bioķīmija, un tas "saskaņojas" ar to, ka vajadzīgos resursus piegādās no ārpuses; citam tas ir izteiktāk, citam mazāk izteikti.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.01.2014 22:07 by Runcene.
Re: meli
12.01.2014 16:22
Alko esmu lietojysi protams.
Un ārstiem neuztivos.aizejot pie psihiatra jūtu ka ārsts manu sacīto laižgar ausi cnk saraksta čupu ar zālEm un pasaka ja paliek sliktāk tad nāc atkal.
Es saorotu ka savas problēmas un depresijas cēloņi ir jàlikvidē un to esmu darījusi.pašlaik dzīvē ir iestājies miers un tamdēļ uzdrošinos atmest ad jo shēma kā to dara ir zināma.
Re: meli
12.01.2014 16:35
Grāmatu shēmas var arī nederēt, jo katram sava bioķīmija un sava vēsture.

Bet es neietu pie tāda psihiatra... jēziņ.

Te cilvēki bieži stāsta tādus stāstus par psihiatriem, nu nē, kāda velna pēc?
shadow
Re: meli
12.01.2014 23:23
tas kā kuram.
esmu strauji atmetusi AD, bet man nebija pilnīgi nekādas reakcijas. varbūt tāpēc ka nelietoju ilgāk par pusgadu, nez..
man nav bijušas arī lomkas no trankviļu neizdzeršanas. vnk bija trauksme un bezmiegs, kas bija arī pirms tos sāku lietot. un man ir psiholoģiska tieksme.
pieņemu faktu, ja cilvēkam ir veģetatīvā distonija un AD to bija noņēmusi, tad tos beidzot lietot vnk visi simptomi atgriežas, jo netika ārstēts cēlonis, bet sekas. kā anestēzija.
protams mēdz gadīties ka cilvēks (itīpaši apreibinoties ar kko vai pārdozējot med) nojauc smadzenēs kkādu sistēmu un tad sākas problēmas ar pārāk mazu vai pārāk lielu serotonīna vai dopamīna aktivitāti.
spriežot pēc paziņām vistrakāk var smadzenes nojaukt lietojot amfetamīnu, bet neesmu specs šai jomā. vai nu pārak liela dopamīna aktivitāte un psihozes vai nu pārāk maza un paliec par dārzeni. bet atkal ka kuram. dažam nekas nenotiek.
un AD tomēr ir radīti tā lai process notiek lēnām nevis ka uzreiz iebliež pa galvu un esi laimīgs :D

p.s. es neatbalstu zāļu lietošanu un nenoliedzu, ka kādam var sākties lomkas no tā ka vairs nelieto
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 8?
Ziņa: