bailes no visa jaunaa.

Aizsāka MrX 

bailes no visa jaunaa.
01.07.2013 21:22
Sveiki! Man ir taads jautaajums, vai taa ir fobija, vai kas? Reaali baidos no visa jaunaaa, kameer pie taa pierodu. Visvairaak tas laikam saistiits ar sociaalo dziivi.
Re: bailes no visa jaunaa.
01.07.2013 21:30
Nevaig iet ārā.Nemaz.
Tev galiigi nesanaak. Teema nav smiekliiga, ja reiz rodas no taa ljoti daudz robezhu dziivee.
bmw
Re: bailes no visa jaunaa.
01.07.2013 22:45
Ja tās ir konkrēti bailes,tad laikam ir fobija,bet iespējams arī ka nav,jo-varbūt pamatā ir depresija,tad-nespēja un neprasme komuicēt,un tad-no tā arī bailes,bet ja ir tā,tad-to nevarēs ārstēt tāpat kā fobiju,no kā vēl bail?
bailes, trauksmainiiba, nervozitaate..
Teiksim, ja ar draugiem atpuushos vienaa vietaa, tad lai aizietu uz citu vietu, tas sagaadaa looti lielu apdomaatiibu, diskomfortu, to trauksmes sajuutu.. Vairaak taakaa no nezinaamaa bail.
natural
Re: bailes no visa jaunaa.
02.07.2013 02:45
tā nav fobija, tā ir gausas attīstības ar lēnu progresiju šizofrēnija - naturally... :D
Ezzz
Re: bailes no visa jaunaa.
02.07.2013 08:22
Ta ko tur uztraukties ja bail no jaunām sievietēm tad meklē apaļīgāgas gados vecākas nedaudz (=
bmw
Re: bailes no visa jaunaa.
02.07.2013 09:09
Pie psihoterapeita vajag iet.
Re: bailes no visa jaunaa.
02.07.2013 11:52
iedzert vajag :DD
Iedzershana paliidz. :) Bet gribas kkaa naturaalaa veidaa vairaak..
kop
Re: bailes no visa jaunaa.
03.07.2013 20:12
Vispirms vajag nomirt un tad var no jauna uz zemes atgriezries. Un tad var sākt visu no jauna, naturalā veidā. Modernā valodā sakot- refresh uztaisīt.
natural
Re: bailes no visa jaunaa.
03.07.2013 22:48
nav nemaz jānomirst - eksperimentālā medicīna dara to, t.i., sniedz tādu pakalpojumu, kā ievadīšanu un paturēšanu komas stāvoklī un pēc tam reanimēšanu un, ja labi samaksā, tiek sniegta arī turpmākā rehabilitācija.
Kādi rezultāti? Nu kā jau visam netradicionālajam..., t.i., nepamēģināsi - neuzzināsi...
Re: bailes no visa jaunaa.
06.07.2013 07:08
Jautājums, tad kad tu ieraugi ko jaunu, un tev parādās bailes ko tu pirmais dari?????
Nav runa ko ieraugu. Tas ir savaadaak. Teiksim- aatra apstaaklju mainja, nezinaamas vietas, nezinaami cilveeki. Tas viss izraisa trauksmes sajuutu, juutos nedroshiibaa. Ir reizes kad to redz aareeji. Ir bijis, ka cilveeks prasa, ko es tik nemieriigs esmu.
frukts
Re: bailes no visa jaunaa.
10.07.2013 18:32
Nu patiesiiba ir taada ka forums tev te nepalidzes, esmu agraak taapat dziivojis. Pirmkaart mok tev p.terapeits palidzetu,bet nez,es lidz tadam netiku. Man vel paraleli pilnaa sparaa bijVD
principaa lasi graamatas, izproti sevi, domaa kapeec ir taa trauksme nevis gaidi to trauksmi. Ej vairaak sabiedriibaa, tas ir pats gruutaakais bet efektiivakais veids. 10 reizes paklupsi,izgaazisies, ar 11. saaksi domaat kapec taa...iemaacies atbrivoties, sporto vai dari ko citu lai celtu savu pashvertejumu. Domaa pozitiivi :P ja tu domaasi ka stress buus- tas tieshaam buus.
Nu principaa tas viss ir jaadara vienlaiciigi. Tad arii buus rezultati. No zaaleem jeega nebuus.
Nu taadaa veidaa no bailiiga un trauksmaina sociofoba es tagad sabiedriibaa juutos labaak kaa jebkur citur. Un pietam es visiem patiiku :D principaa taadeel, ka tiesaam sapratu kas es esmu un ko no sabiesriibas gaidu. Ja mani kkas neapmierina es nevis kaa bij ierasts kriitu panikaa, bet pasaku ka tas galiigi nav prieksh manis. Tiesa debateet varu tuvu par jebko.
Nu taa, smags darbs ar sevi un viss ir iesoeejams...
taa jau ir. Ar laiku kkaa samazinaas. Ljoti nemiilu mainiit rutiinu. Ja esmu kkur pieradis, tad mainiit to ljoti negribas. Tev arii taa bija?
Nu luuk.. nedaudz paretaakaajos pa internetu un sapratu, ka man ir iipasha fobija, kas noteikti pastaaav maz cilveekiem :) Metatesiofobija - bailes no paarmainjaam
Re: bailes no visa jaunaa.
16.07.2013 21:42
tagad jūties glaimots, ne? tjipa ir piedodams, ka netiec pāri?
paguglē vel, noteikt ne tādu vien fobiju dabūsi...
Re: bailes no visa jaunaa.
16.07.2013 21:46
palaists savā vaļā, šis process nav nekas smieklīgs; gala beigās var iebraukt arī kādā normālā psihiskā slimībā.

fobijas atsevišķi skata tikai ļoti primitīva psiholoģija vai psihiatrija; parasti cēlonis ir diezgan liela buķete, tikai citas dīvainības sevī grūtāk ieraudzīt.
un kaa nepalaist valjaaa, Cien. runcanes kundze?
Re: bailes no visa jaunaa.
17.07.2013 00:23
a varbūt tu vnk esi bezcerīgi slinks ? un rutīnu negribi mainīt jo tad kkas būtu jādara?
Re: bailes no visa jaunaa.
17.07.2013 06:32
autoram

bmw Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Pie psihoterapeita vajag iet.

lai gan normālis to ir uzrakstījis kā joku (vismaz tā uztvēru no platā smaida :), tomēr šādos gadījumos, ja nekā nedara, var attīstīties psihiskas slimības, es nebiedēju, vnk tā ir tāda velšanās pa kalnu lejup, jo sliktākajā variantā vari sākt izvairīties no visa, kur vien ir mazākais stress, un tad diezgan neveiksmīgi izmainās personība.
Re: bailes no visa jaunaa.
17.07.2013 08:02
nu nē, kā joku es to nerakstiju :) šitādi eksemplāri ir redzēti nemaz. lai arī saprotu ka savas traumas visiem ir un dzīve šķiet sarežģīta, viņi jūtas tik jau nu cietuši, ka liekas pašiem nekas nav jādara un tik lai citi viņiem palīdz... nu pa lielam tas viss ir slinkums jeb rakstura trūkums. un ko padarīs tādam p.terapeits?pie terapeita ejot manuprāt ir jābūt gatavam ļooti strādāt ar sevi. viņš to spētu? tak izraudās bēdas, cik dzīve grūta, cik viņš ir izmocīts un lai palīdz.. aha, tūlīt ar burvju nūjiņu pamās un būsi vesels, protams. un tad izguglēsi jaunas fobijas un atkal būs dimbā, viss auzās, atkal vajag terapeitu?

nūū, es te vel šad tad ierakstos kā frukts, ja pie telefona nav ko darīt :D principā kā jau zinam kopīgas receptes nav. bet nu ir jāsāk ar darbu pie sevis. izkop savu raksturu un tad domā tālāk, var pamēģināt jebko no tā ko minēju. rodi mazliet spēku un iedvesmu..un tad arī varbūt būtu jēga aiziet pie p.terapeita, kad būsi pats kko sajēdzis, kas ar tevi notiek un ko esi gatavs darīt lietas labā :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 24?
Ziņa: