kas tā par diagnozi?

Aizsāka hetere33 

kas tā par diagnozi?
15.09.2013 22:06
Labvakar, es nesaprotu.



Edited 3 time(s). Last edit at 17.11.2014 17:21 by hetere33.
Re: kas tā par diagnozi?
15.09.2013 22:35
Skaties netā "maniakālā depresija" un "bipolārie traucējumi"- iespējams, kāds no aprakstiem sakritīs ar Tavu stāstu. No otras puses- patstāvīgi sev var uzstādīt ap 50% no slimībām, kas atrodamas medicīnas enciklopēdijā. :) Labāk ir aizstaigāt pie ārsta. Ja naudiņa atļauj, ieteiktu meklēt psihoterapeitu, kam ir arī psihiatra izglītība.
Re: kas tā par diagnozi?
15.09.2013 22:39
paldies, kachenite par atbildi!



Edited 2 time(s). Last edit at 17.11.2014 17:22 by hetere33.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 08:50
Uz ātro es piekristu kachenites versijai, bet psihiatrs izmeklē kopā ar psihologu (jāatbild uz garu jautājumu sarakstu, vēl visādi prāta pārbaudes testi utt.) + encefalogramma.

Tāpēc priekšlaikus nav ko zīlēt. Tu esi uztraukusies, to var saprast, katrs tāds būtu, bet pat ja būtu bipolārie, tagad tam ir labi medikamenti.

+ piekrītu arī versijai par psihiatru + psihoterapeitu vienā personā, tas Tavā gadījumā būtu ideāli, manuprāt. ja vien to vari atļauties.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 08:52
kachenite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Skaties netā "maniakālā depresija" un
> "bipolārie traucējumi"- iespējams, kāds no
> aprakstiem sakritīs ar Tavu stāstu. No otras
> puses- patstāvīgi sev var uzstādīt ap 50% no
> slimībām, kas atrodamas medicīnas
> enciklopēdijā. :) Labāk ir aizstaigāt pie
> ārsta. Ja naudiņa atļauj, ieteiktu meklēt
> psihoterapeitu, kam ir arī psihiatra izglītība.

Tāda pieeja pašos pamatos ir galīgi stulba,jo goglē skatoties,var sev piedēvēt dažkārt 99% slimību,īpaši-ja kādas problēmas tiešām ir.
Es tajā aprakstā neredzu īstu maniakālo stāvokli ,nu neredzu un vēl-rakstības un izteikšanās stils neliecina ka autore būtu psihiski slima.
Tādas sajūtas var būt no kālija,magnija trūkuma,cukura līmeņa svārstībām,hormonu svārstībām un par bipolāriem traucējumiem varētu domāt tikai psihiatrs,un arī-tad,ja viss,pilnīgi viss cits ir normā.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 08:56
Vēl-parasti psihiski slimi cilvēki nemaz nejūt,ka ir slimi,vai to neatzīst,tas kurš meklē kas par vainu,vismazāk būtu jāuzskata par psihiski slimu.Te viena sieviete pirms pāris gadiem arī bij iedomājusies,ka viņai bipolārie traucējumi,tagad ir vesela un strādā par skolotāju.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 09:19
psihiski slimi cilvēki var būt arī ar neirotiskiem traucējumiem, ar depresiju, un tie jau nu atzīst gan, jo ļoti mokās.

arī šajā gadījumā var būt neiroze ar lielām garastāvokļa svārstībām.

kā jau teicu, psihologiem ir testi, lai noteiktu, vai tā ir bioloģiska psihes slimība, vai neirotiski traucējumi, var noteikt arī personības traucējumu pakāpi un veidu utt.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 09:24
Paldies par atbildem



Edited 4 time(s). Last edit at 17.11.2014 17:23 by hetere33.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 09:36
Savulaik apmeklēju vienu psihiatrijas profesori, cienījama un gudra daktere.

Bet nu kabineta durvis tādas paplānas...

Pirms manis bija sieviete, kur skaļā balsī raudāja, kā iztērējusi Ls 800 par visādiem vitamīniem un UB, apmēram gada laikā, teju pusgadu viņa nebija gulējusi. Ārste bija šausmās arī manas vizītes laikā un teica, ka tas ir ārprāts, kas darās ar šiem vitamīniem un ka viņa ar to saskaras katru dienu, kā cilvēki sevi beidz nost.

Toreiz jau bija pieejami jaunās paaudzes antidepresantu ģenēriķi, un tai sievietei ar Ls 800 būtu pieticis teju visam mūžam, pat ja arī zāles vajadzētu visu mūžu.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 09:42
Paldies par atbildem



Edited 1 time(s). Last edit at 17.11.2014 17:24 by hetere33.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 10:24
hetere33 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> psihiatrs būs man nākamais solis! Jo ir
> bijušas lietas, gadījumi, kad pilnīgi nopietni
> esmu kādam kautko apgalvojusi! Bet man pasaka-tu
> āksties vai slima, beidz biedēt utt... tā
> lūk... es negribu visur bāzt vitamīnu trūkumu,
> kā vainu, jo pati esmu pietiekami medicīniski
> izglītota ,lai spētu sev tos izrakstīt. Un Bmw
> piedod, bet man es te lasu un tava recepte visiem
> ,kā viens- rīt magnijus kalcijus-zirga devās!
> Nu man saasinājumos , tas vēl vairāk izprovocē
> sliktumus! es protams , esmu pateicīga par visiem
> viedokļiem, arī Tavu. Bet diezgan daudz sekoju
> ,līdz tieši tavām diskusijām "receptēm".Rodas
> jautājums, cik daudziem no šiem cilvēkiem esi
> taisījis asinis analīzes, hormona līmeņa
> pārbaude,encefon. u.c. diagnostiskas,lai
> pārliecināti liktu pumpēt vitamīnus.

Recepte ir gandrīz visiem viena,jo redzi-pārtikā ļoti trūkst magnijs....un neko citu tur vietā iebāzt nevar....Nu,bet Tu vari arī pētīt goglē kas par slimību...
Katrs izvēlas savu ceļu,un veidus,kā veselību uzturēt.
Man tev pretjautājums-cik asinsanalīzes precīzi uzrāda minerālu sastāvu organismā?Magnijs kur ir visvairāk,kur tas ir uzkrājies un kad tā līmenis asinīs būs pazemināts?Un kā reāli var būt pa daudz kalcijs,ja vienlaicīgi attīstās osteoporoze?Neko darīt-man ir tāda pieredze,ka asinsanalīzes uzrāda piemēram cinka deficītu,bet nav neviena simptoma,kas par to liecinātu,un labi cilvēkam paliek no pavisam kā cita.Hormonus pārbauda laboratorijās,bet zini-nedaudz pakustinot smadzenes,var samērā viegli aizdomāties,ko vajadzētu pārbaudīt.Dakterējies un esi vesela...:)
Es tiešām negribu tev uzbāsties ar padomiem,atvaino:)
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 10:37
es negribu diskuteet, jo tas vien.. cik personiski uztver aizraadijumus, vai atteikšanos no palīdzēšanas,liek man aizdomaaties par to vai uzticeetos shaadam cilveekam! Tas vairāk der meitenēm ap 20.g...:) ar gļotādu sausumu utt...
PALDIES, jebkuraa gadijumaa:) es neko nesaku iespeejams arii tava teorija bus pareizā...bet ne šoreiz.



Edited 2 time(s). Last edit at 16.09.2013 10:44 by hetere33.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 10:48
Atvaino,negribētu Tevi ievilkt diskusijā,īpaši pret Tavu gribu.Tikai uzrakstīju,ka meklēt simptomu sakritību ar kādu slimību nebūtu prāta darbs,jo ir iespējami vairāki citi iemesli,un-ka Tavas izteikšanās spējas neliecina par psihisku slimību,ceru,ka neesmu Tevi apvainojis,ja esmu-tad atvqaino.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 10:54
neesi apvainojis! es ceru, es tevi arii nee:)! tapat gala rezultaatu noteiks arsts....
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 11:06
Tu arī neesi...jā,cerams,lai gan ne vienmēr tas ārstiem izdodas,tapēc ir forumu,un-tie taču neaizvieto ārstus,vēl jo vairāk tāpēc,ka valsts psihiatrs taču ir pa velti,tātad katram pieejams un viņa pienākums ir ārstēt,es te varu izteikt savas domas-labākas vai sliktākas,kā nu kuram tas liekās,bet-es tomēr neko netirgoju.Un negribēju piemēslot Tavu tēmu.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 11:33
Tu neko nepiemēslo! Uzskatu, ka visiem ir tiesības izteikties vairāk , vai mazāk. Viss O.k.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 11:36
Hetere, nu ir jau starpība, vai cilvēks raud visā galvā un gandrīz izmisumā kliedz vai vnk runā. Būs ok, nebaidies.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 11:49
paldies, par atbalstu Runcene!
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 16:24
Ja par domu apmaiņu te,tad satraukumam nav vietas:))) ja par veselības problēmām-tad es palieku pie vitamīniem,jo-pat ja tie nedod redzami pozitīvu efektu,tad neredzams tomēr ir,protams,ka nevajag iztērēt milzu summas par to,man vitamīnos aiziet mēnesī ap 20 ls,bet tas ir situācijā,kad es lietoju visu ko uzskatu par vajadzīgu,un sportojot devas vajag lielākas,vidusmēra cilvēks ļoti labi var iztikt ar 10 vai mazāk ls mēnesī,un es saku-ļoti labi nevis kaut kā...Piemēram man sievai arī ir izzudušas praktiski visas problēmas ar veselību,un tā arī sanāk,ka vitamīni uzlabo visu....tur nekā nelogiska nav,un ja oponenti zinātu,cik daudziem ir izdevies būtiski uzlabot veselību,tad diez vai šeit skanētu tāda kritika.
Kads var domāt-nu ko tu bmw bāzies te ar saviem vitamīniem,bet-regulāri kāds cilvēks šeit ir sācis tos lietot un kļuvis būtiski veselāks vai pilnīgi vesels.Runcene savukārt visiem iesaka psihoterapiju,un arī tur nav nekā nelogiska-jo es nespēju iedomāties parastu cilvēku,kam nebūtu pilnīgi nekādu problēmu,kur psihoterapeits varētu palīdzēt.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 17:21
Psihoterapijas efektivitāti mūsdienās ir iespējams pierādīt, turklāt es iesaku psihoterapiju tad, ja man rodas aizdomas, ka problēmai varētu būt psiholoģisks risinājums. Ja tā būs bioloģiska psihes slimība, psihoterapeits to sapratīs un ieteiks psihiatru, tāpēc nekas nebūs nokavēts.

Visādu psiholoģisku problēmu pamats, savukārt, ir problēmas ar koncepciju par sevi, pašvērtējumu, tās ir runājamas un atrisināmas lietas, kas bieži ir trauksmes, depresijas un bezmiega cēlonis. Kauču tas magnijs piecreiz trūktu, es nezinu, kā tas var celt, piemēram, pašvērtējumu. Domāju, ka tas ir pārspīlēti. Kaut kur medicīnas/psihoterapijas/psiholoģijas literatūrā vai praksē vajadzētu manīt kaut vienu norādi, bet nav.

tiesa, ka pilnīgi visiem cilvēkiem ir kādi psiholoģiski jautājumi, taču viņi to visu atrisina paši.

Forumā parasti cilvēki nāk tad, kad viss jau ir izmēģināts.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.09.2013 17:22 by Runcene.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 17:50
Ja cilvim ir magnija deficīts,tas neizbēgami rada stresu,nogurumu utt. Un tas visas psihologiskās problēmas saasina 10-100 kārtīgi.Medicīnas literatūrā tāpat nav norādes par to,kā japāņi nav jau sen apindējušies ar savām vairāk kā 10 reizes augstākām joda dienas devām kā pieņemts Eiropā,to jautājumu farmācijas industrijas ietekmētā rietumu medicīna veiksmīgi apiet,pat neizvirzot ne kādu komentāru vai skaidrojumu,japāņiem nav savādāka anatomija kā eiropiešiem.Tas savukārt vedina jautāt-ja japāņi ir viena no veselīgākajām tautām pasaulē,tad-vai rietumos vispār ir atrodami kādi adekvāti un patiesi vērtējumi par mikroelementu ietekmi uz veselību,ar to es domāju-oficiālo medicīnisko literatūru.Kamēr jautājums par joda devām nav atbildēts vai komentēts,man maz interesē,ko raksta rietumieki par magniju.
Savukārt mani izteikumi par psihoterapiju nebij sarkastiski,kas prasītu kādu aizstāvēšanos,bez tam-Tu,Runcene,pateici fantastisku patiesību-

Forumā parasti cilvēki nāk tad, kad viss jau ir izmēģināts.

Redzi,ja Tu zinātu,cik daudziem pēc tam,kad viss jau ir izmēgināts,palīdz vitamīni,Tu savu nostāju kardināli mainītu.Bet nu fakts paliek viens-acīmredzot var izmēgināt visu un negūt risinājumu problēmām,jo-kaut kas nav tomēr izmēgināts.....un tapēc es rakstu....Un man maz interesē,ko māca ārstiem,jo-kā Tu pati savulaik apstiprināji-medicīna ir normāls bizness,un normāls bizness ir vērsts uz peļņas gūšanu.Pats fakts,ka visu rietumu līdzekļu pielietošana var nevest pie atrisinājuma,apstiprina manu apgalvojumu-ka vitamīni un mikroelementi ir neadekvāti zemu novērtēti oficiālajā medicīnā.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 18:18
Vēl par psihoterapiju-1. teikums ir zināmā pretrunā ar priekšpēdējo,jo-ja pilnīgi visiem cilvēkiem ir kādas psihologiskas problēmas,tad pilnīgi bez jebkādas taisnošanās ir pamatoti ieteikt psihoterapiju,jo-nav nekāda pamata domāt,ka cilvēki savas problēmas atrisina paši,pretējā gadījumā psihosomatisko slimību tikpat kā nebūtu,bet dzīve pierāda pretējo-to ir ļoti daudz.
Līdzarto papildus attaisnojumi psihoterapijas plašai pielietošanai nebūtu nepieciešami,vienīgi paliek jautājums-vai psihologiskas problēmas izdosies atrisināt,nesakārtojot organisma ķīmiju.
Vēl jautājums Runcenei-ja literatūrā,ne oficiālajos medicīnas žurnālos,kā viens no vara deficīta simptomiem tiek pieminēta tieši psihologiska problēma-tieksme pārēsties,un tieši vakar man iznāca saruna ar kādu cilvēku,kurš jautāja par šo-tieksmi pārēsties,un es izteicu domu,ka varētu trūkt varš,un atbilde bij-jā-tā arī ārste esot teikusi,pēc analīžu datiem trūkst varš........-vai man būtu pamats domāt,ka es smagi kļūdos-nu tā-tīri cilvēcīgi,neiztirzājot jautājumu par varu-ja pieņem ka es nemeloju-kā Tev šķiet-vai man būtu pamats domāt,ka es smagi kļūdos,uzskatot ka daudzu problēmu pamats ir kādu vielu trūkums?
mad nenoturējās
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 18:24
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Psihoterapijas efektivitāti mūsdienās ir
> iespējams pierādīt,

...nu ja...
...manuprāt, bmw rok tuvāk patiesībai...farmācija noslakē kustonī visu...dabas veltes mazāk...
...nja...starp citu, runcenes dievinātais žīdiņš cieši sēdēja uz kokas...tātad pamatos šī maldu mācība jau ir tendēta uz šo vielu lietošanu...koka kā antidepresants...:)...
...bet ķīmijas apdolbītos kustoņus vieglāk raustīt aiz striķīša...
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 19:14
Mad, Tu šoreiz šo to sajauci...

Viena psihoterapeite (Freida filozofijas sekotāja) par pēcdzemdību depresiju ne pārāk sen vienā Latvijā izdotā žurnālā rakstīja: "Nekādā gadījumā nesāciet lietot antidepresantus..."

Biku nepaķēri, par ko mēs ar bmw tagad runājam...

Bet, Bmw, Tu aizskāri ļoti plašu jautājumu loku.

Kas vispār ir oficiāls žurnāls?

Ir ķirurgi, kas psihiatriju uzskata par ākstību, kur nu vēl psiholoģiju un psihoterapiju. Aizņemtības dēļ es Tev varu tagad atbildēt ļoti īsi, bet mēs varam pamelst citreiz. Ir pētījumi par dzīvniekiem stresā (kas radīts laboratorijas apstākļos) un par to, kas tad notiek ar viņu ķermeni, kas sāk trūkt vai būt par daudz, kā burtiski sabrūk imunitāte utt.

Es gan pieļauju, ka var būt visādas teorijas, bet mana pieredze ir tāda, ka uztraukumu var izprast, resp., tā cēloņus un ka tas ir produktīvāk.

Daudzās nozarēs ir strīdi par to, kas bija pirmais: ola vai vista.

Es saku, ka pirmais ir stress, ar ko cilvēks netiek galā, jo viņam ir zems pašvērtējums, viņš ir pilns ar kompleksiem, viņš ir cietis no vardarbības, nāk no nepilnas, no atkarību māktu vecāku utt. ģimenes... vēl var būt visādas pašidentifikācijas problēmas. Viņš nav pielāgojies dzīvei, tā viņam ir par grūtu, jo nav droša pamata bērnībā. Un tur arī visas trauksmes, depresijas un bezmiegi. Jau teicu, ka nav laika dziļam ekskursam, bet kur Tu redzi pretrunas manos teikumos? Reāli neviens cilvēks dzīvē (bērnībā) nedabū visu, ko grib, bet citi tiek ar to galā paši, ir dažādas problēmas dziļuma pakāpes. Cilvēks pats var izdomāt, vai viņam vajag kādu speciālistu.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 20:03
Runcene
Pretruna ir starp 2 teikumiem:

turklāt es iesaku psihoterapiju tad, ja man rodas aizdomas, ka problēmai varētu būt psiholoģisks risinājums.

un:

tiesa, ka pilnīgi visiem cilvēkiem ir kādi psiholoģiski jautājumi, taču viņi to visu atrisina paši.

Pieņemot,ka ar vārdu -jautājumi-ir domāts kaut kas,ko vajadzētu atbildēt,atrisināt-Tu apstiprini,ka psihoterapija būtu noderīga jebkurā gadījumā,ko arī es saku,līdzarto-nekad nevar droši zināt,ka problēmai nerastos psihologisks risinājums,neatkarīgi no tā vai Tev tādas aizdomas rodas vai nē,respektīvi-praktiski visi cilvēki,kas jebko jautā par veselību,būtu sūtāmi pie psihoterapeita.

otrkārt-ir pilnīgi vienalga kas bij pirmais,to noskaidrot mums nav lemts,bet-stress rada pastiprinātu magnija ,b vit. u.c. vielu patēriņu,kas savukārt pastiprina stresu,tātad-problēma saslēdzas aplī.Un šajā gadījumā ātrāks efekts ir sagaidāms,lietojot papildus vielas,kas papildus tiek patērētas,tāsnelietojot,psihoterapija var nepalīdzēt vispār un kļūt aizvien sliktāk vai palīdzēt ļoti mazefektīvi,kā tas dažkārt ir noticis ,arī ar cilvēkiem,kas šeit ir daudz rakstījuši.
tātad-es saku,ka pastiprināti tērētās vielas ir jālieto papildus,lai efekts būtu ātrāks un pilnīgāks,Tu saki-kā magnijs var pacelt pāšvērtējumu, un:


Pirms manis bija sieviete, kur skaļā balsī raudāja, kā iztērējusi Ls 800 par visādiem vitamīniem un UB, apmēram gada laikā, teju pusgadu viņa nebija gulējusi. Ārste bija šausmās arī manas vizītes laikā un teica, ka tas ir ārprāts, kas darās ar šiem vitamīniem un ka viņa ar to saskaras katru dienu, kā cilvēki sevi beidz nost.

Bet es savukārt vēlreiz saku-oficiālā rietumu medicīna neadekvāti zemu novērtē vitamīnu un mikroelementu nozīmi,un ir zināmas aizdomas,ka arī slēpj informāciju par piemēram nepieciešamo joda dienas devu,turklāt daudzās valstīs to padarot par recepšu medikamentu.Jāsaka gan,ka pēdējais solis ir galēji naivs un jodu var nopirkt netā.....Bet jautājums ir par informācijas patiesumu- ieteicamā joda dienas deva,cik es zinu,no joda trūkuma rodas daudzas psihiska rakstura problēmas.....
Man zināmā mērā nav saprotams arī šī frāze-kā cilvēki sevi beidz nost.....kā tad tas notiek? dzerot vitamīnus,nevis sintētiskās zāles?Kura ārste to saka?
Es,piemēram,pie gimenes ārstes esmu bijis 4 reizes pa 20 gadiem....Vienā no apmeklējuma reizēm iemesls bij galvassāpes,ārste izrakstīja zāles asinsspiediena pazemināšanai,tas bij pirms 15 gadiem.....tagad es lietoju magniju ,vitamīnus un aminoskābi arginīnu,un spiediens ir normāls,protams,ka tas būtu ārprāts farmācijas industrijai,ja visi tā darītu.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 20:26
Bmw

Nav grūti nojaust, ka katram teikumam (gan pirmajam, gan otrajam) ir domāts savs konteksts. Kas atrisina, kas neatrisina. Ja ilgstoši nav izdevies, var palūgt kādu skatu no malas. Ja nelīdz draugu skats, tad var iet pie speciālista. Tāda bija mana doma, un vienmēr tāda ir bijusi.

Par Tevi pašu es nezinu, bet Tu lieto psihotropos medikamentus, kas lielā mērā uztur Tavu veselību un sistēmas kārtībā.

Jau rakstīju, ka apmēram zinu arī vitamīnu industrijas aizkulises un nekas diži tīrāks tas nav.

Jā, ārsti uztraucas, ka cilvēks pusgadu dzer vitamīnus, lai dabūtu miegu, bet miegs nenāk... es arī to uzskatu par sevis spīdzināšanu.

Antidepresanti tagad maksā kapeikas, es receptes bieži sarunāju pa telefonu, šad tad aizgāju, ne mani kāda sistēma kontrolēja toreiz, ne tagad. Vienmēr esmu lietojusi (kad lietoju) ģenēriķus par pāris latiem. Uz mani neviens diži nav uzvārījies.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 22:45
Nu,un kurš tad ir ieteicis tā darīt-pus gadu dzert vitamīnus pret bezmiegu?Bez tam-runa tekstā nav par nepareizu vitamīnu lietošanu,bet gan-ārprāts,kas darās ar šiem vitamīniem.......Un to esot teikusi ārste,tādā veidā manuprāt metot ēnu,lai neteiktu vairāk uz pašiem vitamīniem,nevis nepamatotām cerībām uz miegu ,kurš jāgaida pus gadu,ja kāds lietotu antibiotikas pret bezmiegu pus gadu,viņa ko-teiktu-ārprāts kas darās ar antibiotikām?
Tu skaiti to naudu,ko tērē par zālēm un secini,ka tā sanāk lētāk,bet atvaino-vitamīni taču ietekmē visu organismu,cik mani gimenes locekļi nepirka dažādas zāles ,kad vitamīnus nelietoja,un cik tagad-kad lieto.....to nevar salīdzināt,bez tam-es te vēl neskaitu tālāko kaitējumu ko nodara piemēram antibiotikas organismam,tāpat citas zāles.Ja kāds ir iztērējis 800ls par vitamīniem,tad es tur esmu vainīgs?
Ar mani ir drusku savādāk-diemžēl 1976.gadā nebij tās infas,kas ir tagad,un jā-es sāku lietot zāles,no trankvilizatoriem ir neapšaubāma atkarība,taču-šajā laikā ir bijuši vairāki laika periodi,kad zāles nav lietotas vispār,nekādas,vienīgi-arī tad man vēl nebij tā saprašana,kas tagad.
Bet,ja runājam,ka zāles mani uztur kārtībā-es tam nevarētu īsti piekrist,jo-tās pamatā dod miegu. Un tas praktiski ir viss,tās nevar pēc būtības mani uzturēt,jo no dabas organismam nav nepieciešamas,tas,kas mani uztur,tie neapšaubāmi ir vitamīni.Jo zāles sen jau būtu mani nokāvušas,dodot miegu,tās ļoti daudz ko bojā.Protams,ka ne tik strauji un stipri,kā cilvēki pārsvarā domā,bet ilgā laikā tomēr.
Kas būtu bez vitamīniem-mans svars bij jau 120 kg,un lēnām kāpa,nav šaubu,pie kā tas novestu,un šeit nav sakara ar ēšanu,bet ar vielmaiņas ātruma bremzēšanu.Bij laiks,kad es vēl dzēru Diclomelan-pa 3 tabletēm dienā,un ilgstoši,jo mugura sāpēja ,vēl tāds svars....Tas viss tagad ir beidzies,arī zāles es samazinu,un redzi-visi ārsti,kas ir bijuši un ir,par vitamīniem ir izteikušies nesalīdzināmi pozitīvāk kā Tu.Un patreiz prognoze ir vienkārša-ka principā zāles nav nepieciešamas un lēām varētu tikt samazinātas līdz nullei,
Par tiem teikumiem-nu ļoti vienkārši-pat ja psihologiskās problēmas nebūtu pamatā problēmai ,tad psihoterapija uzlabo stāvokli praktiski jebkurā gadījumā,un par to nav jautājumu,Tu pati teici,ka arī šizofrēniķu stāvokli var uzlabot,ok,es nesaku,ka pie smagām psihiskām slimībām tas ir to vērts.
Ja par vitamīnu ražošanas aizkulisēm-nu,atvaino-es taču te nereklamēju dabīgos vitamīnus,vai ne?Ja es pats lietoju Dion,un arī citiem tos iesaku,jo tur ir daudz variantu,ultra vit nav vienīgais-tad kas konkrēti tur ir slikts?Redzi,Tu vitamīnus esi lietojusi ļoti īsu laiku,es–ļoti ilgi,un esmu izmēginājis visdažādākos...ja es šodien saku,ka Dion ir vislabākie viena iemesla dēļ-jo ir prolongēti,tad es saku to par ko esmu pārliecinājies un izmēginājis,un redzējis rezultātus arī pie citiem.Un tici man-tie kas tos ir izmēginājuši,ir gandarīti pilnībā,
Ja vēl piebilst par mikroelementiem-saki-ir kāds arguments,kapēc tos nelietot?Bez naudas,jo tā dažiem ir pietiekoši ,dažiem nav,bet arī tad var izdomāt kā lētāk....Es jau nespiedīšu Tevi atbildēt par ieteicamo joda daudzumu dienā,jo arī es atbildu tikai to ko zinu un esmu pārliecināts.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 23:01
Bet antibiotikas jau neviens neiesaka bezmiegam... toties vitamīnus...oi-oi-oi

Es izsakos slikti par vitamīniem? Tas man ir jaunums, tikai es tos citādi lietoju un citādi šīs lietas redzu... :) man nešķiet, ka medicīna galīgi aplami tur visu iesaka un līdz šim ir IZPĒTĪJUSI. Es rīt, piemēram, pirkšu savu magni, izdzeršu kādu kursu.

Un arī manas ārstes teikto nevajag pārspīlēt, jo runa bija par galējību, tie laikam bija Amway vitamīni, kas "ārstē" visu, arī metastazējušās melanomas un šizofrēniju utt. :(

Ticu, ka neesi izplatītājs, bet vienkārši man ir viedoklis, ka Tu piedēvē vitamīniem un UB pārāk daudz varēšanas, un tas zināmā mērā velk uz maldinošo izplatītāju modi.

Un bez miega Tu nez vai kaut kur dētos... daudzi no psrs laikiem nākušie lieto zāles, nu ko darīt, jā, bija maz info, es jau arī apmēram tai pašā kuģī, esam dzimuši mazliet par agru. Es par to vispār nekā nesaku, jo tad bija tādi laiki.

Atvainojos Heterei par atkāpēm, šai tēmā vitamīnu aspektu beidzu.
Re: kas tā par diagnozi?
16.09.2013 23:11
Runcene, nevaig atvainoties ne par ko:) man arī interesanti palasīt no visām pusēm viedokļus, protams ir arī savējais.
bmw
Re: kas tā par diagnozi?
17.09.2013 00:14
Runcene
Es arī agrāk lietoju apmēram tā kā Tu,un-neguvu nekādu būtisku efektu,nu- neredzams atbalsts organismam bij....Es piedēvēju tieši tik,cik esmu pārbaudījis,un tas nav maz.Man zināmā mērā ir saprotamas Tavas šaubas,bet-mani centieni uzlabot veselību ir visai būtiski,jo-atvaino,es nezinu nevienu,kas ar vitamīniem būtu pilnībā izārstējis alergiju,es to izdarīju,nezinu nevienu,kas būtu novērsis pilnībā hipertoniju,es esmu....un es zinu,ka tādas pieredzes nav nevienam....Bet es neesmu pie tā vainīgs.Un neesmu vainigs,ka tik daudzi šeit rakstījušie te vairs neraksta-pēc tam,kad ir noticējuši un pieņēmuši ieteikumu,tici man-viņi nenoindējās,vienkārši viņi šīs problēmas ir aizmirsuši,ne pilnigi visi,jo ir diemžēl arī ārkārtēja nabadzība ,naudas trūkums,un-ir pārāk lielas problēmas,kuras sākotnēji netika stāstītas,pie tām vitamīni nevar palīdzēt,nu,un-es tur neko nevaru darīt,ka Tev ir atšķirīgi uzskati,cilvēki,kas atveseļojas,ir gatavi visu dzīvi izmainīt,visus savus uzskatus un dzīvesveidu,tā nu ir,ka-piedzīvojot bezizejas situāciju,vēršoties pēc padoma forumā,un tur to iegūstot,cilvēki ir dziļā neizpratnē par ārstiem,medicīnu-oficiālo.
Un vēl-es neizplatu vitamīnus,tici Tu tam vai nē,mans darbs jau ļoti ilgu laiku saistits ar nekustamiem īpašumiem,un neinteresē man sīknauda no vitamīnu bundžas uzcenojuma,manos gados man ir zināma interese par oficiālu darbu,algu un nodokļu maksāšanu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 3?
Ziņa: