Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās

Aizsāka sf 

Visi kaut kur brauc un kaut ko dara, bija plānots ka es rīt došos laivu braucienā bet izrādījās ka vairs nav brīvas vietas. Es esmu izmisumā, ko lai dara? Man nav draugu un paziņu. Cilvēkos iet es loģiski nevaru dēļ fobijas, tas ir - varēt es varu, bet tas ir viens vienīgs murgs. Patiesībā man darīt neko negribas, bet sēdēt mājās visas šīs 4 dienas arī ir drausmīgi. Kāds fobiķis negrib kaut ko pasākt, tikai es nezinu ko? Varbūt padzert alu un parunāt par problēmām, es tiešām nezinu. Šausmas!
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
24.04.2011 12:09
Tas ir par mani! :) :( Kaa es Tevi saprotu! Man draugu nav kops pusaudzes vecuma.... palasi par mani tepat forumaa.... Daudz esmu rakstijusi... Es juutos omuliigi un gustu prieku tikai no pasakumiem ar gimeni... Nu luuk ... paslaik taisamies uz Etnografisko muzeju ar viru un meituku.... Bet vakardienas pikniks ar viira radiem bija mociibas (kaartejo reizi) lai vai kaa centos sevi noskanot.... liidz pat asaraam... lai gan visi pret mani ir labsirdiigi un labveliigi....... Murgs... Veselam cilvekam to nesaprast... Velaak uzrakstisu vairaak! Tev ir gimene? Beerni? Ja ne, padomaa, varbuut pazinaam radiem ar beerniem tiek planots pasaakums ... katraa zinaa tas vienmeer ir jautri... verot beernus... man saadi pasaakumi ar beerniem neizraisa paniku vai stresu, juutos labi.... :) Turies! Lai ir gaisa diena un dodies tomeer araa! Es Tevi saprotu!
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
24.04.2011 12:28
Noskaties šito (garstāvokļa uzlabošanai)

http://www.tvnet.lv/izklaide/jocigi/372685-psihiatra_pusgibonis_tv_spele_brinumu_lauks
Janetty, protams ka man nav savas ģimenes, es pat pa ielu nevaru normāli paiet, iepazīšanās tas vispār ir no citas galaktikas priekš manis. Man arī nav interešu, ja būtu tad varētu mēģināt piedalīties kādā grupā, bet vienīgais kas man interesē ir basketbols, bet es jau palieku vecāks (28 gadi) un ar sīkajiem vairs nevaru spēlēt. Es tevi apskaužu, jo ar sievu un bērniem man noteikti nekad nebūtu jādomā ko darīt. Noteikti gan būtu citas problēmas.

Strawberry, tas nebija tik smieklīgi, slims cilvēks televīzijā. Es labāk paliktu sociofobs nekā ar tādām novirzēm kā viņam.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
24.04.2011 17:06
Nu nez vai sociofobs varētu piedalīties šādā raidījumā. Un tas jau ir šoks, gaidi naudu, dabū olu, bet pēc tam tomēr izrādās, ka nauda ir! Tur jau katrs var noģībt, ne tikai psihiatrs :D
Bet nu, ar tām brīvajām dienām mēdz būt visādi. Pēdējos gadus man arī ir tā, ka plāni lieli, bet neizdaru neko, jo kaut kā nav iedvesmas. Tusi mani vairs neinteresē, bērniem savas ģelas, mazbērnu vēl nav...man jāmeklē savas intereses. Bet kaut kas nav. Plūstoši esmu iegājusi kaut kādā krīzē. Pēkšņi pieķeru sevi pie domas, ka gribu uz darbu...tur vismaz viss plūst un virmo, garlaicīgi nav, un pēc tam ir nogurums, ka var ne par ko nedomāt, ja nu vienīgi par savu veselību...un gaidīt brīvās dienas...un tad saprast, ka gribi uz darbu..un pēkšņi apjaust, ka beidzot ir brīvs laiks, kurā īsti nav ko darīt...jo nav nekāda tālākejoša mērķa, bet baudīt dzīvi tāpat nemaz nemāku... ko vēl ierobežo arī apcirptie naudas resursi...
Tā kā katram savas problēmas;)
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
24.04.2011 18:55
--------------------------------------------------------------



Edited 1 time(s). Last edit at 24.04.2011 20:42 by existential fool.
Man ar humora izjūtu viss ir kārtībā, vakar atkārtoti noskatījos komēdiju Pineapple Express un labi izsmējos.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
24.04.2011 21:49
sf
Kad Tev paradiijas SF? Es jau kops sevi atceros, ciulveekos jutos neomuliigi, neerti, kautreejos, no uztraukuma galva tuksa, neko sakariigu nevaru pateikt un liidz arto sarunu uztureet neprotu, tikai kautko iepiiksteties un tad sirds leekaa kaa traka, mute sausa, kaajas lenganas.... Agraak palidzeja alkohols (atkariiga neesmu bijusi un lietoju minimaali), bet tagad alko man uzdzen tikai miegu un palieku kaa kiiselis.... tas ir traki... Normaali cilveeki no tusinja guust prieku atpuusas utt., bet man taas ir koncentracijas nometnes mokas :( Tas mani saapina un saasina depresiju (esmu uzskaitee jau 5 gadus un lietoju antidepresantu)...... Vai Tu lieto zaales? Un taapat kaa Tev man negribaas sveetkos braukt kompanijaa un tikapt slikti sajustos, ja atteiktos un paliktu majaas viena pati.... sajustos slikti arii tapeec ka meitinai buutu japaskaidro (jaamelo), kapeec nebraucu liidzi... apzinos, ka vina loti veelas lai es braucu... Turklaat, laiks tik mezhoniigi aatri paiet, ka tuliit meitina izaugs un pati vairs NEgribees, lai es braucu vinai liidzi :((((( Kad tiek plaanots gimenes pasaakums vai tiksanaas ar maasas gimeni, tad OK, bet parejie tusinji mani izspiezh kaa citronu un beigaas juutos nevis atputusies, bet kaa izgruzijusi vagonu ar maisiem....
Janetty, jā, man ir viss tāpat kā tev, fobija vai slimīgs kautrīgums bija jau pirmajās dzīves atmiņās. Alkohols arī tieši tāpat izraisa nogurumu un nelīdz pret fobiju. Zāles es esmu izmēģinājis visādas - antidepresantus, trankvilizatorus, antipsihotiskās - nekas nav līdzējis. Es tomēr vēl ceru ka tiks izgudrotas zāles pret kautrību. Pirms diviem gadiem parādījās ziņa ka ir tāds oksitocīns, kas varētu līdzēt un ka varētu sāk ražot tabletes, bet vairāk nekas nav dzirdams. Es pat aizsūtīju vēstuli Grindex par šo jautājumu, bet man neko konkrētu neatbildēja, paši sāka uzdot jautājumus kas es esmu un kādā sakarā prasu.

Šodien aizgāju pamētāt bumbu un mazliet paspēlēju ar vietējiem pirmo reizi, vismaz esmu izlīdis no mājām pa šīm brīvdienām.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2011 11:48
sf
Tu kautko saputroji! :)))) Oksitocins ir hormona preparaats dzemdibu stimulesanai , kaa arii ir dabigaa veidaa sievietes organismaa (nezinu par viriesiem) un ir atbildiigs par krutsbaroshanu! :)))))
Vai Tev ir arii diagnosticeta depresija? Man ir videji smaga rekurenta trauksmaina depresija + SF.... AD pret depresiju palidz, bet pret SF mazliet palidzeja Seroxat (Paroxetine), psihiski jutos labi, bet blakusparadibu deelj nomainijaam uz citiem AD.... man nepatika, ka saaka pieaugt svars, paliku leniiga, slinka, smagneeja, sviidu un ieverojami pazeminajaas libido.... bet garastavoklis bija normas robezaas (nesvarstijaas un histerijas arii nebija), un pat guvu prieku no saskarsmes ar cilvekiem (!) - liidz shim neko taadu nebiju jutusi.... un nezinaaju, kaa tas ir - just prieku buut cilveekos! Pusgadu lietoju Venlafaxinum, man patiik ka shis AD dod energiju, neietekmee svaru bet liidz ar energiju biezaak ir trauksme un pret SF vins it nemaz neliidz.... Iedomajos par Sertraline... kadreiz esmu to lietojusi, tas bija nomierinosaaks par Venlafaxinum, bet ne tik sedatiivs kaa Paroxetine un minimalas blakusparadibas. Vai paslaik kautko lieto?
Ja man buutu tikai SF, lai gan tas ir loti reti (parasti kombinejas ar depresiju), tad es pirms pasakuma lietotu trankvili, bet no tiem es palieku miegaina, un duma :))) galva nestradaa.... Paaris reizu meginaaju, kompanijaa man pat pajautaaja, ko es tada - miegaina... vai neizgulejos? Totaala bremze! Kad neiedzeru trankvili, parasti esmu trauksmaina un tad man jautaa - kas notika, tev nepatiksanas, vai nepatiik seit? Tas veel vairaak pasliktina manu passajuutu un gribas laisties lapaas... :(((( Es tacu nevaru atbildeet, ka cilveeki kaa taadi(uzturesanass kompanijaa) izraisa manii trauksmi! Piemeram, ja man sapeetu galva, veders utt., drosi pateiktu un mani pat pazelotu un nebriniitos, ka dodos prom. Esmu arii melojusi, ka man kautkas saap vai jaadodas pie meitinas, kuru nav kam pieskatiit utt.... bet shii melosana izraisa gariigaas pohas un depresiju :( Vienai pazinai atzinos, kaa juutos.... nu un vina zvana man un aicina kautkur retaak... pedeejaa laikaa vispaar nav nekur aicinajusi jo ZINA, kaa es juutos (lai mani netraumeetu) :))) smiekli caur asaraam! Vina zina, ka pasaakumi kompanijaa man ir MOCIBAS .... Domaaju ka taa rikotos arii parejie, kam izstaastiitu... iznemot maasu, kura visu zina, un ar kuru man ir loti labas attiecibas (ar vinas gimeni jutos labi). Un es saprotu cilveekus, kuri neveelas savaa kompanijaa skumjus, ar mocibaam smaidosus cilveekus, kuri teelo, ka vini juutas labi ar sakostiem zobiem, bet malinaa aiz nespeeka savaakties knapi novalda asaras vai pat histeriju.... Un dubultigi paliek sliktaak, kad veero, kaa parejie atpusas, priecajas, bet tu - kaa spitaligais........... WTF! Vai Tavi radi zina par Tavaam problemaam?
Nu Ok, aizplapajos :))) Meituks pieprasa multenes par Princeseem! :) Lai Tev gaiss noskanojums sodien!
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2011 12:26
sf, man liekas Tev jau i kaut kas nopietnāks par SF...
Janetty, es nesaputroju par oksitocīnu, es zinu kas tas ir, bet viņu tiešām plānoja ražot tabletēs pret sociofobiju un citām problēmām, šeit ir raksts:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-566479/Cuddle-hormone-oxytocin-turned-pill-combat-shyness-depression-autism.html

Varbūt man ir neliela depresija, bet man viņa ļoti netraucē dzīvot, bet no rītiem es nekad nejūtos možs un ilgi guļu, reti smaidu - tās laikam ir depresijas pazīmes. Kad es apmēram divus gadus lietoju seroxat jeb paxil, es jutu ka tās zāles iedarbojas kā 'happy pill', bija pacilātāks garastāvoklis kā parasti, bet tā iedarbība pārgāja pēc kāda laika. Tagad es tikai lietoju multivitamīnus enerģijai.

Kad es uzzināju par šo fobiju es kā duraks visiem sāku par to stāstīt - pat priekšniecei darbā ikgadējās pārrunās. Es laikam biju iedomājies ka vajag visiem izstāstīt jo viņi beidzot sapratīs kapēc es esmu tāds frīks un lūzeris, bet es ātri sapratu ka tā bija kļūda - vieni uzreiz no manis novērsās, citi centās iestāstīt ka man viss ir kārtībā. Tagad mamma gadiem ilgi kladzina ka man vajag iepazīties un gādāt viņai mazbērnus, bet viņa laikam ir aizmirsusi ka visu manu bēnību un pusaudža gadus viņa to vien darīja kā auroja uz mani - kapēc es neeju normāli, kapēc es nerunāju normāli, kapēc es esmu kā sakosts, kapēc es sarkstu un bālēju tikko kāds uz mani apskatās. Tagad viņa pati grib lai man viss būtu kā normāliem cilvēkiem - nu nebūs tā. Vajadzēja mani atbalstīt bēnībā, varbūt tad kaut kas būtu mainījies uz labo pusi, bet viņa darīja tieši pretējo. Vispār mani vecāki ir drausmīgi cilvēki.

Janetty, tev arī gaišu atlikušo dienas daļu. Man bija kārtējā bezjēdzīgā diena, labi vismaz ka es neesmu slinks vai depresīvs un viskautko derīgu daru mājās.

Existential fool, es nezinu, varbūt man ir kaut kāds autisma paveids, bet man liekas ka vienkārši ekstrēma fobija, jo kad es esmu vienatnē man nav nekādu simptomu un problēmu.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2011 22:56
sf Rakstīja:
-------------------------------------------------------

>Tagad mamma
> gadiem ilgi kladzina ka man vajag iepazīties un
> gādāt viņai mazbērnus, bet viņa laikam ir
> aizmirsusi ka visu manu bēnību un pusaudža
> gadus viņa to vien darīja kā auroja uz mani -
> kapēc es neeju normāli, kapēc es nerunāju
> normāli, kapēc es esmu kā sakosts, kapēc es
> sarkstu un bālēju tikko kāds uz mani apskatās.
> Tagad viņa pati grib lai man viss būtu kā
> normāliem cilvēkiem - nu nebūs tā. Vajadzēja
> mani atbalstīt bēnībā, varbūt tad kaut kas
> būtu mainījies uz labo pusi, bet viņa darīja
> tieši pretējo. Vispār mani vecāki ir
> drausmīgi cilvēki.
>


Tas jau ir skaidrs, ka vecāki grib redzēt savus bērnus veiksmīgus, vai kā veiksmīgus savu sapņu piepildītājus. Taču neviens nevar iedot otram to, kā viņam nav pašam. Varbūt viņi kliedza un auroja, jo nevarēja saprast, kāpēc neesi tāds, kādu viņi tevi vēlas redzēt.
Un tu tagad esi tāds kā esi. Un vari sākt mēģināt saprast visas lietas kāpēc tās tā notikušas. Un sākt ar to, ka nedzīvot ar aizvainojumu sirdī, bet saprast un piedot. Jo tev taču nav variantu, ja negribi nozāļoties, kā sākt sevis pārveidošanas ceļu. Tādu, kādu pats sevi gribi redzēt.
Ja kas, tas ir ceļš visa mūža garumā.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
26.04.2011 00:37
Mja.... man arii mamma sad tad uzblaava, kad jutos nomaakta (jau bernibaa svarstijaas garastavoklis), kad negribeejas iet ciemos, kad kautrejos jebkuraa pasakumaa (kautvai jaungada eglitee), nepratu draudzeties, reti smaidiju, apniku mammai vai vecmammai ar "nav ko dariit!"...... to es labi atceros.... jau pirmsskolas gados vairakas reizes dienaa smagi pusdama atkartoju,, ka nav ko dariit.... un uz sirsninas bija TADS smagums :(((( Vot tagad pasai sevi palika zheel un acis asaraas :(
Tikai pavisam nesen, kad saaku analizeet savu bernibu.... sapratu, ka man vnk bija nomaakts garastavoklis (depresija ar SF) un mani nekas pa iistam neintereseeja, neaizrava, reti kad izraisija patiesu prieku utt... Mamma biezi piemineeja maasu (jautru, dziivespriecigu, sabiedrisku, smaidosu kaa sauliiti) kaa manu pretstatu - ar kompleksiem nomocitu Zakpastalu, kurai ljipa triic jau tikai no domas - ritaa iesim ciemos, iepazisties ar berniem rotallaukumaa utt... Tomeer bernibaa tas bija mazaak izteikts, un esmu laimiga, ka man ir maasa (nekad nebiju viena), bija arii viena draudzene, bet pusaudzes gados - viss.... taa arii nav nevienas draudzenes........ Laikam buus kautkaa jasadzivo ar SF.... Labi vismaz, ka pret depresiju AD palidz......... turklaat esmu laimiga maate un sieva.... Mans Saulstarins iedvesmo mani ... ja ne meitina un viirs, tad laikam sen jau dzivotu Aptiekas ielaa:)))) Par to, ka sanemos un saaku mekleet sev viiru un ka dzemdeeju... par to neparstaaju sevi slaveet :))) Sociofobikim tas ir varondarbs! :)))
Par to izstaastisanu..... arprac, kaa Tevi saprotu! Man saada pieredze tikai ar vienu pazinju.... Tuvakie radi, protams, visu zina, lai gan daudz mazsaprot tikai maasa ar viiru..... nee... laikam pareizaak tomeer - censas izprast/saprast..... atbalstiit (pedejos gados seviski pateiciga viiram par sapratni) un pateiciga Liktenim, par to ka satiku iisto virieti. Man apkaart loti sabiedriski radi un viniem viesosanaas, kompaniju buusana ir kautkas forss.... vini guust prieku no komunikacijas un diezvai saprot liidz galam, kaa tas, kas visiem (vinupraat) sagaadaa prieku, citam - ciesanas?! Es jau nestaastiiju, cik lielas ciesanas.... :(

Maajaas es arii shivereeju ka maz neliekas! :))) Es esmu panikaa un depresijaa ciemos, tusinos.... Maajaas ... man patiik majasdarbi - gatavot eest (garsiigi !), patiik sakopt dzivokli, puceet manu Princesiiti, iet araa ar meitinu uz BERNU pasakumiem, patiik radiit omulibu majaas, cept garsigus piragus, adiit - tas viss man ir kaa atpuuta :))) Savukaart atpuuta ar kompaniju - man ir elles mociibas! Es jau ieprieks stresoju par vasaru, par atvalinajumu, jo viirs gribees doties ar draugiem pargajiena vai tml. - es to vairs neiztureesu! Atputu pie dabas ar paliksanu pa nakti, pat jaukaa kompanijaa.... Pagajsvasar aizlaidos lapaas.... Bija planots palikt 3 naktis ar teltiim skaistaa vietaa pie ezera, sauloties peldeties, makskereet utt. Es saneemos un devos lidzi viram ar sakostiem zobiem.... nakamajaa dienaa jau biju tik loti nomaakata no SF lekmeem, ka man sakaas panika, kad pievienojaas veel viena kompanija... Tajaa bridii es peldeejos ()noskanojums druums, prieku no fantastiski siltaa udens vairs nevareeju izjust)............. es nevareeju sanemies iziet no uudens... Es apzinajos, ka uzvedos kaa beerns, gandriz pat apraudajos no nespeka... Man bija jaiepazistas.... viss notika kaa pa murgiem.... es pat iisti neatceros no stresa... Izdomaaju, ka naktii slikti guleeju un apgulos enaa uz paklaaja tipa guleet :( riju asaras un kad likaas , no bezizejas un panikas parprags galva, sanemos un pateicu viiram, ka veelos braukt majaas.
Viirs, protams, planoja palikt veel paaris naktis (normaalam cilvekam buutu izklaide po polnoi programme)..... Labi, ka vins mani uzklausiija, es stipri neluudzos, jo zinaaju, ka ES esmu taa, kas uzvedaas neadekvaati ..... es laikam izskatiijos tik NOZELOJAMI, ka vins sarunaja brali un vins aizveda muus uz autobusu. Jutos vainiiga ka virabralim bija jateree laiks..... Visi protams, jautaaja, kas noticis, kapec negribu palikt ilgaak! Nu neatbildeesu tacu ka man palika no jums bail!? :)))) sameloju, ka slikti panesu karstu laiku......... Viss... es vairs nesanemsos saadiem pasakumiem...Ja viirs gribees braukt, neliegsu vinam, bet pati atteiksos.... Nezinu, kaa tas izskatiisies.... Buutu smiekliigi ja nebuutu tik skumji...
Haotiski uzrakstiiju, bet no sirds! :))) Es jau saaku izpluust kaa Aberz! :)))))
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
26.04.2011 00:40
sf
Kad esi spiests buut vienatnee sveetkos/brivdienaas SF deelj , vai nejuties slikti no taa, ka citi cilveeki tajaa laikaa atpusas ar draugiem un priecajas par dziivi? Vai nav tada sajuuta, ka Tu daudz ko zaudee un palaid garaam savaa dzivee?
strawberry Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Un sākt ar to, ka nedzīvot ar
> aizvainojumu sirdī, bet saprast un piedot. Jo tev
> taču nav variantu, ja negribi nozāļoties, kā
> sākt sevis pārveidošanas ceļu. Tādu, kādu
> pats sevi gribi redzēt.
> Ja kas, tas ir ceļš visa mūža garumā.

Strawberry, man patiesībā nav aizvainojuma ne pret vienu, bet man krīt uz nerviem, ka mamma neko nesaprot un vēl joprojām visu dara nepareizi un ačgārni. Ne tikai psiholoģiskās lietas, bet arī praktiskās. Piemēram kad es biju zīdainis un man bija paaugstināta temperatūra, viņa mani satina trīs segās kaut ārā bija silts laiks. Man noteikti smadzenes bez maz vai izvārījās un es slikti panesu karstumu visu mūžu.
Par sevis pārveidošanu - diemžēl man nav tādas vēlmes, es tikai gribu nomirt ātrāk, man visi šie murgi ir ļoti apnikuši, es knapi spēju funkcionēt cilvēkos. Mājās es jūtos labi, bet diemžēl nevar dzīvot tikai mājās.

Janetty, protams es ļoti labi saprotu tevi. Man pat bail iedomāties kā būtu ja man būtu draudzene un vislaik būtu kaut kur jāiet un jātiekas ar cilvēkiem. Izlikties es arī diemžēl neprotu. Bet es nejūtos vientuļš, jo es kopš dabas esmu vienpatis un pašpietiekams un varbūt pat ar noslieci uz narcisismu, tātad liels egoists, un man nav dabiskas vēlmes pēc kontaktēšanās ar cilvēkiem. Internetā čatos un forumos es parasti tikai eju ākstīties un uzjautrināties.
Janetty, žēl ka mēs neesam viena dzimuma cilvēki hehe tad mēs noteikti varētu mēģināt būt draugi un atbalstīt viens otru.
Sf, Tu tā kā gribētu draudzēties, iepazīties ar kādu, ar ko varbūut pavadīt kopā svētkus vai tomēr negribi? Jo sociofobija ir dažāda, piemēram, Janetty negrib. Ja ir pirmais variants, varu piedāvāt savu draudzību, iejūtību, kopā būšanu. Varam satikties pa svētkiem vai garlaicīgām dienām, kaut vai klusējot un neskatoties vienam uz otru, kā nu vēlies. Esmu pats izbijis sociofobs, kuram jau nu ir labāk. Tavas sajūtas noteikti man ir pazīstamas, agrāk es daudz pavadīju mājās viens pa svētkiem, tā likās kā elle, pat sāku ienīst savas mājas, visu apkārt. Man nebija drauguu, telefonā 3-5 numuri, principā tik ģimene, trīcēju, svīdu un neko svešiniekiem nevarēju pateikt. Ļoti saprotu, ko nozīmē tās bailes, tāpat arī sociālo kontaktu trūkums.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
22.04.2015 23:12
Jenots Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sf, Tu tā kā gribētu draudzēties, iepazīties
> ar kādu, ar ko varbūut pavadīt kopā svētkus
> vai tomēr negribi? Jo sociofobija ir dažāda,
> piemēram, Janetty negrib. Ja ir pirmais variants,
> varu piedāvāt savu draudzību, iejūtību, kopā
> būšanu. Varam satikties pa svētkiem vai
> garlaicīgām dienām, kaut vai klusējot un
> neskatoties vienam uz otru, kā nu vēlies. Esmu
> pats izbijis sociofobs, kuram jau nu ir labāk.
> Tavas sajūtas noteikti man ir pazīstamas, agrāk
> es daudz pavadīju mājās viens pa svētkiem, tā
> likās kā elle, pat sāku ienīst savas mājas,
> visu apkārt. Man nebija drauguu, telefonā 3-5
> numuri, principā tik ģimene, trīcēju, svīdu
> un neko svešiniekiem nevarēju pateikt. Ļoti
> saprotu, ko nozīmē tās bailes, tāpat arī
> sociālo kontaktu trūkums.

Esi uzcēlis pāris gadus vecu postu, nedomāju, ka Sf atbildēs uz tavu piedāvājumu, Bet protams, tas var interesēt kādam citam.
Es to neuzcēlu. Tas parādījās pie pēdējām diskusijām. Kaut kas bija te ierakstījis, bet laikam tika izdzēsts.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 10:22
Jo vairāk lasu šo tēmu, jo lielāka man ir pārliecība, ka esmu sociofobs :( Jāiet būs pie daktera... Vai ir kaut kādas zāles pret draugu trūkumu? Un vēl man vajag tādas lai es cilvēkus sāktu mīlēt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 12:48
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Jo vairāk lasu šo tēmu, jo lielāka man ir
> pārliecība, ka esmu sociofobs :( Jāiet būs pie
> daktera... Vai ir kaut kādas zāles pret draugu
> trūkumu? Un vēl man vajag tādas lai es
> cilvēkus sāktu mīlēt...


Draugus un attiecības ar citiem cilvēkiem būs vien jāsaņemās un jāveido pašam, jo tomēr draugi ir tevis paša izvēle. Par mīlestību pret citiem cilvēkiem, domāju, ka tas viss sākās ar to, ka jāmīl pašam sevi, lai varētu sniegt šo mīlestību citiem cilvēkiem.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 13:39
:D

saprati, ku!?
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 17:52
Runcene

Cenšos...


hakii

Kā tas ir, paša izvēle? Es jau varu izvēlēties cik tik gribu. Bet tas nenozīmē, ka viņi izvēlas mani. Piemēram, es gribētu draudzēties ar Runceni. Nu un kas no tā?

Bet par to sevis mīlēšanu man ir zināmas šaubas. Jo šķiet, ka problēma kā reiz ir tur, ka es sevi mīlu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 18:33
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Runcene
>
> Cenšos...
>
>
> hakii
>
> Kā tas ir, paša izvēle? Es jau varu
> izvēlēties cik tik gribu. Bet tas nenozīmē, ka
> viņi izvēlas mani. Piemēram, es gribētu
> draudzēties ar Runceni. Nu un kas no tā?
>
> Bet par to sevis mīlēšanu man ir zināmas
> šaubas. Jo šķiet, ka problēma kā reiz ir tur,
> ka es sevi mīlu...

Ar paša izvēli domāju, ka tu pats izvēlies sabiedrību kurā uzturēties, meklē savus domubiedrus. Sēžot mājās un pats sevi neizvirzot "tur ārā" arī daudz ko sociālajā dzīvē nesasniegsi. Ok, varbūt Runcene ar tevi negrib draudzēties(:D), bet ne jau vienmēr visi tevi atstums.
Ja Tu mīli pats sevi, kas tavuprāt tev traucē dalīt šādas emocijas ar citiem cilvēkiem?



Edited 1 time(s). Last edit at 25.04.2015 18:51 by hakii.
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 19:54
haki

Vispār jau man pietiek sociālās aktivitātes arī bet "izvirzīšanos uz āru". Forums vien ko ir vērts. Un kur nu vēl konsultāciju e-pasts... Bet redzi, es negribu draudzēties ar kuru katru. Es gribu draudzēties ar gudriem cilvēkiem. Vietējie alkāni un gara bāreņi noteikti mani neatstums. Bet priekš kam man viņus? Tas ir kā peldētājam hanteles... Saproti manu dziļo domu? :)

Nu kā? Ja es mīlu pats sevi, tad man neatliek laika citu mīlēšanai. Loģiski, vai ne?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 19:57
Brīvdienās vajag kūkot ja nekas cits nava,sītā te: ku - kū...ku - kū,un tā visu laiku :)
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 20:04
Sorry, nesanāks man kūkot. Man upeņu krūmus jāizgriež...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 20:32
Doma jau tāda pati kā man, tikai citiem vārdiem pateikta.
Tad, jau tev nemaz nav tik slikti, kā pirms tam runāji :)
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 20:55
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Brīvdienās vajag kūkot ja nekas cits
> nava,sītā te: ku - kū...ku - kū,un tā visu
> laiku :)

Jo vairāk lasu šo forumu, jo vairāk pārliecinos, ka jūs esat jautri! :D
Re: Ko lai dara nabaga sociofobs svētku brīvdienās
25.04.2015 23:27
minniemouse

Loģiski. Mēs te izklaidējamies. Nu kur vēl var pamērkaķoties ar dzīviem psihiem... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 17?
Ziņa: