balsis

Aizsāka lietuslāse 

balsis
08.10.2013 18:41
atkal pienācis rudens un mana veselība par sevi atgādina. balsis sāk par sevi atgādināt. vai tiešām atkal būs jāķeras pie zāļu kalna? :( kaut kā nemaz negribas.
bmw
Re: balsis
08.10.2013 19:33
Ja Tev tas nav regulāri,un zāles nedzēri pa vasaru,varbūt ir vērts vitamīnus un mikroelemetus palietot,ir tāda līdz galam neizpētīta ideja,ka piemēram mangāna deficīts var izraisīt šizofrēiju,vēl arī daži citi mikro....Es gan nevaru tā apgalvot-ka būs labi,tomēr-varbūt arī būs,nu daudziem dažādas problēmas ir izzudušas,forums tāds patukšs...bet nu es noteiki tā darītu...kad pazuda balsis? pasvasarī?Jārēķinās gan,ka par maniem ieteikumiem te moderatore lamājās,tomēr fakts kas fakts-ļoti daudzu te vairs nav,arī slota-palasi viņas ierakstu tepat plakusd......atradusi savām problēmām atrisinājumu.....aizmirsu nosaukumu,tūlīt apskatīšos un iedrukāšu..paradoksāli,bet-lielas problēmas bij cilvēkam....
bmw
Re: balsis
08.10.2013 19:36
palasi šo:

Uznāk domas par to, ka gribas nomirt

vismaz sākumu un beigas.
pārsteidzoši-es dažādas problēmas esmu redzējis pazūdam,bet šis pat mani pārsteidza,uz rudeni parasti sliktāk paliek daudziem....
Re: balsis
08.10.2013 20:09
pa vasaru zāles dzēru mazāk. bet tā, ka nedzertu, nav bijis vispār, kopš sākās problēmas.
domā vitamīni stāvokli uzlabotu? kaut kā nav pārliecības par to.
bmw
Re: balsis
08.10.2013 22:06
Es varu tā domāt,ka uzlabotu,bet nevaru neko noteiktu solīt vai galvot,tomēr-bez balsīm ir arī no zālēm dažādi efekti-piemēram neiroleptiķi izraisa būtisku vitamīnu trūkumu organismā,dēļ kā dažādas nepatikšanas var pastiprināties,īpāši ilgākā laikā,savukārt to lietošana noteikti uzlabos vispārējo pašsajūtu,līdzarko zāļu lietošana neliksies tik briesmīga un arī nebūs tik kaitīga...varbūt varēs ar laiku samazināt,man grūti tā pateikt,bet-pozitīvi efekti noteikti ir.Nu-jārēķinās ar kādiem 10ls mēnesī,bet tas atmaksājas tādā veidā,ka viss organisms saņem kko labu,un mazāk vajag jebkādas citas zāles,es piemēram vispār neslimoju ar gripām,angīnām un tādām slimībām,jūtos daudz energiskāks,agrāk piemēram-dēls saslimst ar gripu-tur kādi 30ls aiziet...ja tā 2-3 reiz pa gadu-jau tēriņi...bet vairāk energijas -tas ir -vairāk aktivitāšu-pilnvērtīga dzīve...Citu argumentu ļoti droši nav,bet-šie jau nav mazi.
bmw
Re: balsis
08.10.2013 22:39
ja lasi krieviski,palasi šo:

http://al-piligrim.chat.ru/nishi403.htm
Re: balsis
09.10.2013 05:22
Vitamīnus lietojot vispārējais stāvoklis pilnīgi noteikti uzlabosies, bet balsu gadijumā neiroleptiķi pilnīgi noteikti ir vajadzīgi, nedzert nemaz kategoriski nedrīkst. Bet varbūt to kalnu nevajadzēs, pietiks ar nelielām neiroleptiķu devām. Man SPIRULINA izmaksāja 11.97, bija vēl neliela atlaide ar aptiekas karti, bet cena var atšķirties dažādās aptiekās, bet pietiek 58 dienām.
bmw
Re: balsis
09.10.2013 09:08
Nu,slota,man prieks par Tevi,cits ar laiku atrod to kas palīdz,cits-neatrod,kaut viņam 1000 reižu priekšā saka,es Tev visu laiku teicu-vitamīnus vajag...
Nu un-nesaku jau,ka zāles nevajag nemaz...
Re: balsis
09.10.2013 13:21
Autorei

Manas domas ir tādas, ka vitamīni jau nu nekādi Tev pret balsīm nelīdzēs.

Runā droši ar savu ārstu; ja ir kādi uztura bagātinātāji, kas Tev tomēr varētu palīdzēt, tad viņš tos vislabāk zinās ieteikt. Ja apmeklē psihoterapeitu, tad vari runāt par savām izjūtām, kādas Tev šo balsu dēļ ir.

Domāju, ka tā ir labākā palīdzība, ko pašlaik vari saņemt.

Balsis nav viegls stāsts, bet medikamenti tomēr ļoti uzlabo stāvokli, lai arī cik daudz to Tev būtu, tas nav nekāds kauns, jo daudzi cilvēki lieto ļoti daudz medikamentu.



Edited 2 time(s). Last edit at 09.10.2013 16:10 by Runcene.
Re: balsis
09.10.2013 14:08
paldies, Runcene. psihoterapeitu apmeklēju. kad nākamreiz iešu pie ārsta, pajautāšu viņam par uztura bagātinātājiem. redzēs, ko viņš ieteiks.
Re: balsis
09.10.2013 17:28
Var skaidri redzet,ka ar bmw nav kautkas isti kartiba...
Mazdakteris,Runcene,Ku un veel citi,loti daudz palidzejusi ar savu pieredzi un profesionalam zinasanam.
Uzbraucieni Runcenei ,vairak kaa nekorekti.
Re: balsis
09.10.2013 23:46
Mes visi kopigi seit veidojam forumu un neesmu manijusi ,ka kaads butu ipasi apsmiets un iznirgats.
Cits jautajums,ja kaadam nav paticies,ja Runcene(ka maate berniem)pasaka kaadu skarbaku vardu.
Tatad mieru tikai mieru!
Re: balsis
10.10.2013 04:12
Lielākā daļa psihiatru neiesaka vitamīnus, bet es samainiju dakterus un man ieteica vitamīnus, ari profesore Andrēziņa savā laikā ieteica lietot vitamīnus, tādus kvantumus nevarēju atļauties, ne ko viena daktere ieteica, ne ko otra, bet atradu priekš sevis optimālo variantu SPIRULINA DIET 100 un ir pozitīvi rezultāti.
Bet visu uz pareizajām sliedēm uzvirzija uztura speciāliste kursos, kurus drīz beigšu, esmu saņēmusi fantastiskas zināšanas, ko būtu jāzin ikvienam.
frukts
Re: balsis
10.10.2013 12:57
bmw, nu kādus murgus tu dzen par krimināllietām? nu tad vismaz atklāj savu vārdu un uzvārdu lai zinam kurš ir ''nomelnots'' ?
vai beidz ņuņņāt cik aizskarts tu esi un ej uz policiju, raksti viņiem iesniegumu : mani, bmw, dzimis neesmu, publiski apvainoja Runcene, dzimusi pirms 7 gadi... :)))
Re: balsis
10.10.2013 13:09
hmm... vispāŗ... ja cilvēks nemāk iekļauties kolektīvā un sadarboties ar pārējiem... tad tā lieta nav priekš viņa :))
Re: balsis
10.10.2013 13:42
To bmw
Mani vienkaarsi paarsteidz tava veelme visus un visu aarsteet ar vitamiiniem un mineraalvielaam, pie tam lielaas devaas. Tavai zinaasanai paraak liela aizrausanaas ar to lietosanu var nodariit vairaak kaiteejuma nekaa labuma organismam.
Un par kriminaallietu pret Runceni..... varu tikai pasmaidiit. Nu nenaac ieksaa sajaa forumaa, ja juuties aizskarts, nevienam tu neesi seit vajadziigs ar saviem vitamiiniem. Katram ir tiesiibas izteikt savu viedokli.
Re: balsis
10.10.2013 13:58
bmw Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Attiecībā uz efuego-vēl neesmu izskatījis ,bet
> šķiet ka arī var sanākt
> kriminākllieta-tas-Runcenei,civilprasība -100%
> Katrs saņem ko grib,īpaši-ja laicīgi
> neatjēdzas.....vēsā mierā.
> .


ok, ārpus visu tava vājprāta par likumiem. man joprojām kompī ir bilde kur enfuego šajā forumā piedāvā nopelnīt ar fiktīvajām laulībām Īrijā..un bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem, kad viņam lūdzu ierakstu dzēst, viņam nešķita nekas nepareizs tādā piedāvājumā... ! vnk biju nenormāli nokaitināts par tādu rīcību un uztaisiju printscreen.
un tu šādu cilvēku aizstāvi???? tu man liekas ja ko tādu ieraudzītu ka te piedāvā ķertu infarktu ar savu perfekcionismu...

nu ko tu vispār te gribi pierādīt? nu ja esi tik gudrs tak ver vaļā savu privātpraksi un tinies no šejienes :))
bmw
Re: balsis
10.10.2013 18:40
normālis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bmw Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Attiecībā uz efuego-vēl neesmu izskatījis
> ,bet
> > šķiet ka arī var sanākt
> > kriminākllieta-tas-Runcenei,civilprasība
> -100%
> > Katrs saņem ko grib,īpaši-ja laicīgi
> > neatjēdzas.....vēsā mierā.
> > .
>
>
> ok, ārpus visu tava vājprāta par likumiem. man
> joprojām kompī ir bilde kur enfuego šajā
> forumā piedāvā nopelnīt ar fiktīvajām
> laulībām Īrijā..un bez nekādiem sirdsapziņas
> pārmetumiem, kad viņam lūdzu ierakstu dzēst,
> viņam nešķita nekas nepareizs tādā
> piedāvājumā... ! vnk biju nenormāli
> nokaitināts par tādu rīcību un uztaisiju
> printscreen.
> un tu šādu cilvēku aizstāvi???? tu man liekas
> ja ko tādu ieraudzītu ka te piedāvā ķertu
> infarktu ar savu perfekcionismu...
>
> nu ko tu vispār te gribi pierādīt? nu ja esi
> tik gudrs tak ver vaļā savu privātpraksi un
> tinies no šejienes :))


Redzi-es neaizstāvu enfuego rīcību,tā bij trula un stulba,tomēr-šeit itkā ir psihiskās veselības sadaļa,un neaizstāvot viņa rīcību,viņu pašu kā cilvēku tomēr aizstāvēt varētu,ja neviens cits,tad-tieši moderators,tes būtu viņas vistiešakais pienākums.Jo-tās ir 2 dažadas lietas-kāda cilvēka rīcība un viņš pats-kā cilvēks,Tu varbūt domā,ka tādus nošaut vajag?Manuprāt tieši Runcenes destruktīvās nostājas dēļ viņš tika ēsts ,izsmiets,un tādā situācijā neviens psihoterapeits,nekādas zāles viņu uz kājām nenostādītu,tas viss bij zemiski....Tev vajadzētu iemācīties atšķirt-kas ir cilvēks ar savām visai nepatīkamajām domām,un-kas ir pašas šīs domas,darbības,es neesmu perfekcionists,bet varbūt drusku humānists un es neatbalstu kāda psihologisku terorizēšanu,tāpat kā linča tiesu.Runcenes darbības ļoti atgādināja bijušās PSRS laikus,kad psihiatrija tika izmantota represīvām vajadzībām.
bmw
Re: balsis
10.10.2013 18:50
123 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> To bmw
> Mani vienkaarsi paarsteidz tava veelme visus un
> visu aarsteet ar vitamiiniem un mineraalvielaam,
> pie tam lielaas devaas. Tavai zinaasanai paraak
> liela aizrausanaas ar to lietosanu var nodariit
> vairaak kaiteejuma nekaa labuma organismam.
> Un par kriminaallietu pret Runceni..... varu tikai
> pasmaidiit. Nu nenaac ieksaa sajaa forumaa, ja
> juuties aizskarts, nevienam tu neesi seit
> vajadziigs ar saviem vitamiiniem. Katram ir
> tiesiibas izteikt savu viedokli.


Nu,es tur neko nevaru palīdzēt,ka esi pārsteigts//ta,jā-arī par devām....bet-es neārstēju ,ja kas,un šajā forumā nevienam nav tiesības ārstēt.Tā varbūt tomēr nav Tava darīšana-kur es nāku un kur eju........Runcene iemaisījās pavisam citā tēmā,ar apgalvojumiem,ka es esmu draudējis,un līdz šim nav varējusi iekopēt vai kā citādi pierādīt-kam,kur konkrēti un ar ko es esmu draudējis....Jo kaut ko tādu izsakot,būtu jāvar teiktais pamatot.Viņa nav varējusi,tāpat-izteikumus par kriminālām darbībām ar mazgadīgajām,maciņu iztīrīšanu,vitamīnu tirgošanu,visiem šiem apgalvojumiem ir vajadzīgs pamatojums,ja nav-nedrīkst neko tādu teikt.Es tikpat labi varu teikt ka viņa ir mīzēja no čaka ielas-bez jebkāda pamatojuma. kur starpība?
bmw
Re: balsis
10.10.2013 19:00
123 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> To bmw
> Mani vienkaarsi paarsteidz tava veelme visus un
> visu aarsteet ar vitamiiniem un mineraalvielaam,
> pie tam lielaas devaas. Tavai zinaasanai paraak
> liela aizrausanaas ar to lietosanu var nodariit
> vairaak kaiteejuma nekaa labuma organismam.
> Un par kriminaallietu pret Runceni..... varu tikai
> pasmaidiit. Nu nenaac ieksaa sajaa forumaa, ja
> juuties aizskarts, nevienam tu neesi seit
> vajadziigs ar saviem vitamiiniem. Katram ir
> tiesiibas izteikt savu viedokli.


Tu rakstui:
Tavai zinaasanai paraak
> liela aizrausanaas ar to lietosanu var nodariit
> vairaak kaiteejuma nekaa labuma organismam.

Redzi-es vispār savas zināšanas nepapildinu no tādiem zinātājiem kā Tu.
Tam par iemeslu ir tas pats triviālais iemesls-nav Tev kaut cik respektējamu zināsanu.Un pieredzes vispār galīgi nav.
Re: balsis
10.10.2013 19:16
Tu mani apvainoji bmw, iesu uz policiju un rakstiisu iesniegumu, lai vini ierosina kriminaallietu pret teviim....
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.