lūdzu palīdziet-izmisums

Aizsāka studente 

studente
lūdzu palīdziet-izmisums
23.04.2010 17:19
Apnikusi man šitā lieta,esmu studente,un kā skolā kautkas jarunā kursa priekšā,piemeram prezentacijas,tā es ,pat ja neuztraucos,palieku ar sarkaniem (spilgti) vaigiem,seja vienkārši DEG un pateikt neko nevaru,jo tā jau jūtos neērti šada izskata dēļ ,nemaz nerunājot par to ka sen jau skolā izvairos vilkt apģērbu ar izgriezumu,(velku TIKAI bitlovkas) ar augstu kaklu,jo kakls ir vienos spilgtos sarkanos plankumos.Dažreiz pat bez īpaša iemesla.Neatceros ka tā būtu bijis agrak-pamatskolā,vidusskolā,tur nebija problemas,kaut gan vaigu degšana nau sveša lieta,un tas nau patīkami,tas ir riebīgi,ka jānolien kādā stūrī,lai tik kadu nesatiktu.
Arī tagad sēdot mājās pie datora un rakstot šo komentu-sāka degt vaigi,tagad esmu vienās ugunīs,pat PŪDERKRĒMS NEPALĪDZ !
Varbūt Jūs palīdzesiet?
Citiem taču tā nau,un ādas krās anemainās......nu lūdzu.......ko darīt?
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
23.04.2010 18:25
ir vērts apmeklēt psihologu vai psihoterapeitu. darīt tur nekā tehniski nevar, zāļu tam nav, jāceļ pašvērtējums. varbūt mamma bija ļoti prasīga, varbūt viņas nebija klāt pietiekami daudz, kad biji maza. ja ir kāda problēma šai jomā, tad tas ir diezgan tipiski, ka tā piesaka sevi augstskolā, jo prasību līmenis ir cits.
studente
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
23.04.2010 18:46
jā,tieši tā-mamma dzīvoja citur,es augu pie omes(mammas mātes),viņa tikai pa brīvdienam atbrauca mani nostrostet par sliktam sekmēm ...........un tikai sarāt.........nevienu labu vārdu neatceros
Un vel jautajums-kursā ir meitene kas atšķiras no pārējiem,viņa ir ļoti runīga,moderna,bagāta un pašpārliecināta ,un man traucē tas,ka ,ja jāatbild kursa priekša,tad viņa ļoti skatās tieši virsū,acis nepamirkšķinot(bet citiem netraucē),viņiem vienalga vai viņa ir vai nau skolā tajā dienā,bet es prezentēju savus darbus BEZ šīm problēmām,tad kad šī meitene nau skolā .Ko tas varētu nozīmēt?
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
23.04.2010 19:07
tā vnk minēt nav visai gudri, bet, iespējams, ka viņa Tev asociējas ar vērtējumu, ar tiem, kas Tevi ir strostējuši.

Tu saki "runīga, moderna, bagāta, pašpārliecināta"; vai nav tā, ka pati jūties, ka būtu mazāk vērtīga?

kāds, kurš ļoti izlec no bara, reizēm ir vēl kompleksaināks nekā citi, tikai maskē sevi šādā veidā, padomā par to...

jebkurā gadījumā, kā jau teicu: jāmaina skats uz sevi
studente
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
23.04.2010 19:20
Paldies,Runcene, par padomu.
es tiešām šīs meitenes priekša jūtos mazāk vērtiga,nevaru izturēt viņas skatu,un uzreiz sarkstu,jā viņa ir pašpārliecināta,bet bez kompleksiem..............un kāpēc viņai NEKAD nemainās ādas krāsa,un citiem arī nekad,tikai man vienai kursā ir tādas problēmas.
Katrā ziņā -PALDIES,centīšos iegūt augstāku pašapziņu .
panikas lēkmes , panic disorders-inetā . var līdzēt anaprilīns-īsa darbība ap 2 stundām , alprazolams vai kas līdzīgs.var pamēģnāt novo-passit .man līdz 1 vai 0.5 pudeles .maksā ap 3 lvl ,bet labāk ar ārstu ko lētāku , jo vajg specreceptes....
miii
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
24.04.2010 10:56
ko var uztraukties par to sarkshanu...
man klasee visskaljaakais zeens, kursh stundaas akstiijaas un nebaidiijas runat, tik un taa kaa izgaaja klases priekshaa un runaaja skolotaaja uzdoto, lai ari neizskatiijaas uztraucies tik un taa galiigi nosarcis... nu neesi veniigaa un iesaku par to nedomat un nepieveerst tam uzmaniibu. Galvenais ir labi maaciities - viss paareejais - siikums.
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
24.04.2010 13:28
Sarkstoša, kautrīga meitene - tas taču ir skaisti, trausli, sievišķīgi!! Tas nav trūkums, bet priekšrocība. Problēma nav sarkšanā, bet Tavā attieksmē pret to.
januce
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
25.04.2010 18:30
Grūti kaut ko ieteikt. Bet ko gan tu mācies, ja tik bieži prezentācijas un uzstāšanās? Varbūt jāapmeklē psihoterapeits.
miii
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
26.04.2010 12:34
cilveeki ir vieniigaas dziivaas buutnes kas sarkst. nesarkst tikai dziivnieki.
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
26.04.2010 13:54
un melnādainie cilvēki :)
līdzīgs gadījums
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
28.04.2010 17:33
uzraxti man uz nemento@inbox.lv, aprunāsimies, jo man ir līdzīgas likstas, ar kurām nespēju tikt galā :(
Liekas, ka tā ir specifiska organisma reakcija uz stresu + veģetatīvās nervu sistēmas darbības nekorekta darbība.
Noteikti palīdzētu elpošanas vingrinājumi - dziļā diafragmas elpošana; tas palīdz iemācīties savākties un nostiprina veģetatīvās nervu sistēmas darbību. Lai labāk varētu kontrolēt rezultātus, noderētu kāda no biofīdbeka iekārtām.
Ja slinkums ikdienā nodarboties ar elpošanas vingrinājumiem un vajag ātru rezultātu - var pamēģināt Alfastim iekārtu.
Var mēģināt RigaBrain smadzeņu treniņus
thechemist
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
05.12.2015 22:27
Manuprāt, tā ir tā saucamā "social anxiety", kas mūsdienās ir diezgan daudziem cilvēkiem un ir atzīta kā reāls traucējums.

Vislabāk palīdz daudziem benzodiazepīni vai alkohols, bet tikai īstermiņā, jo pārstājot lietot, viss nāks atpakaļ dubultā sakarā ar to, ka smadzenēs GABA receptori būs samaitāti un organisms pats vairs tos neražos, jo būs pieradis pie alkohola un trankviļiem. Citi saka, ka atcelšanas sindroms ir smagāks, kā no opiātiem.

Manuprāt, vislabāk palīdz metode, kad tu tieši pretojies savām izjūtām un uzstājies cilvēku priekšā tik ilgi, kamēr tavs organisms sapratīs, ka nav no kā baidīties jeb arī kognitīvi biheiviorālā terapija. Parasti šādiem cilvēkiem visgrūtāk ir pārvarēt bailes un uzsākt to terapiju, citiem nākas uz īsu laiciņu to kombinēt ar klonazepāmu vai kaut ko līdzīgu, ja stāvoklis ir pavisam smags.

Domāju, kā jau visur, kas saistīts ar cilvēka psihi, viennozīmīgu atbilžu nav, kādam tā ir kā pretreakcija uz to, ka , mazvērtības kompleksu dzīts, cenšās būt perfekts, bet savs ideāls galīgi nesakrīt ar patiesību. Ļoti iespējams, ka tas ir saistīts ar bērnībā izveidojušos ne tik veiksmīgo aizsardzības reakciju pret apsmiešanu no citu puses utt.
Re: lūdzu palīdziet-izmisums
12.12.2015 08:21
Ak Dievs, tas studentu un skolnieču būšanas jau ir visu laiku bijušas, bagātāks, vājāks, stiprāks, skaistāks, kompleksi, tāda ir dzīve, ja viens būs klasē zubrila, tad pabeigt skolu būs vieglāk, a ja viens būs atpalikušais, no sekmēm un pārējie, būs gudrāki, skaistāki, un vēl iedomīgi, un ja tev vēl plus pasaka, kautko ļoti aizvainojušu, tad ir gan sūdīgi! Klasei jābūt vienotai, tad ir okei, bet te jau katrs domā tagad latvijā tikai par saviem pautiem, un pofig būs uz tevi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 15?
Ziņa: