Miega problēmas

Aizsāka ysakovs 

Miega problēmas
08.01.2012 13:47
Labdien!
Man ir ļoti nepatīkamas sajūtas miegā. Tāda sajūta ka nevari pakustēties un pat pakliegt un parunāt nevar, - un tas viss notiek tādā kā sapnī, bet tajā pašā brīdi es visu apzinos...., piedavām ļoti trūkst elpas, un tad vienā brīdi es pamostos,sabijies. Kad atkal iemiegu, notiek atkal tas pats.

Paldies un gaidu atbildi!



Edited 2 time(s). Last edit at 08.01.2012 16:26 by ysakovs.
Re: Miega problēmas
08.01.2012 16:20
tās ir kaut kādas nervu problēmas,varētu būt depresijas pazīmes.vajag veselīgu dzīvesveidu un uzturu,ieskaitot vitamīus un minerālvielas,var arī iet pie psihiatra vai psihoterapeita.
Re: Miega problēmas
08.01.2012 16:26
Man onkuļa sieva strādā ātrajā palīdzībā, uzjautāju viņai.... un viņa arī pateica ka tikai un vienīgi nervi - depresīja... bet jocīgi, manos 20 gados jau depresīja....
sajūta kad vienreiz no šādas sajūtas varu arī nepamosties...
Re: Miega problēmas
08.01.2012 16:48
kādas ir dienas? kāds vispār esi, kopš sevi atceries?

depresija ļoti mīl jaunus cilvēkus, nekā neparasta, sākas patstāvīga dzīve; ja kaut kas ar iekšējās pasaules stabilitāti nav ok, tad miegs ātri vien var nobrukt.

kā jau te teica, Tu vari iet pie ārstiem pēc zālēm trauksmes noņemšanai, bet veselīgāk būtu izprast, kas noveda pie depresijas, lai tas vairāk netraucētu, tātad psihoterapija.

ja negribas nekādus speciālistus, tad var sākt ar pamatīgu savas dzīves analīzi/revīziju. kaut kādu atbildi var saņemt arī tā, un reizēm tas palīdz. virzienu var dot kāda grāmata, piemēram, par psiholoģiju.

tā kā ir daudz veidu, kā sev var palīdzēt, bet bezmiegu nevajadzētu ielaist, jo tas savukārt padziļina depresiju. depresija bojā fizisko veselību. tātad nevajadzētu ievilkt risinājuma meklēšanu.

dažreiz var būt vēl citi cēloņi, tāpēc vēlams sākt ar ģimenes ārstu.
Re: Miega problēmas
08.01.2012 17:22
Jā jā tipisks mans gadījums, tie ir nervi, teiksim tā sabojāta nervu sistēma!
K.
Re: Miega problēmas
08.01.2012 18:53
Tā ir miega paralīze! Tāpat kā ir mēnesserdzīgie, kas staigā pa miegam, jo pamožas ķermenis, bet ne prāts, tā ir arī miega paralīze, kad pamožas prāts, bet ķermenis vēl ne. Vari uztaisīt elektroencefalogrammu drošības pēc.
Re: Miega problēmas
19.09.2014 13:18
Tas ir lietuvēns. Pati agrāk bieži nonācu šajā nepatīkamajā situācijā. http://lv.m.wikipedia.org/wiki/Lietuv%C4%93ns

Man pat ir bijis, ka istabā neesmu viena. Iegulos gultā, draugs sēdēja pie PC. Tajā brīdī es viņu redzēju, bet nevarēju ne pakustēties, ne pabļaut, neko. Es parasti kaut kā lauzos ārā no viņa, un beigās izdevās. Tad izlasīju, ka vajagot pakustināt kreisās kājas īkšķi, tad pazūdot. Tas tiešām darbojas :) bet tas tāpat ir ērmīgi.
Re: Miega problēmas
19.09.2014 21:55
Ja te kādam vēl šis jautājums interesē, ieteiktu palasīt par smadzeņu alfa, beta un delta viļņiem. Mācoties mūsu smadzenes darbojas savādākā režīmā, nekā guļot vai meditējot, tad mainās arī smadzeņu viļņu garums. (To var piefiksēt arī ar encefalogrammu!)
Šādu stāvokli, kad gribas, bet nevar pakustēties, var piedzīvot arī izejot no ļoti dziļas meditācija- tas ir pilnīgi normāli. Vnk. smadzenes meditācijas un arī miega režīmā darbojas savādāk. (Taisot encefalogrammu, tad var reģistrēt alfa viļņus.) Nevajag censties sevi uzreiz izraut no šī "alfa viļņu" stāvokļa, vajag domās lēni "aplūkot" visu savu ķermeni un likt sev sākumā pakustināt vienu mazu ķermeņa daļu, vai kā te jau teica, "kreisās kājas pirkstu". Pēc tam pamazām izkustināsi arī pārējo miesu.

Un nekāda psihiatra un terapeita te nevajag! (Kāādas muļķības!)



Edited 3 time(s). Last edit at 19.09.2014 21:58 by kachenite.
Re: Miega problēmas
23.09.2014 11:46
Ja nevar pakustēties vai traucēta kustība...tā nav ta miega paralīze?
Un lietuvēns = astma manuprāt. Vienīgi tiem fruktiem ticēt mūsdienās... tas ir dīvaini
Re: Miega problēmas
04.10.2014 13:13
Ir, protams, arī nemateriālais izskaidrojums, bet Jūs skataties uz to, kā ērtāk. Var abējādi skatīties.
Man pašam tā bija bērnībā / pusaudža gados.
Re: Miega problēmas
04.10.2014 13:47
wtf tas par subjektu.. visu kaut ko ieraksta, bet neviena postā nav nekā... tukši vārdi bez jēgas... kaut kādi garīgie mistrojumi, kurus laikam saprot tikai pats autors?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Miega problēmas
04.10.2014 14:02
Vot atnāks Runcene no balsošanas un izmēzīs mūs visus laukā par to, ka esam pieķēzijuši viņas sadaļu :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Miega problēmas
04.10.2014 14:10
"wtf tas par subjektu.. visu kaut ko ieraksta, bet neviena postā nav nekā... tukši vārdi bez jēgas... kaut kādi garīgie mistrojumi, kurus laikam saprot tikai pats autors?"
- es ar savu apgalvojumu "Var abējādi skatīties" - nomierināju tos ļaudis, kas skatās uz mistisko galu. Jo tam ir arī materiālais skaidrojums, ko cilvēkam ir vieglāk uztvert, un es iesaku pie tā arī pieturēties, ja rodas mulsuma moments.

Un tie nav tukši vārdi, bet gan abstrakti, kurus daļa ļaudis spēj izkārtot savās galvās.

Es vienkārši te ar savu problēmu atnācu , iepostēju un pamanīju visādas sexīgas tēmas, par kurām man ir ko teikt. Es jau nekuļu tukšu gaisu - daru to tā, ka kādam izšķetinu apmulsumu.



Edited 3 time(s). Last edit at 04.10.2014 14:13 by persick.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 16?
Ziņa: