nezina ko darit

Aizsāka sabucis 

nezina ko darit
04.11.2013 09:27
Esmu pierakstita rinda uz atverto durvju nodalu, bet nesaprotu ko darit. Ir dienas kad jutos labi, bet ir dienas, kad moka nemiers un jutos ka sabraukta. Daktere atsakas pati velreiz piemeklet medikamentus, jo gandriz neko nepanesu. Lietoju fluanksolu, vitaminu, mikro, makroelementu kompleksu, sliktajas dienas pati uz savu galvu diazepamu, ko dabuju no pazinas, bet tas jau laikam nav pareizais risinajums. loti jau negribas uz slimnicu un labajas dienas esmu parliecinata, ka man to nevajag, bet nu ari labajas dienas biezi vien uz pievakari paliek slikti. Bet sliktajas dienas prata iezogas saubas un nezina ko darit, braukt vai nebraukt uz slimnicu. Gribas iztikt bez slimnicas, bet kamer nejutos stabili, nezinu vai varu meklet darbu, te ari rodas ta dilemma, sobrid esmu bezdarbniece, bet passajutas del aktivi nemekleju darbu, kaut darbinu loti vajag. Un vel visu laiku bail, ka zvanis no slimnicas, ka pienakusi rinda un nezinasu braukt vai ne. Ja jau gribetu uz slimnicu, tad nesaubitos.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.11.2013 09:29 by sabucis.
Re: nezina ko darit
04.11.2013 11:24
Svarīgi ir kaut ko darīt.

Bet domāju, ka forums to nevar precīzi pateikt, un es vispār nekad to neuzticētu izlemt svešiem cilvēkiem, bet paņemtu baltu lapu, novilktu pa vidu līniju un ierakstītu ieguvumus un zaudējumus (uz atsevišķām lapām), kādi varētu būt no slimnīcas.

Tu vari rakstīt to, ko arī ceri no slimnīcas utt.

Atceries arī, ka no turienes vienmēr un jebkurā brīdī var aiziet, un tā nav nekāda briesmu vieta.

Ja tas ir uz dr. Tarandas vadīto nodaļu Veldres ielā, tad tikai varu pateikt, ka viņa ir ļoti gudra un pieredzējusi farmakoloģiskā ziņā. Otra daktere A. Pamše arī ir ļoti jauka.
Aiva Z.
Re: nezina ko darit
04.11.2013 15:38
Veldres iela ir tikai pieaugušajiem?
Re: nezina ko darit
04.11.2013 16:00
Jā. Un stacionārs tikai ar noteiktām diagnozēm (neirozes, depresijas utt.). Nav paredzēta cilvēkiem, kas par sevi neatbild, diezgan daudz ko nesaprot utt.

Ambulatorā nodaļa jebkuram cilvēkam, kam vajadzīga psihiatra palīdzība, bet arī tikai pieaugušajiem.
Re: nezina ko darit
05.11.2013 00:53
Ja runa ir par Veldres ielu, tad Tu par velti streso - daktere Taranda, kā jau te teica, ir ļoti laba un pieredzējusi. Viņas vadībā noteikti labāk piemeklēt Tev zāles nekā pašai uz savu galvu niekoties ar diazepamu. Galvenais ir kaut ko darīt, ja stāvoklis nestabils, nevis mocīties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 13?
Ziņa: