trankvilizatori - sajuutas

Aizsāka querty 

pamazaam saaku apjeegt, ka deelj trauksmes kura man uzrodas atrodoties arpus maajas, saak man pamatiigi chakareet dziivi. 20 ar plus gados saaku saprast, ka ja kaut kas nemainiisies, tad mani saigada degradaacija visdazhaadaakajaas sfeeraas.Jautaajums - kaadas ir taas sajuutas uznjemot trankvilizatora devu? Apreibina kaa alkohols? Paldies
Re: trankvilizatori - sajuutas
29.07.2013 22:26
20 gados mūsdienu apstākļos un iespējās es teiktu, ka nevajag tos trankvilizatorus sākt.

nevarēsi beigt, un kulsies ar zālēm visu mūžu.

jauns cilvēks, ej pie psihoterapeita.

nu kādas tur baigās sajūtas: ja deva atbilstīga un dienas trankvilis, tad vnk nomierina; nevajag tos, ko cilvji lieto miegam (klonazepamu, fenazepamu utt.).
ir tāds "netrankviļu nomierinātājs" adaptols, ja nu galīgi beigas un vakars, tad labāk to, viņu pat ģ. ā. raksta, ir uz parastās receptes, nav tas prihvats, kas trankvilizatoriem. es pat teiktu, ka adaptol ir daudz labāks par ts. dienas trankvili grandaxin (tofisopamum).

daudzi lieto xanax (alprazolamum), lexotanil (bromazepamum), bet neesmu mēģinājusi; pavisam crazy laikos man labi palīdzēja 1/2 no 500 mg adaptola (mebicarum).

Bet nu atgriežos pie sākumā teiktā, ka vajadzētu gan padarboties ar saviem zemā pašvērtējuma jautājumiem, kas bieži vien ir soc. trauksmes iemesls. Negribi nekur iet, pamēģini rakstīt dienasgrāmatu.

Bailes iet cilvēkos ir kaut kādas aplamas sevis un pasaules uztveres sekas, un es Tev varu zvērēt, ka tam var izkost cēloni, un, to izprotot, trauksme zūd. Vismaz būs par 80% labāk. Esmu spītīgs un slinks cilvēks, un, ja es to varēju, tad nezinu, kas to nevar.
Ar miegu man viss labi. Man ir taa, ka piemeeram, ja eju lielaa puulii, teiksim pa centru, probleemu nav, jo sapluustu taakaa ar visu tautu. Bet, ja eju pa vienu garu ielu un redzu, ka pretii naak 1 cilveeks, vai barinsh cilveeku, tad paradaas tas satraukums, domas, ko tas garamgaajeejs/i domaaa utt. Nemaaku arii vairs atpuusties normaali ar paziistamajiem bez alkohola. Kaut kaados dreebju veikalos tikpat kaa neiepeerkos kur staav un skataas uz tevi tikai paardeveeji un citu cilveeku nav. Taapat ari ar kafejniicaam... Neeju.. Gribu kluut par pa visam briivu cilveeku, lai var normaali dziivot, neuztraukties ne par ko..
Re: trankvilizatori - sajuutas
01.08.2013 10:22
Pa retam paņēmu kādu trankvili, bet tas ir tādos gadījumos, kad nav vnk citu variantu. Tad jūtos kā cilvēks, bez stresiņa, varu brīvi runāt par, ko gribu, smaidīt un darīt citas aktivitātes lieki neuztraucoties. Bet, protams, gribu no šitās figņas tikt vaļā bez zāļu palīdzības. Ir dienas, kad jūtos +/- ok, bet citas dienas vnk gribu izolēties no ārpasaules.

Ja ir emergency situation, nekas traks no tās vienas ripas nenotiks.
kento, tu gribi teikt, ka bailes, trauksmes sajuuta un viss paarejais, kas saistits ar socialo vidi, pazuud ? Juuties briivs?
naakamais jautaajums- ir kaads trankvilizators kursh nopeerkams bez receptes?
Re: trankvilizatori - sajuutas
02.08.2013 18:46
nu nē taču, viņi visi skaitās atkarību izraisoši, bet pazūd trauksme un bailes, jā, ja vien Tu neesi galīgi sociāli atsvešinājies, ka vsp. nemāki īsti sabiedībā uzvesties.
santa b
Re: trankvilizatori - sajuutas
02.08.2013 20:09
Querty tādi saucamie "trankvilizatori" bez receptēm jau var sameklēt daudz.. ja neesi lietojusi ķīmiju, tad varbūt tev noderēs, es rakstu "varbūt",tāpēc, ka var nepalīdzēt, tā nav ķīmija, kas noteikti iedarbosies, tas ir placebo efekts. trankvilizatori bez receptes: sedatif pc, herbastress, relaxen kapsulas utt .. pamēģini.tās VAR palīdzēt,bet var arī nepalīdzēt..
santa b
Re: trankvilizatori - sajuutas
02.08.2013 20:11
starp citu ir tāds priekšstats, ka cukurūdens var palīdzēt nomierināties :), ja runājam par dabiskām, kāpēc es sāku par cukurūdeni?> tāpēc, ka vien no šīm zālēm ir no cukura..
Paldies par atbildeem! vinji ir kkaadi tableshu veidaa? Cik aatri saak iedarboties peec "uznjemshanas" un cik ilgi "darbojas" peec uznjemshanas? Un kaadas izmaksas tam visam, ja piem es lietoju neregulaari. Teiksim 2x nedeeljaa?
Re: trankvilizatori - sajuutas
02.08.2013 21:06
aptiekās ir nopērkami ļoti daudzi augu preparāti, tur jāskatās pašam.

dažiem cilvēkiem ir kāda jēga no viņiem, citiem kā ūdens, pilnīg nekādas jēgas.

varbūt palīdz vnk baldriāna tabletes, bet augu preparāti nav gluži saucami par trankvilizatoriem, daudziem ir arī antidepresīva iedarbība. vidēji iedarbojas vairāku nedēļu laikā, ja vien nav placebo efekta.
es te nedaudz esmu palasijis informaciju par trankvilizatoriem un skjiet, ka favoriitos daudziem iziet Xanax. Taads paardodas aptiekaa? Man pats galvenais, ir normaala sociaalaa dziive. iet,dariit un sanemt pozitivas (vai vismaz NE-negatiivas) un nebaidiities no ieshanas kaut kur/komunikaacijas/cilveeku domaam..
Depresijas kaa taadas man nav,miegu probleemu arii nav.
santa b
Re: trankvilizatori - sajuutas
02.08.2013 22:32
xanax (alprazolam) pārdod aptiekās.. tā cena ir pāri 5ls, tu jau vari dabūt ģenēriķi vienkārši vielu, kurš ir uz pusi lētāks,.. ,lexotanil, ko jau pieminēja runcene maksā pāri 2ls, bet adaptol ap 7,es tev labāk ieteiktu ķīmiskos tavā situācija ,vienīgais, kā jau rakstīju tev vajadzīga recepte..

ps: kad man bija tava problēma, es lietoju gan alprazolam + coaxil un tas ļoti palīdzēja.
varbūt labāk aizej pie ārsta..
un kaada man skaitaas situaacija? Diezgan pasmaga?
Re: trankvilizatori - sajuutas
03.08.2013 01:05
Te Tev ir uzrakstīti entie varianti.

Dabū kaut ko no tā, un pats atradīsi, kas Tev der.

Te neviens nevar izzīlēt, kā Tev būs.

Es sāktu ar augu tabletēm, nākamais ir adaptols...

Bet kā Tu ceri ar šaibām atrisināt mazvērtības sajūtu un novākt kompleksus ilgtermiņā? Padomā loģiski...

Ja Tev šīs sajūtas rodas konkrētā sociālā kontekstā, tad Tev nekādas slimības nav.
Ja Tev šīs sajūtas rodas konkrētā sociālā kontekstā, tad Tev nekādas slimības nav.
----
Tieshi tapeec es domaaju lietot neregulaari. Kaut gan iespeejams, ja iestaashos kaadaa skolaa, tad bez regulaaras lietoshanas noteikti neiztikt..
Re: trankvilizatori - sajuutas
03.08.2013 10:51
augu preparāti, manuprāt, tad nederēs, jo tie iedarbojas lēni un jālieto ilgi; jebkura fitoterapija (tējas vai presēti augi tabletēs) ir nepieciešama kursu veidā.

un tie palīdz kā kuram.

kīmiskās zāles iedarbojas apmēram pusstundas laikā.

Izlasi vēlreiz, ko Kento rakstīja: "Pa retam paņēmu kādu trankvili, bet tas ir tādos gadījumos, kad nav vnk citu variantu. Tad jūtos kā cilvēks, bez stresiņa, varu brīvi runāt par, ko gribu, smaidīt un darīt citas aktivitātes lieki neuztraucoties. Bet, protams, gribu no šitās figņas tikt vaļā bez zāļu palīdzības. Ir dienas, kad jūtos +/- ok, bet citas dienas vnk gribu izolēties no ārpasaules.

Ja ir emergency situation, nekas traks no tās vienas ripas nenotiks."

Tas ir diezgan līdzsvarots viedoklis, kam piekrītu.
Re: trankvilizatori - sajuutas
03.08.2013 14:14
Es arī agrāk lexotanilu dzēru kad gadijās kaut kāds mega stress, bet zinu pāris cilvēkus, ar kuriem sanāk bieža sadarbība, kuri sēž uz ta sūda visu laiku.

Pats atradu citu veidu kā noņemt stresu - svaru zale un boksa maiss

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
rinalds1
Re: trankvilizatori - sajuutas
03.08.2013 17:56
neiesaku tērēt naudu un laiku pērkot dabiskos nomierinošos (Sedatif PC, Herbastress u.c.). Tas ir tīrais bizness. Esmu tam visam gājis cauri un cerējis, ka dabiskie preparāti palīdzēs, jo negribēju vēl krāmēties ar īstajiem trankvilizatoriem. Kad pirku dabiskos, iztērēju ap 70 latiem beigās 3mēnešu laikā un rezultāta nekāda. Man bija nesaprotama trauksme bez pamata, likās ka apkārtējie par mani klusībā smejas, utt.
Beigās aizgāju pie neirologa un uzrakstīja man Lexotanil 3mg. Vismaz man palīdz ideāli un ņemu varbūt 2 -3 tabletes nedēļā kad vajag. Vismaz ir pārliecība, ka somā ir tabletes, kas tiešām reāli palīdz, ja ir simptomi. Galvenais - nevajag lietot katru dienu un ilgstoši jo pierast var un tad arī tās sajūtas nav patīkamas, ja pārstāj lietot, un neviens jau negrib uz tabletēm sēdēt mūžīgi
Kaads var ieteikt kaadu bezrecepshu trankvilizatoru?
Re: trankvilizatori - sajuutas
06.08.2013 12:53
jadritvai, nu nav ķīmiskie trankvilizatori bez receptes! Nav!!!!

Ja no augu valsts nekas nelīdz un nekā cita arī sevis labā nedari, tad ej vien pie daktera...
Te tak nesen viena daama rakstija, ka taa nav kjiimija, bet placebo efekts.
Re: trankvilizatori - sajuutas
06.08.2013 15:17
Negribi pats kaut ko palasīt beidzot? ;)

Tātad: ir ķīmiskie medikamenti, ko sauc par benzodiazepīniem jeb trankvilizatoriem; tie gan nekādu placebo neradīs, jo ir gana spēcīgi, bet tos (atkārtoju vēlreiz) bez receptes neizsniedz.

Ir viens medikaments adaptols (mebicarum), kas nav benzodiazepīns, bet iedarbojas līdzīgi un daudziem palīdz. (To jau arī esmu rakstījusi.)

Par placebo (es domāju) var runāt dažos gadījumos, kad runa par augu preparātiem, jo augu preparāti iedarbojas atšķirīgi dažādiem cilvēkiem.

Ja trauksme ir ļoti liela, pieļauju, ka tie nelīdzēs, ja vien nebūs kāda liela, dziļa uzticība.

Bet tad nu atkārtoju vēlreiz un pēdējoreiz, ka nekas nenotiks, kamēr Tu kaut ko nepasāksi.

Šajā forumā daži ar sausu muti ir stāstījuši, ka šādos gadījumos palīdz arī dažu vitamīnu un mikroelementu kombinācijas. Man pašai ir pieredze, ka to iesaka dažādi ārsti un arī psihoterapeiti. Lūdzu, pameklē gluži nesenās diskusijas.
Re: trankvilizatori - sajuutas
07.08.2013 15:37
Trauksme pazūd, liekās, ka esi pavisam normāls, bez nekāda stresa, varu brīvi sarunāties, jokot utt. Man stāv paciņa ar kloni priekš emergency, varētu ar to mēnesi padzīvot bez stresa, bet negribu uzsēsties, es paņemu pusīti reizi divās nedēļas kkur, pēc tam nākamā diena arī vēl ir mierīga.
Kento,kads ir tavs iecienitakais trankvils? Un recepti viegli dabuji?
Re: trankvilizatori - sajuutas
08.08.2013 00:02
Varu pastāstīt, kā uz mani iedarbojas: balderiāņi, tējiņas nerviem, Sedatic PC u.c. bezrecepšu - nulle iedarbības. Adaptol (droši vien nebija stipras man iedotas, stiprumi atšķiras) - nulle. Noofen - palīdzēja atbrīvoties no fiziskām stresa izpausmēm (bet tas nenozīmē, ka tāpēc sāku jokot vai brīvi izturēties, tas tā nedarbojas). Xanax (0.5mg) - pirmās devas tā kā apreibināja, deva lidojuma sajūtu, iemidzināja, nākamās devas nejutu, dzerot vairāk nekā man bija paredzēts bija neliels enerģijas uzplūds un pofigisms. Nevienas no nosauktajām zālēm neatbrīvoja pavisam no stresa un pārējā.

Receptes dabūt var pie dažādiem speciālistiem, sāc ar ģimenes ārstu, ja uzskati, ka tev tabletes (kas noteikti nav nekādas brīnumzāles) ir nepieciešamas.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.08.2013 00:03 by Susi.
Re: trankvilizatori - sajuutas
08.08.2013 09:14
Recepti man vismaz dabūt bija viegli. Vari sākt ar ģimenes ārstu, vnk apskaidro kāda ir situācija, es sarunāju, ka dzeru tikai tad, kad tiešām vajag(publiskā runa u.tml). Tikai neiesaku sākt lietot šitās tabletes non-stopā.

Es tikai vienu esmu mēģinājis - klonozepāms(laikam tā bija). Daudzi te raksta, ka šitais ir briesmīgs, bet reti lietojot domāju, nekā briesmīga tur nav, un tos simptomus ļoti labi noņem. Man ārsts bija izrakstījis arī adaptol, neko nedeva, nezinu, varbūt pārāk īsu laiku lietoju(2-3ned.)
LABDIEN, nopirkšu ja kādam ir vēlēšanās tos izmest.
musars
Re: trankvilizatori - pērku
30.06.2023 18:12
Bonija Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> LABDIEN, nopirkšu ja kādam ir vēlēšanās tos
> izmest.


Ej dirst, narik!
Nopirkšu ja kādam nevajag xanax.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 6?
Ziņa: