kā sadzīvot...

Aizsāka lietuslāse 

kā sadzīvot...
17.11.2013 20:50
kā sadzīvot ar balsīm, kas neatkāpjas un nomoka dien dienā? sāku no tām pagurt.
Re: kā sadzīvot...
17.11.2013 21:57
ko saka psihiatrs? esi runājusi par zāļu korekciju?
Re: kā sadzīvot...
17.11.2013 22:04
psihiatrs saka, ka jāpieņem to kā daļu no sava es, ko pati esmu radījusi. un vēl lielākas zāļu devas viņš negrib dot, jo dienā tāpat sanāk krietni daudz.
Re: kā sadzīvot...
17.11.2013 22:37
Tad varu pateikt tikai to, ko jau agrāk: tas būs pacietīgs darbs ar psihoterapeitu, jo to, kā tieši Tev sadzīvot, es, runcene, nevaru pateikt, kaut arī kā cilvēks Tev ļoti gribētu palīdzēt. Tev tas ir jāapgūst, lēni, pacietīgi un pamatīgi.

Domāju, ka Tev, ja zini angļu valodu, varbūt ir vērts ieskatīties kādos angļu forumos, kur ir cilvēki ar tādām vajadzībām kā Tev.

Latvijā nav tik senas pieredzes, cilvēki vairāk tikai apmeklē psihiatru, bet Tu, cik sapratu agrāk, ej arī pie psihoterapeita, un tā ir dzīve ar šo slimību citā kvalitātē, bet tas nenāk viegli, tur nedrīkst pagurt.
Re: kā sadzīvot...
18.11.2013 11:02
Man arī ir manas "balsis"- teksti, ko kādreiz bērnībā man teica pieaugušie. Ne vienmēr tas, ko viņi teica, tagad palīdz man dzīvot. (Man bieži teica, ka man nekas neizdosies.) Tās balsis atkārtojas manā galvā kā skaņu ieraksts un rada problēmas darbā un attiecībās. Brīžiem šķiet: apnicis man savas idejas jeb "balsis" ganīt! Daudz enerģijas aiziet, lai savāktu savu prātu.
Vai Tavas "balsis" ir līdzīga rakstura? Ko tās Tev saka?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 17?
Ziņa: