Bezizejas sajūta, dzīves apnikums

Aizsāka nikucis 

Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
03.11.2013 22:26
Labvakar!
Varbūt kāds var palīdzēt ar kādu vērtīgu padomu.
Pirms nedēļas beidzās sešus gadus ilgušās attiecības ar draugu. Sešas dienas noturējos, bet šodien jau no rīta uznāca tāda sajūta, ka vairs reāli negribas dzīvot. Šķiet, ka nevienam neesmu vajadzīga, tukšums visapkārt, nekas neinteresē, apetīte nav.. Tā nu sēžu tagad, raudu, esmu atradusi dažādas tabletes - nekā stiprāka par Ibumetinu gan man mājās nav. Un domāju, diez kas notiks ja iedzeršu uzreiz abas Ibumetina paciņas. Tās sajūtas man jau ir bijušas iepriekš - kādu gadu.. tad kad jutu, ka mūsu attiecības vairs nav tādas kā agrāk. Kad viņam par to iminējos, viņš teica, lai meklēju ārsta palīdzību, bet es kaut kā varēju tikt galā pati - pasportoju, ar kaut ko sevi nodarbināju un it kā kļuva vieglāk. Bet tā kā šobrīd - tik smagi nav bijis. Saprotu, ka tas viss ir sviests, bet reāli neredzu pilnīgi nekādu jēgu savai dzīvei. Nav nekāda prieka. Darbs, mājas un viss. Zinu, ka ja es to šodien neizbeigšu, rīt būs vēl smagāk, parīt vēl un tā vienalga nonākšu līdz tam rezultātam. Nu jā.. laikam tas ka tagad šeit rakstu nozīmē ka man trūkst drosmes to izdarīt. laikam tā arī ir.
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
03.11.2013 23:31
nu pag...

kāpēc tagad jāuzbrūk sev?

Tev nav kāda draudzene, kurai piezvanīt?

Kāds cits tuvs cilvēks?
mīļais cilvēciņ, sešas dienas pēc šķiršanās tā ir pilnīgi normāla reakcija. būtu dīvaini, ja Tu pēc ilgu un nozīmīgu attiecību beigām dejotu un smietos - tad tiešām būtu pamats uztraukties. tiešām, piezvani kādai draudzenei, iedzeriet vīnu, parunājiet. sadzerties ibumetīnu nav nekāds fans, esmu nejauši (dēļ ļoti stiprām sāpēm) nedaudz pārdozējusi, saceļās asinsspiediens un sajūtas ir ļoti nepatīkamas. tas noteikti nav nekāds risinājums. jūtu Tev līdzi, tumšs laiks, drūmi. Bet Tu agrāk taču tiki galā - tātad arī tagad tiksi.
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
06.11.2013 15:45
Kāpēc tās attiecības beidzās? Pati izlēmi aiziet no viņa vai viņš, vai arī abi jutāt, ka nekā vairs nav?
Kā jau citi teica, jāiziet cilvēkos, šajā brīdī jābūt sociāli aktīvai un jāiepazīst jauni cilvēki, kas arī aizpildīs to esošo tukšumu. Varbūt ir sajūta, ka negribas neko, bet, ja jūti, ka sev nevari palīdzēt, tad varbūt citi varēs to - jo šī ir sociāla problēma. ;)
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
07.11.2013 22:00
Paldies jums par padomiem! Vēl joprojām mokos, ļoti smagi emocionāli. Bet tiešām ceru, ka tikšu pāri tam visam. Tikai ir tā, ka pilnīgi nevienu negribu ne redzēt ne dzirdēt. Nav galīgi nekādas vēlēšanās iziet cilvēkos, tikties ar draugiem, pat iedzert kādu vīna glāzi :( Labi, ka ir darbs, uz kuru nevaru neiet (kaut gan bija jau doma paņemt slimības lapu).
Izšķīrāmies abpusēji. Beidzot saņēmāmies par šo soli, jo attiecības nekur neveda, ne pie kāda rezultāta.
Brīžiem uznāk tādas pesimistiskas domas, nezinu, kādēļ. Ne tikai dēļ attiecībām. Bieži neredzu vispār jēgu eksistēt. nekas jau nemainās - mājas, darbs, reizēm kāds pasākums vai izbrauciens un pēc tam atkal darbs - mājas. Viss. Kā citi ar to tiek galā? Esmu neuzņēmīga - zinu, ka viss manās rokās - vajag tik gribēt, un varēs kalnus gāzt. Bet nav ne griēšanas, ne gribēšanas gribēt. Sviests.....
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
08.11.2013 10:12
Cik mums gadu, apmēram. Svars/augums? Tad domāsim un runāsim.
Piedodiet, ka ne par tēmu :)
... bet ļoti cienījamais Mazdakteri1... ēeee
Kāpēc Jūs prakstiski vienmēr rakstāt par "mums"?
Cik mums gadu / Kāds ir mūsu svars / Kāpēc neejam tur vai citur / Vai mums vēders iziet utt., utt.
Vai arī Jūs katru personu šeit pieņemat kā sevi pašu, burtiski saplūstat...
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
09.11.2013 10:35
BMW sindroms?
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
09.11.2013 17:54
Vai vecumam, svaram, garumam ir kāda nozīme šajā gadījumā?
Nu ok - 30gadi, 1.68, 56 kg...
Kas ir BMW sindroms?=O
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
15.11.2013 10:39
Jā. Jo te nav zīlnieces salons.Šī ir bezpeļņas organizācija. Vismaz man personiski. Atbildētāji bieži nesaņem pat paldies Otrādi, te bija tādi BMW tipi,kas pieķērās gandrīz katram konsultantam pie rīkles un raisīja neciešamu atmosfēru Dr.lv . Vai nav saprotams, ka ir ļoti grūti atbildēt neko nezinot par jautātāju.Jo vairāk pastāsta par sevi ,jo vieglāk izdarīt secinājumus.
Piemēram svars, kas jums ir par maz, varētu liecināt, ka organismam trūkst ražošanas materiāls,kas nodrošina laimes hormonu veidošanu.
Vecums liecina par dzīves pieredzes trūkumu un trauks mainības sindromu. Sevišķi sievišķo fāžu dēl. Jebkurš zaudējums visiem cilvēkiem ir sāpīgs. Sevišķi seksuālā jomā, ja partnera feromoni izraisīja izteiktu eiforiju.Tas ir tas pats, kas narkomāna noņemšana no adatas. Viņi ir spējīgi iet uz pašnāvību abstinences izsaukto parādību dēļ. Te vēl nāk klāt emocijas, patmīlība un sievišķā sīkumainība.
Palīdzēs psihologs. Laimes hormonu (vielu) lietošana. Nomierinoši preparāti. Pats galvenais, ir atrast citu feromonu nēsātāju.Bet ir jāatceras, ka šis process ir abpusējs.Ilgums 3-5 gadi. Pēc 25 gadiem feromonu izdalīšana krasi samazinās.Arī vīrišķo partneru deficīts ir liela problēma Latvijā.
Tomēr labas ,mīlīgas, nosvērtas sievietes šeit arī ir deficīts.Sevišķi tādas, kas māk labi gatavot un nekašķējas par sīkumiem.
Lai veiksme un mīlestība.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.11.2013 10:41 by Mazdakteris1.
Bhagavad-gīta
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
15.11.2013 17:18
1.–3. PANTS
šrī bhagavān uvāča


abhajam sattva-samšuddhir gjāna-joga-vjavasthitih
dānam damaš ča jagjaš ča svādhjājas tapa ārdžavam

ahimsā satjam akrodhas tjāgah šāntir apaišunam
dajā bhūtēšv aloluptvam mārdavam hrīr ačāpalam

tēdžah kšamā dhritih šaučam adroho nāti-mānitā
bhavanti sampadam daivīm abhidžātasja bhārata


šrī bhagavān uvāča — Dieva Augstākā Personība sacīja; abhajam — bezbailība; sattva-samšuddhih — esamības šķīstīšana; gjāna — zināšanās; joga — par pievienošanos; vjavasthitih — apstākļi; dānam — dāvanu došana; damah — prāta savaldīšana; ča — un; jagjah — ziedošana; ča — un; svādhjājah — Vēdu rakstu apgūšana; tapah — askēze; ārdžavam — vienkāršība; ahimsā — nevardarbība; satjam — patiesīgums; akrodhah — nedusmošanās; tjāgah — atsacīšanās; šāntih — miers; apaišunam — nepatika pret trūkumu meklēšanu citos; dajā — žēlastība; bhūtēšu — pret visām dzīvajām būtnēm; aloluptvam — brīvība no alkatības; mārdavam — laipnība; hrīh — pazemība; ačāpalam — noteiktība; tēdžah — spēks; kšamā — piedošana; dhritih — drosme; šaučam — tīrība; adrohah — brīvība no skaudības; na — ne; ati-mānitā — godkāre; bhavanti — ir; sampadam — īpašības; daivīm — pārpasaulīgas dabas; abhidžātasja — kas dzimis no; bhārata — ak, Bharatas dēls.

TULKOJUMS
Dieva Augstākā Personība sacīja: Bharatas dēls! Bezbailība, esamības šķīstīšana, garīgā izglītošanās, dāvanu došana, pašsavaldīšanās, ziedošana, Vēdu apgūšana, askēze, vienkāršība, nevardarbība, patiesīgums, nedusmošanās, atsacīšanās, miers, trūkumu nemeklēšana citos, līdzjūtība pret visām dzīvajām būtnēm, brīvība no alkatības, laipnība, pazemība, stingra noteiktība, spēks, piedošana, drosme, tīrība, brīvība no skaudības un godkāres — šīs ir svētu un ar dievišķu dabu apveltītu cilvēku pārpasaulīgās īpašības.



Ja Jús,Mazdakteri,mekléjat trúkumus citos,dusmojaties,nepiedodiet,esat nesavaldígs -tad Jús neesat ar dievisku dabu apveltíts,bet gan ar demonisku.
Re: Bezizejas sajūta, dzīves apnikums
15.11.2013 21:07
Nedusmojas tikai miroņi.Es neesmu Dievs. Tikai Viņš ir pilnība. Cienījamais oponents laikam domā , ka ir Dievs? Pazīstams sindroms:)
Né,neesmu Dievs,un arí dusmojos,bet bútiskákais ir doma-vai probléma ir citos vai maní,kad to izdodas vairak apgút,tad daudzas problémas izzúd,vismaz tádas,ko neizraisa spontána reakcija-tás varétu bút pati nostádne-kur mekléjama problema un-vai ir vajadzígs piedot...Dusmas un nesavaldíba-nu varbút ne tikai nav mironiem raksturígas,bet nu parastiem cilvékiem tomér ir stipri gruti tas nejust...
Bet nu-ar saprasanu-kur ir probléma-sákas loti liels attístíbas periods..... un var turpináties visu dzívi...jo-visas problémas ir músu-katra pasa.
Bet-ja arí káds domátu,ka ir Dievs,un man tas traucétu,tad-neviens cits pie tá nebútu vainígs,ká es pats.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 3?
Ziņa: