Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes

Aizsāka avene35 

shadow Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bmw pie visām kaitēm uzskata ka palīdz
> vitamīni.. pie šizofrēnijas, depresijas,
> pašnāvības mēģinājumiem...
> vienvārdsakot bmw pārstāv vitamīnu sektu :D
>
> bet nepiedrazosim šo diskusiju ar muļķībām,
> jau tā tik daudzas diskusijas te ir aizgājušas
> offtopikos... :(
>
> ne jau no kalcija trūkuma ir depresija, bet no
> psiholoģiskām problēmām, tas ka draugs
> aizgāja bojā ir liels trieciens dzīvē...
>
> starp citu vitamīnu trūkumu var pārbaudīt ar
> asinsanalīzēm, vismaz slimnīca tādas veic
> (nezinu par psihiatrisko) un ja ir trūkums tad
> nozīmē vitamīnus. saku pēc pieredzes

Redzi,tādi triecieni rada stresu,un -es jau daudzkārt esmu teicis-stresa laikā daudzkārtēji pieaug piemēram magnija ,b vitamīnu patēriņš,kā to nevar vismaz izlasīt.....Nu,un nesamazināsies asinīs kalcija līmenis,kamēr viss skelets nebūs noārdījies,tas pat var būt paaugstināts....kalcijs regulē asins pH līmeni,tas nedrīkst izmainīties vairāk kā par dažām desmitdaļām,citādi cilvēks mirst,asinīs pH galvenokārt nosaka kalcijs.....un orgamisms vispirms nodrošina vissvarīgākās funkcijas-lai izdzīvotu,nav svarīgi kāda ir pašsajūta-vai ir stress vai depresija...bet nu ok-Tev ir pieredze un ar to pietiek....
bmw, nomierinies, Avene jau teica, ka netic tavām vitamīnu muļķībām un beidz murgot, ka slimnīcā ar asinsanalīzēm to nevar noteikt, tas ir sviests, nosaka to gan un tad nozīmē adekvātu kalcija, magnija vai kā cita devu, jo pārrīties viņus arī nav pozitīvi.
zini kad cilvēks mirst? kad kalciju vēnā ātri ievada! :P bmw, iesaku tev pamēģināt- veikt eksperimentu vai tu izdzīvosi vai nē :D varbūt tas palīdz nabaga nelaimīgajiem pie tahikardijas lēkmēm, uzreiz būs bradikardija :D
oh no, cerams es kādam nepasviedu ideju kā uztaisīt pašnāvību :X :X
killed by vitaminčiki :D
shadow,es zinu,ka taisa analīzes,bet Tu,šķiet,nesaproti,ka to rezultāti ir nepareizi,vienīgais ko var pareizi noteikt,ir kālijs,jo-tam nav depo jeb uzkrāšanās vietu. Ja tas tā nebūtu,tad piemēram osteoporozi varētu ārstēt elementāri,bet nesanāk ....Nu,ko lai Tev vēl saku,šķiet ka neko.
jā, kā tad uz dzelzi arī nevar noteikt.. tikai vienai trešdaļai ļaužu sazin kāpēc ir mazasinība. ko nu muldi, ja pats neko nezini par asinsanalīzēm, pasaki vēl ka Gulbja laboratorijā ņemies pa asinīm, čurām un kakām un veic pētījumu cik efektīvi tiek taisītas analīzes :D
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 20:27
Mjā, netradicionālās medicīnas pārstāvji apgalvo, ka visas analīzes ir nepareizas. Vienīgi viņiem ir kāda noslēpumaina spēja un gudrība kaut ko noteikt.

Esmu jau te kādreiz rakstījusi, ka esmu runājusi ar ārstiem par šo tēmu, vietējiem un dažiem no Rietumiem. Visi kā viens, savstarpēji nesaskaņojot (jo to nevarēja), teica, ka "regular blood test is enough"...

Bet saskarē ar psihiatriem esmu dzirdējusi, ka viņiem ir līdz kliņķim novesti pacienti, kas ir "ārstējušies" ar vitamīniem, jo kāds viņiem ir iestāstījis, ka, piemēram, halucinācijas viņiem ir no tādas un tādas vielas trūkuma. Turklāt doki teica, ka tas esot diezgan tipiski, ka onkoloģiskie pacienti ārstējas ar petroleju, bet psihiatrijas kadri ar vitamīniem, jo ir noliegumā par savu psihopatoloģiju, ko ārsti negrib "pareizi" ārstēt.
Runcene,Tu mani galīgi šokē......Tu varbūt par šo 1 jautājumu vari izlasīt?Kad es teicu,ka ārsti paši zin,ka tas ir muļķības?Nu nav neviens to viņiem mācījis.....tieši tāpat kā Tev....bet tieši tas ir pats dīvainākais-informācija ir plaši pieejama,bet izlasīt nevar,nu sorry..Ja godīgi-tas ir nesekmīga pirmkursnieka līmenis....
Un vēl-es nevaru nest nekādu atbildību par to,ko cilvēkiem sastāsta vitamīnu izplatītāji,viņiem interesē nauda,man interesē zināšanas.Un tam nav nekāda sakara ar amway vai citu vitamīnu izplatītāju murgiem.
Nu,Runcene,es tiešām brīnos par Tavu nespēju saprast viselementārākās lietas,starp citu-es neesmu nekāds alternatīvais,jo organisma ķīmija ir zinātniska,pamatota un viss ir aprakstīts,nu kā var negribēt palasīt..
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 20:50
Cilvēk, Tu zini, kādas analīzes veic, piemēram, pirms nieru pārstādīšanas?

Pirms sirds?

Kāda līmeņa, uz cik lapām, cik ilgi un kā sagatavo pacientu, ko skatās, ko vērtē?

Palsai pats, es katru dienu lasu...
Ja man būtu kāds sakars ar sirds pārstādīšanu,es ar visu būtu iepazinies sīki un smalki,bet es runāju par dažādu traucējumu cēloņiem un to vai analīzes uzrāda pareizo mikroelementu daudzumu organismā...
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 21:03
Pirms transplantācijām veic teju visas iespējamās analīzes, kādas zinātnei ir pieejamas, turklāt gan donoram, gan recipientam. Bet, protams, transplantologi nekā nezina par analīzēm un pakļauj riskam teju mirstošus cilvēkus, jo neko neizpēta par vitamīniem un mikroelementiem...

Un cilvēkiem paliek labi, jā, tā notiek... Jo ir cilvēki, kam paliek labi tikai tāpēc, ka viņi kaut ko bāž mutē... nu tāda veselības vai attīstības problēma, bez kāda morāla nosodījuma, ne jau cilvēks vainīgs, neviens to arī neizvēlas, bet par to ir gana daudz izteikusies psiholoģijas zinātne.
Psihologijā vēl ir ļoti daudz baltu plankumu....bet nu Runcene-es neticu,ka Tev neinteresē psihiatrija...Tur jau tā lieta,ka analīzes uzrāda gan -principā visu var noteikt,bet-ņemot biopsijas paraugus no depo orgāniem,daudz kas uzkrājas aknās,jods-vairogdziedzerī,mangāna daudzumu nosaka pēc tā daudzuma matos......Nu-saki ko gribi,bet es neticu,ka Tev pēc būtības neinteresē psihiatrija,Tu taču esi arī jautājusi ārstiem,tātad-interese ir bijusi....Nu,es par to visu gadiem ilgi esmu lasījis...nevis par sirds pārstādīšanu,bet tieši par to,par ko rakstu....Nu-es vnk saku-lai noteiktu to visu,ir jāveic nesalīdzināmi komplicētākas analīzes.
Redzi-man nav nekādu īpašu spēju,un piemēram mangāna,vara,molibdēna,selēna daudzumus pēc kādiem simptomiem noteikt praktiski nav iespējams,tapat nevar atšķirt svina vai dzīvsudraba toksikozi no kādu citu elementu trūkuma....Bet 90% gadījumu cilvēkiem ir tipiskas problēmas.....
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 21:28
... noteikt nevar, bet pieņemam, ka trūkst ... 90% cilvēku šodien ir psiholoģisks stress, tas gan ir tiesa, un būtu vēlams atslābt.

kur nav baltie plankumi, visur ir, visu mūsdienās pēta, visur notiek procesi, bet neba jau tāpēc atklātais arī būtu ierindojams baltajos plankumos.
Es nesaku,ka nekas nav 100% zināms.Es daudz esmu domājis par kādu gadījumu-kad tiku dziedināts vasarssvētku draudzē...toreiz dzēru fenazepāmu,amitriptilīnu un neatceros vai vēl kko.Bet nu fakts,ka es ļoti noteikti pieņēmu domu,ka esmu vesels,bet negulēju....tomēr es prasīju vienam no Ozolinkēvičiem-viņš teica-tev jātic un viss...kaut kur pēc 10 dienām ,tajās neguļot praktiski nemaz,es sāku gulēt...reāli sāku gulēt,tas notika rudenī....un neizjutu nekadus atmešanas simptomus.....Es par to esmu daudz domājis-tas bremzēja manu atteikšanos no kristietības,bet nu šodien skats uz to ir visai skaidrs...kas tur notika...Bet tā to nevar darīt ar organismam nepieciešamām vielām-nevar atteikties no ūdens ,no gaisa,tāpat nevar atteikties no mikroelementiem......Vismaz kads no man zinamiem labiem psihologiem māca,ka visu vajag darīt,ejot mazākās pretestības ceļu-tas nozīmē,ka nav vērts mēgināt ar domas spēku radīt piemēram joda atomus vai kko līdzīgu.
Nu un-saskaņā ar organisma ķīmiju,stresa apstākļos piemēram magnijs tērējas daudz vairāk,un stress vēl pieaug...nu nevar megināt iztikt bez ūdens,gaisa un visu citu nepieciešamo vielu atomiem vai molekulām....tas ir nepareizi.
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 23:02
Tā daudzi tiek dziedināti, jautājums: uz cik ilgu laiku.

Ja nav bijušas iekšējas lielākas pārmaiņas, tad droši vien kaut kad tas beigsies. Turklāt tā ir paļaušanās uz ārēju neesošu spēku vai uz kādu cilvēku (daudzi īstenībā paļaujas tikai uz mācītāju), bet, ja attīsta spēku un resursus sevī, tad soli pa solim var izdarīt diezgan daudz uun stabili, bez atpakaļkritieniem.

Tās manas domas tagad, bet vitamīnus tiešām neuzskatu par tik nozīmīgu faktoru, lai gan noteikti piekrītu Tev, ka stresā viss organismā uzsūcas lēnāk un noteikti ir labi lietot vismaz multivitamīnus terapeitiskās devās.

Bet vispār, ja runa par Tavu veselību un par to, ko esi rakstījis (zāļu devām utt.), tad domāju, ka reizēm ar Tevi nudien nav bijis visai labi. Daudz zāļu ir liela slodze, arī finansiāli.
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
21.10.2013 23:59
Un bioloģiskā psihiatrija mani pēdējos gadus ir interesējusi vairāk kā juridisks objekts, vairāk tās stāvoklis Latvijā, bet nu jau arī mazāk, jo pacientiem pārsvarā ir labi, kā ir, viņi negrib valsts apmaksātus psihologus utt. lietas, nav motivācijas, nav intereses, ir labi iestaigāta taciņa uz daktera kabinetu, tas arī viss.

Kas atrod savus ceļus, tie paši atrod. Es agrāk vairāk gribēju glābt, nu arvien mazāk.

Man ir bijusi laba psihoterapeite, kas sākotnējos neziņas gados centās turēt no bioloģiskās psihiatrijas patālu, un mana saskare arī pašai par 70% bija vilšanās, jo šī nozare spēj maz, un ārsti patiesībā arī grib pacientu turēt sev tuvu klāt, maz ir tādu demokrātisku un liberālu, kas ļauj pacientam piedalīties lemšanā, bet, kad doku vajag, tad tie ir vienīgie, pie kuriem iet. Galīgi pī jau viss vēl nav, laut gan labākie emigrē.

Bet psihiatrija kā nozare bez sadarbības ar psiholoģiju un neirozinātni ir bez nākotnes.
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tā daudzi tiek dziedināti, jautājums: uz cik
> ilgu laiku.
>
> Ja nav bijušas iekšējas lielākas pārmaiņas,
> tad droši vien kaut kad tas beigsies. Turklāt
> tā ir paļaušanās uz ārēju neesošu spēku
> vai uz kādu cilvēku (daudzi īstenībā
> paļaujas tikai uz mācītāju), bet, ja attīsta
> spēku un resursus sevī, tad soli pa solim var
> izdarīt diezgan daudz uun stabili, bez
> atpakaļkritieniem.
>
> Tās manas domas tagad, bet vitamīnus tiešām
> neuzskatu par tik nozīmīgu faktoru, lai gan
> noteikti piekrītu Tev, ka stresā viss organismā
> uzsūcas lēnāk un noteikti ir labi lietot vismaz
> multivitamīnus terapeitiskās devās.
>
> Bet vispār, ja runa par Tavu veselību un par to,
> ko esi rakstījis (zāļu devām utt.), tad
> domāju, ka reizēm ar Tevi nudien nav bijis visai
> labi. Daudz zāļu ir liela slodze, arī
> finansiāli.

Par 1. rindkopu pārsvarā piekrītu,tas arī beidzās...vienkārši to stāstīju ilustrācijai-jo redzi-mana paša pārliecība toreiz bij ārkārtīgi spēcīga...un jā-nebij nosacījumu kurus Tu minēji...lai saglabātos rezultāts,ar to es nodarbojos arī tagad...
Par vitamīniem-redzi,Tu neuzskati......bet es uzskatu par ļoti nozīmīgu,un-manuprāt Tu daudz ko iegūtu un varētu citiem arī palīdzēt nesalīdzināmi labāk,ja novērtētu arī šo lietu....
Ar mani ir bijis ļoti slikti....to tā izstāstīt nevar....bet reāli ķļūst aizvien labāk...mugura vispār nesāp vairs,trenējos spēcīgi,ar vitamīniem esmu atbrīvojies no alergijas....pagājšgad bij viens moments,kad laikam vienā stresa brīdī-ļoti stipra stresa-laikam virsnieres pilnīgi nosēdās....kopš tā laika vēl īpaši labi nav,tas bij augusta beigās,pagājušajā gadā..
Finansiāli?Hmmm...adatu terapija un ķīniešu herbi 10mēnešus paprasīja tādu summu,ko te būtu nepieklājīgi rakstīt,nu,bet vitamīnus es neuzskatu par dārgiem,jo-pirms 10 gadiem man zālēs aizgāja ap 50 ls mēnesī...
Zini kapēc es esmu pārliecināts par vitamīniem?Es redzu kā tie strādā arī pie citiem,šis forums ir tikai maza daļiņa...Pārāk daudzi pēc milzīgām problēmām ir ar milzīgu izbrīnu teikuši-a ko tad ārsti to nezin?Un redzi-kad cilvēks kļūst vesels,un ārsts to apstiprina,tā ir unikāla sajūta......
Paldies visiem par viedokļiem.
Meita pati uzstāj uz Dzintariem, centīšos tur viņu iekārtot dienas stacionārā. Ar ģ.ā. norīkojumu uz to lielas rindas, mēģināšu sarunāt par maksu, tur pēc loģikas rindām jābūt mazākām. Redzu, ka joki nav. Tur steidzami vajadzīgi medikamenti.
Vitamīnus arī padošu, tie jau netraucēs nekad.
Braukšu arī ar psihoterapeitu aprunāties. Piefiksēju arī dr. Pūces tālr. Nr. Paldies!
Izrunājos ar psihoterapeitu. Viņš saka, ja pati uzprasās, Dzintari esot labs variants, bet , lai es skatoties, vai nav dikti depresīvs kontingents, jo tas viņai nākšot tikai par sliktu, jo viņa ļoti ietekmējas no apkārtējās vides, un ir ļoti emocionāla. Ārsts teica, ka tieši priekš viņas tur esot labas nodarbības - mākslas (viņa mums māksliniece) un mūzikas terapija, labs psihologs un vispār cita pieeja. BKUS neiesaka.
Ar medikamentiem aizrauties nevajagot, bet patlaban AD pilnīgi noteikti vajadzētu palietot. Tikai jāpiemeklē īstie. Trankvilizatorus un neiroleptiķus neiesaka, jo tie neārstējot. Viņas problēmas esot risināmas psihoterapijā, jo pēdējā laikā daudz zaudējumu.

bmw, piedod, bet par vitamīniem depresijas gadījumā runāt ir naivi, PROTAMS, neticu, ka tie ir glābiņš, bet kā palīglīdzekli noteikti padošu, par ļaunu jau nenāks, jo īpaši zivju eļļu un MgB6, jo viņai pēdējā laikā biežas saaukstēšanās un sāp arī sirds apvidū.
Paldies visiem!
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
22.10.2013 16:20
maksas iestādēs vidējā aritmētiskā gadījumā "kontingents" ir labāks...

esmu sēdējusi gan aiz valsts psihiatra, gan aiz privātā durvīm :)
nevienu negribu aizvainot, bet...

varbūt tagad cilvēki no "veiksmes stāsta" ir kļuvuši vēl slimāki, nezinu, un nevar vairs atļauties privāto, bet kaut kādi ļoti viegli pamanāmi momenti tur ir, pie privātā, piemēram, nebūs psihopāti, kam nav jūtu... tas ir diezgan riebīgs kontingents, viņi visur grib tikt pirmie, neredz citus, nerēķinās, ir agresīvi; to nav labi sastapt depresijā, cerams, ka Jums viss izdosies.
avene35 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Izrunājos ar psihoterapeitu. Viņš saka, ja pati
> uzprasās, Dzintari esot labs variants, bet , lai
> es skatoties, vai nav dikti depresīvs
> kontingents, jo tas viņai nākšot tikai par
> sliktu, jo viņa ļoti ietekmējas no
> apkārtējās vides, un ir ļoti emocionāla.
> Ārsts teica, ka tieši priekš viņas tur esot
> labas nodarbības - mākslas (viņa mums
> māksliniece) un mūzikas terapija, labs psihologs
> un vispār cita pieeja. BKUS neiesaka.
> Ar medikamentiem aizrauties nevajagot, bet
> patlaban AD pilnīgi noteikti vajadzētu palietot.
> Tikai jāpiemeklē īstie. Trankvilizatorus un
> neiroleptiķus neiesaka, jo tie neārstējot.
> Viņas problēmas esot risināmas psihoterapijā,
> jo pēdējā laikā daudz zaudējumu.
>
> bmw, piedod, bet par vitamīniem depresijas
> gadījumā runāt ir naivi, PROTAMS, neticu, ka
> tie ir glābiņš, bet kā palīglīdzekli
> noteikti padošu, par ļaunu jau nenāks, jo
> īpaši zivju eļļu un MgB6, jo viņai pēdējā
> laikā biežas saaukstēšanās un sāp arī sirds
> apvidū.
> Paldies visiem!

Hmmm,avene....
> bmw, piedod, bet par vitamīniem depresijas
> gadījumā runāt ir naivi, PROTAMS, neticu, ka
> tie ir glābiņš

Jūs jau esat kādu gudru lēmumu izdarījusi....un es neteicu,ka tie būs glābiņš,bet-ka tos lietojot labāk palīdzēs AD un psihoterapija,daudz labāk....bez tam-man šķiet,ka to varbūt ir teicis psihoterapeits-ka nebūs glābiņš... tas ir tā-kā to ņem,glābiņš ir tad,kad depresija izzūd,un Jūs jau teicāt,ka AD nepalīdz,psihoterapija arī nē...bet vajadzētu palīdzēt...
Es laikam par vitamīniem lasu ilgāk,nekā ārstu apmācības laiks,un problēmas risinu daudz ilgāk,un-aizvien sekmīgāk....
Un man kādreiz teica-tu būsi invalīds,arī-neko palīdzēt vairs nespējam.....bet es neesmu ne invalīds,un noteikti neesmu miris.....redziet-ārsti kļūdījās savās prognozēs bet kkas palīdzēja,man ir 52 gadi un esmu atsācis intensīvi sportot.
Ceru,ka meitai viss būs labi....es zinu ko saku......
ja es būtu psihiatrs es ieliktu bwm hroniski smagi slimu neārstējamo ar galvu nodaļā :D fanātisms- tā ir diagnoze. smaga.
bmw, esi drošs ka vitamīni palīdzēja nevis jaunas meičas? :D
pilnībā piekrītu shadow komentāram.
Mans viedoklis,jāātver jauna grupa forumā - '''Vitamīnu kults" un miers,lai bemberis spamo tur
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
22.10.2013 20:12
Autore jau nu neteica vis, ka AD un psihoterapeits nelīdz, tikai procesā, pēc apraksta spriežot, ir kāpumi un kritumi (un tā ir daudziem), un vajag kompleksāku un intensīvāku pieeju... turklāt AD tagad netiek dzerti, un mamma grib vismaz vēl viena ārsta viedokli, kas ir ļoti gudra pieeja.

Un tas, ka cilvēkiem bez dziļas motivācijas apnīk iet pie psihoterapeita, nav nekāds jaunums, jo tur vajag motivāciju un lielu pacietību pat tad, ja esi pieaudzis, un kur nu vēl, ja klients ir satraumēts pusaudzis.

Cilvēki arī reizēm iet slimnīcā, jo vienkārši tā tobrīd ir labāk, ir arī vieglāk pierast pie zālēm, ārsta tiešā uzraudzībā var labāk saprast, kas ir blaknes un kas depresijas vai trauksmes izpausmes, bet NEKUR nav dzirdēts, ka laba, droša, pilnīga un absolūta alternatīva kādam būtu bijuši vitamīni, bet es esmu izlasījusi skapi grāmatu un arī ļoti daudzus forumus, kā arī runājusi ar Latvijas gudrākajiem psihiatriem + ar psihiatru Somijā, UK un ASV, vēl tikai neesmu vērsusies pie Svētā Krēsla...

Tas gan bija izplatītāju skarā, bet viena Latvijas psihiatre teica ļoti biezus un cenzējamus vārdus... 45 gadu stāžs cilvēkam.



Edited 1 time(s). Last edit at 22.10.2013 20:19 by Runcene.
Tu,Runcene,laikam neesi spējīga saprast atšķirību starp izplatītāju un cilvēku,kas visu infu meklējis lai vispirms pats tiktu no sūdiem ārā,redzi-Tev tas slimošanas stāžs laikam arī par 20 gadiem īsāks,bet-zini-tās nav manas problēmas,ko Tu un kompānija nesaprotiet......tā jau ir slimība....
Man vispār Tavs viedoklis mazāk interesē,redzi,ja dr.Masaļska vērtē,ka es esmu kaut kā ticis uz augšu 10 gadu laikā,tad-kaut kā es tomēr to esmu izdarījis...kā Tu teici-ar zālēm vien pa dārzeni paliek.....Un iesaku apdomāt,pēc kā tas viss izskatās...kapēc te cilvēki vairs nenāk,.....samērā pretīgi,ja tieši pateikt.
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
22.10.2013 20:52
Jā, un psihiatri pasaulē ir mucā sēdējuši... Es jautāju par vitamīniem VISPĀR... un ir veikti arī dubultaklie pētījumi, ceru, ka zini, kas tas ir... nevienam cilvēkam ievērojami uzlabojumi nav novēroti. tikai nesaki, ka sliktie ārsti visus rezultātus noslēpa.

Psihiatri laikam nezina, kādas analīzes no matiem var iegūt... utt. Daudzviet Rietumeiropā psihiatriija ir ļoti attīstīta.

Tu gribi teikt, ka cilvēki te nenāk, jo es iebilstu pret vitamīniem?

Daudzi cilvēki ir atraduši paši savus ceļus, un nav vairs pirmajā izmisumā, viņi paši kopā ar dokiem zina, kas viņiem darāms... es te esmu septiņus gadus un par daudziem zinu, ka viņiem ir labi, bet ne jau no vitamīniem.

Ja kāds te nenāk tāpēc, ka te daudzi (ne tikai es) iebilst pret nepamatotu vitamīnu ieteikšanu, tad es nemaz vainīga vai bēdīga nejūtos, tieši apmierināta, jo cilvēki neizlasīs muļķības. Nav nekāds noslēpums, ka te nāk arī cilvēki, kas nekā paši nesaprot un ir apjukuši, un viņiem būtu veselīgi neiegūt bezjēdzīgu nformāciju.
Nē,Runcene,ne tāpēc nenāk....,arī otrs iemesls ir garām....bet nu-es neiešu atkārtoties...
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
22.10.2013 21:03
Nu patiesībā man ir vienalga, un ar saviem domubiedriem Tu taču vari izvērsties e-pastos un visā savā dzīvē, pat privātā saskarsmē un viņus konsultēt par savu pieredzi, cik vien atliek brīvā laika un cik vien Tev patīk. Forumam nav jāizlēkā vienas grupas vajadzībām, turklāt te kontingents ir mainījies it bieži, tāda ir forumu dzīve un procesi forumos.
Re: Dzintaru neirožu klīnika - atsauksmes
22.10.2013 21:04
Tai pašā laikā te cilvēki kaut kā tomēr nāk :) Rekur mums ir tēma...

Ja kādi konkrēti nenāk, tad sk. iepriekš.
Nav runas par domubiedriem vai oponentiem,es tieši priecātos par sakarīgiem oponentiem.Bet-kā jau teicu-kko Tu nesaproti...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 8?
Ziņa: