Dienas stacionārs

Aizsāka sophistiaction 

Dienas stacionārs
06.01.2014 19:03
Sveiki, gribētos uzzināt, kāda tipa palīdzību sniedz dienas stacionārā? Man jau laiku iepriekš ārsts uzrakstīja nosūtījumu, bet neaizgāju, jo uznāca krīze, ka negribējās vispār iet nekur laukā no mājas. Nākamajā vizītē viņš man joprojām stingri ieteica izmantot šo iespēju. Man ir F33, vidēji smaga. Pret zālēm nekādu fobiju man nav, ja jālieto, tad jālieto. Un arī domāju par dienas stacionāru, tikai īsti nesaprotu, kā tas strādā. Pēc mēneša ilgas zāļu terapijas tās man ir noņēmušas trauksmi un panikas lēkmes, sāk sakārtoties miega režīms kaut cik, bet ar depresiju cīnīties nav tik viegli. Psihoterapijai man trūkst materiālo līdzekļu, es to nevaru atļauties.
Re: Dienas stacionārs
06.01.2014 19:22
Forumā kaut kad ir bijušas tēmas, bet vismaz tagad es nezinu precīzi atbildēt, jo psihiatrijai diezgan dāsni cērp nost naudu.

Pēdējais, ko dzirdēju, ir tas, ka Ļermontova ielas dienas stacionārā ir psihologs bez maksas. Ja Tev nav naudas psihoterapijai, varbūt vari to izmantot, labāk nekā nekas, tas būs vismaz uz mēnesi, zāles tai laikā bez maksas. Ja ir ierobežoti līdzekļi, bet vari izbraukāt, dienas stacionārs nav slikts variants, te cilvēki ir diezgan labi izteikušies.

Un Tu taču vari piezvanīt un pajautāt...
dadz
Re: Dienas stacionārs
04.03.2014 11:29
Tūlīt pati iešu, apskatīšos :) tas ir, iešu terapijā.

Dienas stacionārā uz mēnesi jābrauc katru dienu. Psihologs, psihiatrs un mākslas terapija, ja ļoti nekļūdos.

http://www.rpnc.lv/psihiatriska-palidziba/ambulatora-arstnieciba/ambulatorais-centrs-pardaugava
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 10?
Ziņa: