Skupstisanas.

Aizsāka dziive 

Skupstisanas.
30.09.2009 22:41
Esmu jau samera pavecs, 18 gadi, lidz ar to saaku arii uztraukties, jo citiem tas noteik daudz atrak. Tatad tema skupstisanas. Bail, ka visu salaidisu delii pirmajaa reizee, jo iisti nezinu kaa to meeli jaatur tajaa mutes dobumaa, kaa tur vinja jaakrukji un tml. Tas arii ir realais iemesls kapec no ta atturos, kad ari ir reala situacija un man ir loti nepatikami, kauns. Un vel man viena lieta nav skaidra. Ka labi zinam, skupstisanaas veidiem ir doti vairaki nosaukumi, tai skaitaa franchu skuupsts, kuru izpilda ar meeli, bet kaa es zinu, nemaz neizmantojot meeli neviens neskupstas. Tad jau sanak, ka visi skuupstisanas veidi ir Franchu skuupsti. Paldies par jebkadam atbildem, padomiem ..
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 00:34
dziive... tev ir bijusi grūta, ar čuguna rotaļlietām... Nevajag piesārņot forumu. Visādam gadijuma (ja bērnība pagājusi stingrā režima bērnudārzā) informēju, ka parasta un normala skūpstīšanās notiek bez mēles līdzdalības un nekāda iepriekšēja sagatavošanās priekš tam nav vajadzīga...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 07:55
nevajag uzreiz klupt virsuu, jo no visiem esmu dzirdejis, ka to dara tikai ar meeli. Bet, paldies.
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 11:16
Piedod, bet nu jautājums ļoti dīvains un naivs un izskatās pēc provokācijas. Kad tevi mamma vai tētis skūpstija bērnībā, viņi arī bāza mēli tev mutē?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 13:00
ku! Tu nejauc te bučošanos ar skūpstīšanos:D
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 13:14
dziive, Tev ir kāda meitene, ko Tu gribi? vai tad šīs lietas vispār kāds iestudē? varbūt sāksim spriest, kādā leņķī jāsprauž un kā jākustas ķermeņiem sinhronā ritmā seksa laikā — nu, tā lai būtu pareizi :D?

ja Tev ir bijusi stingra audzināšana (ku! pieminētais katoļu bērnudārzs, kad mūķenes pieskata, lai rokas būtu virs segas :), māte audzinājusi viena (tradicionāla situācija, bet var veicināt minēto problēmu attīstību), daudz kompleksu, tabu, aizliegumu un aizspriedumu, tad ar to jātiek galā kopumā kā ar domāšanas veidu, nevis jācilā tehniskas detaļas.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.10.2009 13:16 by Runcene.
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 14:37
Es arī nebiju skūpstījusies(tā pa īstam) līdz 19 gadu vecumam. Es varu ieteikt sākumā izmantot tikai lūpas un tad organiski pavisam nedaudz vari pielietot mēli (vai arī sākumā vispār var neizmantot mēli- tas būs labāk, nekā padarīt meitenes seju slapju) :). Nav jāiebāž visa mēle meitenes mutē, pietiks, ja izbāzīsi to pavisam nedaudz ārā (tā, lai mēles gals ir starp tavām lūpām). Tad var meitenes virslūpu nolaizīt un uzreiz satvert ar lūpām. Nu kaut kā tā :D
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 14:38
Kads te sakars vecakiem? Vecaki man ir macijusi berniba pieklajibu, pateicibu, standarta lietas ko maca katram bernam. Nekad nekas nav liegts un vienmer esmu darijis visu pec sava prata. Kompleksi ir visiem, kadam vairak, kadam mazak. Vienkarsi gribeju lai kads iedod kadu padomu no ka izvairities, ko labak pielietot, utml. Visiem tak 1 reize ir uztraukums.
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 14:54
protams, ka pirmā reize rada bažas visiem: tas nav nekas neparasts, bet tehnisku detaļu izzināšana šādos procesos nav iespējama, jo tad bišku brūk jumts un normāli neviens nedomā/nav spējigs domāt, kā tobrīd kustina mēli.

pārmēru liela piesardzība seksa jautājumos parasti ir saistīta ar zināmiem audzināšanas modeļiem... turlāt tas jau nenozīmē, ka Tu būtu audzināts kā slikti (katrs vienmēr dara to labāko, ko prot), bet vnk mūsu sabiedrībā joprojām ir ļoti lieli aizspriedumi seksuālos jautājumos, kas ceļo no paaudzes un paaudzi ne caur vārdiem, bet ar uzvedības modeļiem, ar daudzām neapzinātām lietām.

tas, ko gribēju teikt, ir vien doma, ka jāsāk tik darīt:)
otilia
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 14:56
to dziive: Tavs jautājums ir ok! t.i., normāls, atbilstošs Taviem gadiem un neņem pierē to formu, kādā te dažs labs GUDVINS izsakās...
Par skūpstīšanos runājot: nemaz nevajag sākt ar to franču skūpstu. Ja meitenei Tu patiksi kā cilvēks, viņai patiks tas, ka Tu viņai pieskaries, ar lūpām pieskaries pie viņas lūpām... Iesākumam meitenei neko vairāk no Tevis nevajadzēs..., bet vēlāk, ja attiecības turpināsies, Tu pats sajutīsi, kā tas darāms..., jo tas balstās tikai un vienīgi uz sajūtām...
Bez tam, noteikti ir ļoti daudz meitenes, kurām nemaz tā īpaši nepatiktu, ka viņām jau pirmajā reizē metās virsū ar to franču skūpstu... ;)
Bet ja nu galīgi netiec ar to skaidrībā, nu nezinu..., varbūt padomā par kādas prostitītes pakalpojumu (arī viņai, prostitūtei, tas būs izdevīgi)...
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 18:48
Paldies par atbildem.
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 21:03
Nesāc staigāt, jo nezini, kā jāstaigā- palasi par to grāmatiņas- tā ieteikt mazam bērnam? Neesi braucis ar divriteni- paprasi citiem, kā braukt- uzreiz iemācīsies :) Ir lietas, ko var iemācīties tikai darot, turklāt katrs to dara mazliet savādāk.
P.S. Man pirmā nakts bij 27.g.v. Tev vēl ir laiks. Daudz laika...
Re: Skupstisanas.
01.10.2009 22:02
Ja tev meitene patiks, tu ļausies kaislei - un tad viss sanāks pats no sevis :)
Tas, ka tu uztraucies par to, ka tev veel nav bijusi taa reize ir pilniigi normaali. Neesi taada vieniigaa. Ko tev vajadzeetu iegaumeet - ja divi cilveeki tieshaam juut kontaktu savaa starpaa, vinjiem ir pilniigi vienalga kaa, kur, cik utt. skuupstiities. Ja maac bazhas, ka kaut kas nesanaaks un tu jutiisies neeerti, tad kaut kas nav kaartiibaa. Aciimredzot liidz galam neuzticies savam partnerim.

Ak shii jaunatne.. People are goin' down.
Re: Skupstisanas.
01.08.2013 19:30
varu pazinot ka pirmaa reize noriteeja loti labi :) Uzreiz likaamies mutee ar meeli un daama pirmajaa reizee teica,ka lieliski skuupstos :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 9?
Ziņa: