bromazepam lannacher 3mg - what is das?

Aizsāka Eddgy 

sveiki! Manam teevam visu muuzhu ir bijusi laba veseliiba, un te peeksnji pavasarii, braucot uz darbu tramvajaaa, uzlec loti augsts asinsspiediens, galvas reibonji utt. Knapi aizgaaja lidz tuvejai aptiekai, tur nosita asinsspiedienu un viss ok. Peec kaada laika atkaaartojaas tas pats, tikai shoreiz no aptiekas nekur vairs nelaida maajaas un sauca pa taisno aarstus. Tad peec kaada laika jau vajadzeeja paguleet slimniicaa. Tur izrakstija kaut kaadas tabletes kuras jaadzer no riita un vakaraa un pa to laiku, paaris meeneshus viss bija labi. Liidz vakardienai. Un tas viss noteikti ir saistiits ar aizieshanu no vecaa darba un aizieshanu uz jauno, kur shodien vajadzeeja saakt straadaat, bet nesanaaca. Shodien teevs pa taisno aizbrauca uz polikliiniku, kur iedeva shiis "bromazepam lannacher 3mg" tabletes. Tas nav kaut kaads trankvilizators gadijumaa? Paldies
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
12.08.2013 15:15
tas ir nomierinošs medikaments, jā.

bet citādi nekas īpašs.

bet vispār viņš ir psihologa klients, ne ārsta pacients.

jāizrunā, kas tieši uztrauc; ja ģimenē esat atbalstoši ļaudis un spējat nepārmest, tad mēģiniet paši atbalstīt, uzklausīt. nesakiet "neņem galvā" un citas muļķības. viņam ir reāli bail tātad, ja vien Tavi pieņēmumi par cēloni ir īsti.
Atbrauca maajaas no taas polikliinikas un VIENAS minuutes laikaa aizmiga :D Nekad nekas taads nebija piedziivots. Interesants medikaments
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
12.08.2013 16:31
tas gan ir kā kuram. citi var lietot dienā un vnk neizjust trauksmi (baiļu sajūtas), var mierīgi strādāt utt., bet citi pat lieto kā miega līdzekli, lai gan medikaments tam sākotnēji nav domāts.

ja tiešām dienai būs vajadzīgs kaut kas nomierinošs un ar šo viņš vienmēr tikai gulēs, tad varētu nederēt lietošanai, bet šos līdzekļus neiesaka lietot ilgstoši, lai gan ir ļaudis, kas lieto visu mūžu.

ārsti vairumā gadījumu uzskata, ka šo medikamentu grupa (trankvilizatori jeb benzodiazepīni) izraisa atkarību, bet par to nevajadzētu ļoti, ļoti satraukties, jo tas, kaut arī ir taisnība, ar visiem cilvēkiem nenotiek (zināms risks ir, ja ir slieksme uz atkarībām).



Edited 1 time(s). Last edit at 12.08.2013 16:35 by Runcene.
taisniiba jau laikam buus par atkariibaam. no 20 gadiem saaka piipeet un atmest nevareeja liidz pat tam briidim, kad peeksnhi paaugstinaajaas asinsspiediens. Tad aarsti it kaa noveela visu vainu uz to... Saakumaa it kaa atmeta, peectam paargaja uz tievajaam cigareteem, kur tas nikotiins ir mazaakaa daudzumaa. Bet tagad man liekas, ka taa probleema nebuus gluzhi tur. Bet tikai nervi..
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
12.08.2013 16:48
nu tādi cilvēki grūtāk tiek galā arī ar pārmaiņām dzīvē; mazāk psiholoģisko resursu. atkarības sabiedrība bieži traktē kā vājumu, morālu pārkāpumu utt., bet bieži tur ir tā, ka cilvēkam vienkārši nav resursu.

lai gan darba maiņa stresa skalā ir ar ļoti augstu punktu skaitu, tuvu partnera nāvei un laulības šķiršanas faktam. tātad, no otras puses, jebkuram civlēkam tas būtu liels stress un pamatīgs uztraukums; tikai jautājums ir par to, cik katrs var turēt. un principā šeit ir tā, ka pašam jāgrib kaut ko sevī mainīt. pat labi griboša un labu vēloša ģimene to nespēj, tā var tikai atbalstīt.
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
12.08.2013 21:09
ku - kūūūūūūūūūūūūūūūūū :)
varetu kaut kas bistams notikt, ja pa virsu vinjaam lieto alkoholu? Kadus 200gramus snjabja, teiksim.?!
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
12.08.2013 22:41
un kaa tas vareetu izpausties?
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
13.08.2013 10:15
das is killer :)
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
13.08.2013 10:25
alkohols un trankvilizatori kopā ir pilnīgs "nē"; mazākais ir tas, ka alkohola iedarbība padziļinās, bet medicīnas literatūrā ir aprakstīti arī nāves gadījumi (un kur nu vēl daudzas nesen mirušās Holivudas slavenības (apreibinošās vielas + nomierinošie medikamenti)), kad ir lietots alkohols kopā ar benzodiazepīnu grupas preparātiem (cilvēki sadzeras, jūtas slikti un nekontrolēti izdzer vairāk tablešu nekā skaidrā prātā), instrukcijā ir minēti gadījumi, kad jābūt piesardzīgam; viss atkarīgs arī no tā, kāda kuram veselība.

zāles pašas par sevi nav nekas ārkārtēji briesmīgs, bet tās ir nopietns medikaments, kas ietekmē smadzenes, centrālo nervu sistēmu.

ja tikai par alkoholu un paaugstinātu spiedienu vien, tad tas kopā ar alkoholu jau var radīt neprognozējamas situācijas, arī kā kuram.

insulta un infarkta risks.

nav gadījumā vēl alkoholisms arī klāt? ;)

un pašam, nevis tēvam? ;)
nee, nu prieksh sevis man arii intereseeja shii teema. Ja eju kaut kur patrakot uz nakti, tad pirms nav izdzerti kaadi 150g snjabja, juutos slikti, tam visam veel pa virsu depresija. Peectam paariet pakaapeniski sliktaas sajuutas, liidz pazuud pa visam. Ja ir veel sveshi cilveeki tad tur jau trauksmes sajuuta paraaadaas.. Ja eju kaut kur uz nakti, tad taas sajuutas jau var paraadiities kaadu stundu pirms ieshanas aaraa, caureja saak paraadiities un taa. Ja pienjemsim zinu, ka uz nakti nekur neeju, bet vnk spontaani kkur izieshu, izbraukshu, tad to slikto sajuutu nebuus. Viss ir galvaa.
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
13.08.2013 13:35
nu tad Tu alkoholu lieto kā medikamentu, kas ir ceļš uz nodzeršanos.

zems pašvērtējums visticamāk, tautā sauktie mazvērtības kompleksi.

diezgan daudz psiholoģiskā darba ar sevi vajadzētu.
Es iedzeru tikai kad tuseejos, nevis lietoju kaa medikamentu. Nekad pa dienu neesmu lietojis
tikko pirms darba maate izmeerija asinsspiedienu - 145 :))
Re: bromazepam lannacher 3mg - what is das?
10.07.2017 22:07
Trankvilizators tas ir !! izraisa fizisku atkaribu pierasanu... un boja atminju jo visi trankvilizatori paugstina neiromediatora gamma-aminosviestskābi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 7?
Ziņa: