Kâ savâkt sevi?

Aizsāka arija 

arija
Kâ savâkt sevi?
28.04.2008 09:18
Kâ gût sirdsmieru? Nenormâli trîc kâjas, rokas, sitâs sirds. Viss kopâ. Nomira tuvs cilvçks, bçrçs kaimiòiene sâk rupji runât un nolikt manu ìimeni aiz muguras citiem. Tâlâk problçmas ar mâsu, kas visu vçrð pret sevi, pieprasa þçloðanu un izliekas, ka visi vçrðas pret viòu, katra kustîba vai vienkârðs vârds var aizvainot, aizskart lîdz nemaòai. Ar to nepietiek vienâ dienâ, jâuzrodas bija vçl kâdam radiniekam, kas mçìina draudçt par kapu zemes pleíîti, ja gribçs vçl kâdu tuvinieku glabât, lai i nedomâjot un nekâdâ gadîjumâ notariâli nelûdzot prasît par vienu vietu vçl, draud... No draudiem nebaidos, lai tik nâk un izrçíinâs. Bet nu ne îstajâ laikâ un ne par îsto tçmu, jo savâdâk zinâtu kâ nolikt pie vietas. Gala rezultâtâ slikti ar veselîbu, sirdi, trîci, nu laikam viss ko'pâ saucas uz nerviem sadeva. Skumu par savu aizgâjuðo tuvinieku un beigâs pat nevaru par to ne paraudât, ne paskumt, jo ðoks no apkârtçjo rîcîbas.
Re: Kâ savâkt sevi?
28.04.2008 13:24
Viss nokârtosies. Cilvçki mçdz bût neþçlîgi.Seviðíi ja otrs ir neaizsargâts(maigs,inteliìents).
Arsts izrakstîs nomierinoðus preperâtus,kas uz laiku noòems jûtu asumu.
Darbs,darbs un vçlreiz darbs.Svaigs gaiss.Labs,netraucçts miegs. Kontakts ar normâliem ìimenes locekïiem. Aizlûgums par aizgâjuðo baznîcâ.(svecîtes nolikðana).
Ar kaimiòieni lai runâ kâds stiprâks. (Vîrs,municipâlâ policija,prokuratûra).
Pie kaimiòienes var aiziet ar baznîcâ iesvçtîtu cienastu.Skatoties no apstâkïiem.
Veiksmi.
arija
Re: Kâ savâkt sevi?
29.04.2008 10:04
Paldies par atbalstu. Vai jûs domâjat, ka zâles lietot ðajâ situâcijâ ir labâk? Es biju dzirdçjusi, ka labâk bez zâlçm ir visu pârdzîvot, jo tad tas pçc tam nevelkas lîdzi.
Re: Kâ savâkt sevi?
29.04.2008 10:15
Sen, sen ïoti gudra daktere par zâlçm sacîja: jâskatâs, kas nodara lielâku ïaunumu - zâles vai slimîba/dvçseles stâvoklis.
arija
Re: Kâ savâkt sevi?
29.04.2008 10:23
Paðai grûti novçrtçt. Saprotu, ka varbût vçl kâds par savu tuvinieku pârdzîvotu vçl trakâk... nezinu
Re: Kâ savâkt sevi?
29.04.2008 19:33
ES vçl joprojâm nespçju attapties (pârdzîvot) tâpçc arî uzradâs VD
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 6?
Ziņa: