ar ko sākt palīdzēt ?

Aizsāka am 

ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 02:22
Mana mamma dzird balsis ,jūtas apdraudēta,ir iedomas ka mēs bērni esam apdraudēti .Vairs neatbild uz telefona zvaniem ,jo viņas mobīlie viļņi iespaidojot (pirms 5 gadiem pārslimojusi laimu un encifalītu ,bet nejutām kādas komplikācijas )
Ir problēma nopietna,bet ar ko sāk palīdzēt ?Kas jādara ?
Viņa pati atsakās no ārsta apmeklējuma .Un ļoti labi notēlo ,ka ar viņas viss ir kārtībā.
Kā šajā situācijā rīkoties?
Re: ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 11:09
Kkur te mana atbilde nodzisusi-rakstīju,ka psihiatru vajag un-psihoterapeitu,laikam moderatore te uzdarbojas atkal.....
Re: ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 11:31
BMW
Tu galīgi sāc iet sviestā. Tavu komentu izdzēsa pilnīgi pamatoti. Tev paspēlēties/paņirgāties, bet cilvēkam ļoti nopietna problēma.
Re: ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 13:17
Iesaku aiziet pie tuvākā psihiatra un pakonsultēties; vislabāk būtu kāds privātais, kur Jums varētu veltīt vairāk laika, valsts psihiatrijas sistēma ir diezgan noslogota, bet var arī palaimēties.

Jautājums diezgan sensitīvs un katrai tādā situācijā nonākušai ģimenei smags, jo pret cilvēka gribu, ja viņš nevienu neapdraud, mūsdienās psihiatrijas pacientus neārstē.

Šādi cilvēki nejūtas slimi, tas ir tipiski.

Savai vajadzībai varat meklēt palīdzību arī pašvaldības sociālajā dienestā, kas krīzes gadījumos var piedāvāt dažas bezmaksas psihologa konsultācijas. Psihologs palīdzētu Jums labāk saprast situāciju un izvēlēties gudrāku palīdzības veidu. Vienīgi katrā pašvaldībā tam ir savi noteikumi, citas sniedz atbalstu tikai ģimenēm ar bērniem, ne visās krīzēs.

Varat arī zvanīt uz krīzes centra "Skalbes" tālruni vai turp doties uz konsultāciju pie psihologa vai psihoterapeita, maksa līdz šim bija Ls 10.

Pats pirmais, ko it kā vajadzēja minēt, būtu ģimenes ārsts, bet viņi bieži ir tikpat bezpalīdzīgi kā radinieki, atkarīgs, kāds Jums kontakts ar ģimenes ārstu.

Psihologs, manuprāt, var dot labākus padomus.
Re: ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 13:28
Runci, Tavas IP adreses ir reģistrētas kā spameru adreses, tādus postus dzēsīšu.
Re: ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 13:55
Bmw tev ko personiibas dubultosanaas, ja tu nerunaa par vitamiiniem, tad esi Runcis. :)))) tev arii vajadzeetu pie psihiatra aizstaigaat.
pingvins
Re: ar ko sākt palīdzēt ?
24.10.2013 16:54
Cik gadu mammai, cik jums? Bija minēts vārds bērni, tāpēc jautāju. Ja neesat pilngadīgi, tad cits ceļš ejams. Bet vispār- izturību jums un lai veicas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 15?
Ziņa: