Kas norāda vai melo vai nemelo sarunā?

Aizsāka Apnicis 

Man nesen teica ka acis tomēr nav dvēseles spogulis - značit ja skatās acīs runājot tad vienalga varot sameloties. Bet tad kas ir pilnīgi drošs veids kā parādīt ka nav ko slēpt? Plika runāšana jeb vnk patiesība acīs arī nelīdz - vienalga netic un meklē kur piesieties - pat apzināti melo un piemuld lai panāktu to kā nav, ķipa testē - nesen pārbaudīju vai nav nomierinājušies un nav. Sāk jau kaitināt. Jau diezgan lielu periodu cenšas pateikt ka nav nekas tāds ievērības cienīgs noticis bet viņi jau kasās pat par sīkumiem - značit nav jēga nemaz turpināt..ja jau eksplodē par nenozīmīgām lietām tad kas būs vēlāk..
Kas ir tie tādi viņi? Nevaru iedomāties.
Atkarīgs no cilvēka. Kas melo ļoti maz un kaut ko samelo, tad ļoti bieži var pateikt, ka kaut kas nav tā. Bet kas melo bieži, tiem jau mīmika un reakcija vairs nemainās... bet par biežiem meļiem jau zin, ka tie ir melotāji.
Nu skaidrs. Tātad pierādīt to ka kāds iegāza pa kluso būs pagrūti. Ironiski..kārtējo reizi vainu uzveļ tam kas pa rokai nevis tam kas tiešāmko izdarījis..laikam tiešām pasaulē valda netaisnība. :(
http://lv.lmgtfy.com/?q=how+to+prove+you+are+not+liar

Cīņa ar vējdzirnavām! Apsēsti cilvēki nav draugos ar "reason" bet problēma ir tur ka apsēstiem cilvēkiem ir sakari un cits stafs kas padara dzīvi neciešamu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 19?
Ziņa: