fluanxol

Aizsāka depresija 

fluanxol
08.01.2014 12:05
diezgan veiksmigi atmetu rexetinu, daudz vieglāk nekā pirmo reizi. bet ne par to jautājum....jautāj6ms vai var dzert Tikai fluanxolu bez ad rexetina?nejūtu vajadzību pēc rexetina bet man ir vajadzīga "iedvesma" spēriens pa pakaļu ....dopings un to es gūstu no fluanxola.
Re: fluanxol
08.01.2014 12:11
esmu lasījusi ka citiem ir nenormāla atkarība no fluanxola, bet man nav , tā ka nav problēmas ar atmešanu.problemas ir ar rexetin.ik pa bridim iet elektribas sitieni cauri ķermenim, bet tie ir paciešami. cenšos daudz staigāt pa āru lai noverstu domas .protams sliktā dūša un vēdersāpes un emocionalitāte visam iet lidzi, bet mani mierina ka tas pāries ar laiku kamēr deva bus samazinata uz minimumu, pašlaik dzeru pusi no tb dienā velāk pāriešu uz ceturtdaļu.
shadow
Re: fluanxol
08.01.2014 15:58
kapēc lai fluanxolu nevarētu dzert bez rexetina? dazi dzer vienu pašu viņu. tev slikti ir no rexetina vai fluanxola atmešanas?
Re: fluanxol
08.01.2014 19:04
man slikti no rexetina bet tas tikai normaali.
Re: fluanxol
08.01.2014 19:18
vispār jau nezinu vai ir normāli visi tie mani sliktumi, slikta dūša reiboņi , šodien ieejot maximā sajutos tik slikti no tām visām smakām palika slikti vājums un slikta dūša šķita ka izvemšos un noğībšu, tas pats bija meitas bērnu dārzā....ā un tā nenormālā ćurāšana, un sirdsklauves plus lielā emocionalitāte.....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 20?
Ziņa: