jēga iet uz slimnīcu?

Aizsāka ghost 

ghost
jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 16:20
vai ir jēga depresiju ar pašnāvnieciskām tieksmēm ārstēt slimnīcā? tas ir efektīvāk nekā ārstējoties mājās? ko slimnīcā dara? tikai zāles dod un viss? varbūt labāk ir vnk dzert mājās tās zāles? lai gan es dzeru un dzeru visvisādas, tāpat pašsajūta drausmīga.
bmw
Re: jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 17:31
Neko nedara,pieskatīs....ar pašnāvības domām ir jēga dzert pavairāk zivju eļļu...jeb omega 3,ja šķiet ka domas var tikt realizētas....nu nezinu-gaisotne slimnīcā gan neveicina depresijas ārstēšanu....
ghost
Re: jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 17:36
bmw, ja tu neko nezini par to, ko dara slimnīcā tad lūdzu piedrazo citas diskusijas ar savām gudrībam un šeit neizsakies, tos tavus murgus jau esmu atlasījusies, vari neatkārtoties.
bmw
Re: jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 18:31
Es zinu ko dara slimnīcā,ja Tev neinteresē nekādi ieteikumi,tad to vari pateikt arī pieklājīgi,bet-tie nav gluži murgi,es,protams,saprotu,ka Tev ir negatīva nostāja,bet tas vēl gluži nebūtu pamats lai atbildētu tādā stilā,redzi-mani murgi citiem palīdz ļoti labi.Es taču Tavu viedokli nesaucu par murgiem.....bet nu ok,pieņemu,ka Tev ir ļoti slikti....tomēr-varētu kļūt arī labak.
Re: jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 19:25
autorei

Par dienas stacionāru nav bijusi doma? Piemēram, Ļermontova ielā. Tur Tev būs iespēja arī parunāt ar psihologu.

Ja runa par Tvaika ielas slēgtajām nodaļām, tad tur nav sevišķi patīkami, jo ir daudz smagu slimnieku. Ja Tava diagnoze ir tikai depresija, tad Tu kvalificējies arī neirožu nodaļai Veldres ielā. Tur ir gan dienas stacionārs, gan arī nodaļa, kur paliek pa nakti. Forumā ir bijušas labas atsauksmes.
ghost
Re: jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 21:12
Runcene, jā es zinu gan par dienas stacionāru, gan par Veldres ielu, vienīgais esmu neizpratnē kā notiek ārstēšanās process, vai man dos tur tikai zāles un viss? vnk piecelšos no rīta, iedzeršu zales, visu dienu nīkšu, vakarā atkal iedzeršu zāles? kkā tā? nu tajā Veldres ielā neirožu nodaļā.
uz Tvaika ielu es negribu.
Re: jēga iet uz slimnīcu?
15.10.2013 21:56
Neirožu nodaļās parasti vismaz ārsts diezgan daudz runā ar pacientiem. Diemžēl precīzi nezinu, vai ir pieejams arī psihologs, jo psihiatrija ir kļuvusi diezgan nabadzīga.

Bet liela nozīme ir arī paša iniciatīvai, jo ārsts atrod laiku tiem, kas to vēlas.

Bet, ja daktere Z. Taranda (nodaļas vadītāja) Tev nespētu atrast zāles, kas izceltu no šāda stāvokļa, tad man būtu ļoti, ļoti jābrīnās, jo viņa ir gudra un pieredzējusi ārste.
Par Veldres ielu varu teikt tikai to labāko. Tur, kā jau Runcene teica, Tev piemeklēs zāles, ir grupu nodarbības, psihologs. Tā nav tikai nīkšana un zāļu dzeršana, bet individualizēta pieeja, stacionārs ir maziņš, ar ārsti vari parunāt praktiski katru dienu. Vēl viens pluss - satiksi sev līdzīgos vai cilvēkus ar nopietnākām problēmām, uz kuru fona savas pārvērtēsi, rodas atbalsta sajūta. Tā nav psihene, nedz arī forums, drīzāk sanatorija ar režīmu, kas palīdz labāk izmēģināt, kādas zāles Tev der - mājās nemaz tas nav tik viegli, piem. es nevarēju sākt antidepresantus, pati izvērtēt, kur ir blakusparādības, kur slimība. Ārstu uzraudzībā to darīt noteikti ir drošāk. Man pēc slimnīcas pavērās jauna pasaule. Nemokies vienatnē ar savu slimību, meklē atbalstu!
Re: jēga iet uz slimnīcu?
31.10.2013 13:09
Pēc personīgās pieredzes varu teikt, ka slimnīca nav tas labākais variants, jo vismaz man tur labāk nepalika, bet laikam jau tur bija jānonāk, lai saprastu, kur es noteikti vairs nevēlos nonākt. :)
Lai gan, tas ir individuāli.

Vienīgais labums ir tas, ka slimnīcā nosaka precīzāku diagnozi un, līdz ar to, nav jāiziet cauri garum garām medikamentu virknēm, lai saprastu, kas ir piemērotākais.
Re: jēga iet uz slimnīcu?
31.10.2013 13:41
noteikti piekrītu, ka dažiem cilvēkiem ir vēlams nokļūt slimnīcā, lai saprastu, ka ceļš jāmeklē pašam un ka tā ir tikai paša atbildība, citādi ir kaut kāda fantāzija, ka kāds cits var kaut ko nokārtot.

un piekrītu arī tēzei par diagnozi un zālēm. ja ir mērķis beidzot atrast un sakombinēt zāles (nevis lai kāds mani pestī), tad nav slikta izvēle, bet tikai ne restotajās nodaļās, tur smags gaiss.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 10?
Ziņa: