Dabīgi līdzekļi pret trauksmi

Aizsāka diez_kas_nav 

Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 10:41
Sveiki!

Tāds panaivs jautājums droši vien, bet, vai nav zināmi kādi augu valsts līdzekļi pret trauksmi?
Nupat jau ir tā, ka gulēts nav vismaz nedēļu un no savas ēnas sāk palikt bail. Naudas nav ne kapeikas un diez vai būs, līdz ar to līdz ķīmijai iespējas tikt nav. Varbūt ir kādam pieredze?
Kalcijs,magnijs,baldriāns,ja tik ilgi nav gulēts,tad jau situācija ir visai nopietna.Ja naudas galīgi nav,tad ir visai slikti,varbūt vari nosaukt dzimumu,vecumu un kur dzīvo-pilsētu,varbūt varētu kko ieteikt vai izpalīdzēt,tāda problēma ir 1.reizi?Jeb ir bijušas problēmas ar nerviem,diagnoze varbūt ir?
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 11:22
mana personiskā pieredze ir slikta, bet zinu, ka ir cilvēki, kuri saka, ka zināms labums ir bijis.

ja par ķīmiju, tad diazepams 20 tabletes (5 mg) maksā 40 santīmu. valsts psihiatrs ir bez maksas. tas, protams, nav risinājums ilgam laikam, bet bezmiegu vajadzētu novērst. Vismaz veldres ielā ir sestdienu dežūrārsts, kur var tik ātrāk, tikai arī jāpierakstās.

visas presēto augu tabletes ir krietni vien dārgākas.

ja par tējām, tad tēja ir tēja, man un personiski zināmu cilvēku lokā nav bijis dižs progress, ja runa par miega traucējumiem.
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 11:26
Ehh, totāla mazpilsēta, psihiatri te savu kāju nekad nav spēruši, kur nu vēl valsts apmaksāti.. Neko darīt, kā ir, ir.
Paldies par padomiem!
Diezgan apātiski atbildi.....cik tālu no Rīgas? Ar bezmiegu nevar cīnīties tikai ar augu līdzekļiem,bet-saliekot kopā visus nesintētiskos-var visai sekmīgi,ja bezmiegs 1.reizi un nav ielaists,nedēļa jau ir drusku ielaists.
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 11:55
nu bet ģimenes ārsts taču ir?

tā nevajadzētu padoties!
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 11:56
Ne pārāk tālu no Rīgas, bet nu sakot, ka naudas nav vispār, es to biju domājis burtiski, tapēc arī iedomājos par kaut kādiem dabīgiem līdzekļiem.
Vietējā aptiekā var palūgt bez receptes un uz parādu,aiziesi pēc tam palīdzēt aptiekas darbiniecei kaut ko mājās saremontēt,varianti vienmēr ir,vajag karpīties.
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 13:27
trankvilizatorus viņi tik viegli nedod, jo stingrās uzskaites dokumentācija ar datu ievadi speciālā sistēmā; vienkāršs aptiekārs nevar tā nozūmēt trankvilizatorus, bet nu ģimenes ārsts taču ir; nenoņems galvu, ja nebūs tas lats.



Edited 1 time(s). Last edit at 23.07.2013 13:27 by Runcene.
gulēšanai var ļoti labi noderēt arī piemēram amitriptilīns,cena zema,nav atkarību izraisošs un to man šķiet ka neraksta uz stingrās uzskaites veidlapām,tāpat,ja nemaldos truxal vai kvetiapīns,Bet daudziem ir palīdzējusi kārtīga deva kalcijs+magnijs+baldriāns,tad vēl klāt var kaut vai tavegilu,pirmai naktij,lai pārtrauktu bezmiegu,variantu ir visai daudz,no gadiem atkarīgs-vecāks cilvēks grūtāk var aizmigt,bet bezizejas situāciju nav.
Un gimenes ārsti tāpat ir cilvēki,palīdzēs taču,ja galīgi vāks,vajag tikai palūgt.
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
23.07.2013 23:12
bmw Rakstīja:
" ..Bet daudziem ir palīdzējusi kārtīga deva kalcijs+magnijs+baldriāns.. "

Kā šo kombināciju dabūt? Pirkt atsevišķi un samiksēt? Kādās devās?
zize Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bmw Rakstīja:
> " ..Bet daudziem ir palīdzējusi kārtīga deva
> kalcijs+magnijs+baldriāns.. "
>
> Kā šo kombināciju dabūt? Pirkt atsevišķi un
> samiksēt? Kādās devās?


Kalcijs un magnijs ir daudzos sastāvos,man labāk patīk Calcia800,jo tur vēl ir cinks ,mangāns,daži vitamīni,tam gan klāt vēl varētu vitamīnu kompleksu Wellwoman.Baldriāns ir tabletēs.
Kalciju var dienā 800-1000 mg,magniju-300-400 mg,baldriānu var arī pārdozēt,ja vajag un lietot īslaicīgi stipri daudz,cik tiesi-pamēgini pati,bet ne uzreiz daudz.
To calcia arī var dzert 2 un 3 kāršu dienas devu,īpaši 1.nedēļu,parastā deva ir 2 kapsulas dienā.
Tu,zize,varbūt vari uzrakstīt visu,par ko sūdzies,savā tēmā,jo-kādreiz var saprast,kas tieši trūkst īpaši. Un varbūt vari uzrakstīt kāds ir asinsspiediens un pulss?
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
25.07.2013 23:47
paldies par info, bmw ;)

godīgi sakot, nezinu pulsu, asinsspiedienu arī (kaut kad senāk bija paaugstināts)
kaites jau nu visādas, bet man visam ir skaidrojums :) - ik pa laikam traki reibst galva (bet tas laikam no sēdoša darba pie datora, kur slikta gaisa apmaiņa telpā, gandrīz vai nesportoju, vienīgi man liels suns ir, līdz ar to katru dienu tomēr esmu svaigā gaisā un kustos); tad vēl man ļoti asaro acis, jau kopš skolas laikiem (varbūt tas ir saistīts ar to, kad no dārziņa laikiem līdz 7 klasei nēsāju brilles, vai arī vēlākās klasēs nenēsāju cepuri aukstās ziemās) - varbūt iekaisums radās, man vēl tagad ik pa laikam sāp kad pavelk/pastiepj to zonu kur uzacis-piere-deguns saiet kopā (cik esmu vaicājusi citiem cilvēkiem,viņiem tur nekas nesāpot); tad vēl citreiz traki dubultojās, bet tas itkā ir tad kad nav kārtīgi paēsts; tad vēl tas ko es nosaucu par hroniskām iesnām - te iemesls varētu būt tas pats kas acu asarošanai, vai arī varbūt no darbā esošo printeru un ploteru putekļiem (varbūt man jūtība baigā.. bet es baigi cenšos vēdināt telpu), tad tas kakls - tur es domāju mana iekšējā psiholoģija pie vainas.

tā jocīgi publiskot savas kaites un paskatīties no malas-vai tā esmu es..

paldies tiem, kas izlasīja
Man gan šķiet,ka Tev tāpat trūkst vitamīni,jo īpašī acu asarošana varētu būt no A vai b2 vitamīna trūkuma,un-ja trūkst kkas viens,tad nevar netrūkt pārējie,galvas reibšana varētu būt no jebkura b vitamīna,un vēl dažādu mikroelementu trūkuma,redzes dubultošanās ir neirologisks simptoms,tur varētu būt vēl arī kāds cits iemesls.
Tu to asinsspiedienu varētu izmērīt kādā aptiekā arī,un uzrakstīt,tas ir ļoti informatīvs rādītājs,un vari mierīgi te vēl rakstīt savas sūdzības,esi anonīma,ja vairāk zin,var bieži labāk saprast,jā-tā vispārējā gadījumā varētu calcia 800,wellwoman un multi b strong,liekas daudz,bet nav daudz,multi b strong var sākt ar1tableti dienā un palielināt uz 3 tabletēm,ja nekas slikts nav manāms.Nu un vēl-Calcia800 var dzert kopā ar magneb6,jo kaut kā bieži cilvēkiem tomēr magnijs trūkst vairāk kā kalcijs.Ja tev stress,tad calcia var nesamazināt,vienkārši magneb6 dzer vēl klāt.Un raksti kā jūties.
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
26.07.2013 23:42
bmw, rakstīšu savā tēmā ..

P.S. žēl, ka nevar jums nosūtīt PM ..
Ja vēlies,raksti uz ivarsher@inbox.lv,bet uzraksti te,kad esi rakstījusi,jo to e pastu reti lietoju,pēc tam iedošu citu,
Re: Dabīgi līdzekļi pret trauksmi
27.07.2013 18:38
bmw, nosūtīju ziņu..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 25?
Ziņa: