Psiholoģijas forums - vēlams latviski

Aizsāka ActionMan 

labas! vēlējos uzprasīt vai ir forumi kur profesionāli var saņemt atbildi uz uzdoto jautājumu? šitas www.psihologu-prakse.lv liekas tāds joks un atkal maksas pasākums bet iespējams tas ir tāpēc ka jauns. ja nav tad varbūt kādu anonīmo telefonu?
Re: Psiholoģijas forums - vēlams latviski
31.03.2011 08:30
atkarīgs, kādā līmenī gribi.

anonīmi ir skalbes.lv krīzes telefons, agrāk tur bija gana daudz apmācītu brīvprātīgo, droši vien ir pa kādam psihologam arī.

psihologu-prakse.lv nav jauns, bet diezgan sens projekts. forumi šādās lapās ir mārketinga daļa, vienkārši tiek precizēta info, kur var vērsties, jo psiholoģiski vai psihoterapeitiski konsultēt forumā vispār būtu bezatbildīgi profesijas specifikas dēļ. piemēram, nevaru iedomāties hipnoterapiju pa e-pastu... teorētiskas lietas var pats izlasīt grāmatās.

ja gribi konkrēti risināt kādu savu problēmu, tad nekas derīgs bez maksas nebūs, var vienkārši meklēt lētākos variantus, kuru nemaz nav tik maz.
Re: Psiholoģijas forums - vēlams latviski
31.03.2011 19:33
http://www.arstipsihoterapeiti.lv/lv/uzdot-jautajumu.html

Te var uzdot jautājumus psihoterapeitiem. Palasi atbildes, tad sapratīsi, vai vari cerēt uz kādu sakarīgu atbildi priekš sevis. Es neteiktu, ka man tur atbildēja kaut ko jaunu vai tādu, ko pati nebūtu iedomājusies, bet katrā ziņā saņemtā atbilde bija kā grūdiens, ka tiešām jāsāk meklēt palīdzību.
apskatījos to lapu arstipsihoterapeiti.lv un jau grasījos uzdot jautājumu saistītu ar samaksu, bet..., pamanīju, ka atbildes sniedz dr V.Briedis - tieši viņam šo jautājumu nevaru uzdot, jo..., viņš bija vienīgais (no trijiem) ps.terapeits, kurš no 1999.g. septembra līdz 2000.g. maija beigām, t.i., veselus 9 mēn. mani ārstēja bez maksas un būtu turpinājis ārstēt bez maksas arī pēc vasaras, ar 2000.g. septembri...
Prieks, atceroties, paties prieks, ka arī Latvijā ir atrodami šādi, ar patiesu līdzjūtību un dziļu cilvēcisku izpratni apveltīti (LV sabiedrībā tā tomēr ir reti sastopama īpašība!) kvalificēti speciālisti!
Paldies, vēlreiz, LIELS PALDIES tieši dr. V.Briedim!
p.s. jā, kaut arī terapiju toreiz nepabeidzu - nepabeidzu to tieši šī iemesla dēļ - sajutos pietiekami stipra lai spētu gan maksāt, gan patstāvīgi risināt savas problēmas (bez terapeitiem)... un tā arī bija, visus šos gadus jutos normāli pat ļoti (tiešām, ļoooti!!!) sarežģītās situācijās, tikai šogad mazliet nervi mazliet nostreikoja, bet nu, pietika ar vienu vizīti pie vienas dr un viss ir ok! :)
Visu cieņu dr. V.Briedim!
p.s. tā nav ne apmaksāta, ne reklāma! :)
Tāpat, papļāpājos... :))
http://forums.delfi.lv/read.php?f=101&i=1202533&t=1202533 -lūdzu tur ieskatīties kādu psihologu - vai var kaut ko darīt lietas labā - ar to,kas tur aizklāj visu telpu?
Re: Psiholoģijas forums - vēlams latviski
03.03.2016 23:17
Raksti portāla administratoriem, delfi.lv uz mums neattiecas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 3?
Ziņa: