Homeopatija un VD

Aizsāka Miu 

Miu
Homeopatija un VD
13.02.2008 13:33
Ik pa laikam palasu visu par VD seit sarakstito. Ka jau lielakai dalai - man ari VD ar dazadam izpausmem nomoka jau laicinu, tapec tiem, kas ir nobriedusi, ka kimiju tomer ta ka nevajadzetu vairak lietot, veletos piedavat diskusiju par homeopatiju.
Varbut kads ir veiksmigi ticis gala tiesi ar homeopatiju? Katram protams zales piemekles individuali, bet tomer galvenais, vai homeopatija ir bijusi ka paliglidzeklis, lai izarsteties?
Mana pieredze - nekadu trankvilizatoru jau 4 menesus, tikai homeopatija, nonemta trauksme un uzlabojas garastavoklis jau 1. menesi. Lekmes vel joprojam uznak, bet vieglak kontrolet. Labakais ir tas, ka - homeopatija nav tik kaitiga organismam.
Re: Homeopatija un VD
13.02.2008 14:42
kaadus homeopaatiskos liidzekljus Tu lieto? un kaada atshkjiriiba starp trauksmi un leekmi ?
Re: Homeopatija un VD
13.02.2008 14:53
...vçl viens pie saprâtîgajiem...:)
...tas par miu...
Re: Homeopatija un VD
13.02.2008 15:16
Jau 1,5 meenesi nelietoju AD. Nejutos labi, iesaaku dzert Antistress tabletes, jeegas nekaadas. Tad aptiekaa man ieteica un es nopirku speciali homeopaatisku liidzekli vegetatiivajai nervu sisteemai, diivaini, bet jutu uzlabojumus jau naakosajaa dienaa. tacu jau peec 4 dienaam trauksme atgriezaas. Naakoso tresdien pierakstiijos pie aarsta, jaaparunaa, varbuut tiesaam vajag atgriezties pie AD :(
Miu
Re: Homeopatija un VD
13.02.2008 18:19
Es lietoju homeopata izrakstitos graudinus, nevis tos, ko var parastaja aptieka nopirkt, bet gan homeopatiskaja. To ko var nopirkt parastaja ( tradicionalaja) aptieka, tas ir drusku savadak neka klasiska homeopatija, kur tiesam censas atrast celoni un katram cilveka tipam/stavoklim atrast piemerotu arstesanu. Homeopatija tipa NOTTA, kas itka der visiem, patiesiba ir vienkarsi marketinga triks. Palasot kaut vai sastavu tas ir skaidrs. Kadam varbut tiesam palidz, bet diez vai ka istenam VD palidzes. Katra gadijuma es to nesauktu par homeopatiju, drizak par homeopatijas atdarinajumu, vai homeopatijas viedokla nepareizu saprasanu.


To madcynics
Neesmu no sapratigajiem, jo ja tada butu, tad drosi vien nelasitu visu VD bedu stastus. Man tikai domat, ka AD nav tas labakais risinajums prieks VD.
Es ta isti neatradu neko sapratigu, ko Tu pats piedava, iznemot kritiku :) Tas varbut Tev ari tads ka veids, ka no VD arsteties.
Re: Homeopatija un VD
13.02.2008 18:42
kysa kaa sauc shis homeopaatiskaas zaales?
Re: Homeopatija un VD
14.02.2008 10:26
...miu, neuzmanîgi esi lasîjusi...Tu gribi, lai iesaku kko konkrçtu - kâdas tur ðaibas vai pûðïotâju ar jauko psihoterapeita apzîmçjumu vai vçl ar kko...vai tgas strâdâ???...ja esi ievçrojusi, visi klaigâ - ilgi nâkas dakterçties, dazi pat 15 gadus...un saka - ewsot izârstçjuðies...ne vella, tâpat bez legâlajâm narkotikâm iztikt nevar neviens...ceïð uz ðîs te kaites (kâ to apzîmç) pârvarçðanu ir viens - iekðçja harmonija...un saprast, ka Tâ NAV SLIMîBA, BET DVçSELES STâVOKLIS, kurð savu izpausmi rod tâdâ vai citâdâ formâ...jâ, ir jâbût kâdam, kuram vari uzticçties, kurð uzklausa, uz kura vari balstîties...slikti, ka tas nav kâds no tuvajiem...tad var lîdzçt garîgâ mizkaste - peits, logs vai vel kâds...mana pieredze ir sekojoða - autogçnais treniòð vai kâ viòu te vçl sauc - paðiedvesma, meditâcija...un iekðçja motivâcija...kgan katram savs ceïð ejams...:)

...japânu haikas nevar lasît ar racionâli noskaòotu prâtu...asociâciju rinda ir tâ, kura liek tev nodrebçt saldâs vai skumjâs izjûtâs...

...atkal no austrumniekiem...viòi saka - nedod izsalkuðajam çst, labâk iemâci viòu zivis íert...
Re: Homeopatija un VD
14.02.2008 11:16
To umpacis
Lietoju YPSILOHEEL, tur bez zaaliiteem veel sastaavaa ir Nitroglycerinum 45 mg. Tas paplasina asinsvadus, varbuut vairaak skaabeklis smadzeneem, un taapeec simptomi samazinaas :)
Re: Homeopatija un VD
14.02.2008 12:26
madcynics Wrote:
-------------------------------------------------------
...ceïð uz ðîs te
> kaites (kâ to apzîmç) pârvarçðanu ir viens -
> iekðçja harmonija...un saprast, ka Tâ NAV SLIMîBA,
> BET DVçSELES STâVOKLIS, kurð savu izpausmi rod
> tâdâ vai citâdâ formâ...jâ, ir jâbût kâdam, kuram
> vari uzticçties, kurð uzklausa, uz kura vari
> balstîties...slikti, ka tas nav kâds no
> tuvajiem...tad var lîdzçt garîgâ mizkaste - peits,
> logs vai vel kâds...mana pieredze ir sekojoða -
> autogçnais treniòð vai kâ viòu te vçl sauc -
> paðiedvesma, meditâcija...un iekðçja
> motivâcija...kgan katram savs ceïð ejams...:)
>
> ...japânu haikas nevar lasît ar racionâli
> noskaòotu prâtu...asociâciju rinda ir tâ, kura
> liek tev nodrebçt saldâs vai skumjâs izjûtâs...
>
> ...atkal no austrumniekiem...viòi saka - nedod
> izsalkuðajam çst, labâk iemâci viòu zivis íert...


Jâ, es piekrîtu. Jâdziedç ir dvçsele, bet bieþi psihoterapeiti par tâs eksistenci neko nezina.
Miu
Re: Homeopatija un VD
14.02.2008 17:34
To:madcynics
Jaa, tev noteikti ir taisniba, ka VD ir dveseles stavoklis, bet taja pasa laika tam var but pavisam reali ( fiziski) ierosinataji, piem. 2 dzemdibas ar isu starplaiku. Respektivi nervu sistema jau ta ne parak stabila, a bet vel + provokacijas un rezultats roka.
Tas ka tuvie cilveki atbalsta viennozimigi ir pozitivi - tikai tas mani neizarste, bet prieks, ka saprot. Es pati ari nodarbojos ar pasiedvesmu un zinu, ka tas palidz, bet es domaju, ka homeopatija ta pati pasiedvesma vien ir. Nu ja ta padoma, tas tacu cukurudens, kuram cilveks loti notic, ka vinam paliek labak.
Man liekas, ka Tu esi sakarigs cilveks:)
Un runajot par austrumiem. Mana ideja ari bija - iemaci zivis kert, respektivi, piedava pakapeniski pariet uz homeopatiju un tad iegalvo, ka tas tacu ir tikai cukurudens, tapec varu iztikt ari bez ta, bet man liekas, ka daudziem tomer gribas atrast panaceju AD veida, tapec megina iet itka atraku celu. Es sapratu, ka neesmu tik slima, ka man liekas, kad man izrakstija 2 trankvilizators + 2 AD vienlaicigi. Neesmu izdzerusi nevienu un jutos parlaimiga un priecajos, ka dabuju labu macibu.
Un vel par austrumiem. Tibeta slimibas klasifice savadak nepa pie mums, piemeram, ja man konstate, ka viss organisms ir pilns ar veju, tad uz to var paskatities skeptiski un pasmieties. No otras puses, tur visi ta arstejas un nesmejas, bet galvenais, ka tiesam palidz:)

To kysa: Ypsoheel tiesam ir prieks VD, bet ta ir tada klasiska zale, kadam var deret, kadam ne. Man piemeram no vinas bija ne silts ne auksts.
Re: Homeopatija un VD
14.02.2008 23:36
siiciite
Re: Homeopatija un VD
03.04.2008 09:24
es jau pusotru nedelju lietoju homeopatiskas zales sedatif-pc, un saku justies daudz labaak, nervi lenam sak nomierinaties, ir jau ta, ka reizem uznak lekmes, bet ir dienas, kad vispar pat nenaakas dzilji ievilkt elpu- un ar laiku vd paries pats no sewis, vel vienigi varetu sakartot domas un galvu un tam palidzes psihoterapeits!!!!!
Re: Homeopatija un VD
08.04.2008 17:21
Karoche man ir taa huy... !
Pameegjinaashu to staastu pa punktiem!
1. Beernibaa shjiet viss bij okey!
2. bet skola man sajauca smadzeni (daudz cilvju sab. juutos slikti)
3. Leenaam saakaas kkas depresijai liidziigs. Ar vien vairaak iepatikaas buut vienam. Viduskolas klasees jau jutos moraali sagrauzts - pat ar draugiem jau saaku justies neerti.
4. Taa mees lenam tikaamies ar vien retaak un retaak. To var saprast jo es gandriz vienmer biju ar kko neapmierinats. Manii bija iedziits mazveertibas komplekss, kas iipashi izpaudaas sabiedriibaa( jo vairaak pashpaarliecinaatu cilveeku apkaart jo man sliktaak)
5. Saku studeet un itkaa lenaam viss saaka uzlaboties, bet tad smeekjeejot palika suudiigi ar sirdi. Maz guleeju daudz sedeju pie pc, maz kusteejos.
2 dienas domaaju ka gals klaat un naktis drebeju.
aizejot pie arsta nekas briesmigs neatklajas - tjip vajag vairaak guleet !
Nesmeekjet utt. Protams tas manai juutiigajai nervu sisteemai prieku neiedvesa !
Pusgadu guleeju videeji 3 stundas naktii !
Bet gariigi un fiziski normaali jutos, taapec atsaku sportot un gaju straadaat fizisku darbu !
Tas nogurdinaaja mani ( paarstajis biju arii maaciities )
un saaka durt galvaaa - domaaju audzeejs ( pirmaas paziimes )
paarbaudiija nekaa
bet kkaada.
Tajaa laika kkads zholtoks nomira uz laukuma ! Tas mani saka uztraukt kaa nekad agraak !
Un speelejot basi shkjiet mazliet par to iedomaajos - kas visdrizak arii izsauca
ljoti aatru sirdsdarbiibu! Biju nobijies kaa nekad agraak !
domaaju dziive apstaajusies !
kaajas palika smagas !
Nesapratu no kaa tas i, pec dazham dienam saaku justies moraali normaalaak, un izmeegjinaaju nedaudz fiziskus vingrinaajumus, kas atkal izsauca to pashu reakciju
ko sporta laukumaa !
Tad es tieshaam shausmiigi sabijos no naaves !
slimniica, aatrie , bailes iet,nemaz nerunaajot par skrieshanu !
DIAGNOZE - VD
Aizsuuta uz DZINTARiem -- kkaads neireozhu centra
samet ripas un priecaajies paaris meeneshus , nonjem trankvilizatoru - vairs nepriecaajies, bet bailes nav ( rexetin) palietojam kaadus 10 meeneshus un metam leenaam nost 1.men vel ok bez bet pec tam atkal leenaam saakaas !
kopsh tiem dzintariem 3g. pagaajushi. pirms pusgada saaku apmekleet homeopaatu, jo
shito trauksmi vairs nevareeju iztureet.
pusgads pagaajis - bet nekas iipashi nav mainiijies. pirmais meenesis bij ok, bet pec tam tikai periodiski uzlabojumi!
Apsveru domu atkal panarkoties ar trankvilizatoriem! :)
Tieshaam pretiiga diagnoze - VD
Man gan aizdomas ka depresija ir VD pirmaa paziime, jo depresija jau arii ir nespeeshana aizdziit savas sliktaas domas prom - tikai tad shis domas nav tik uzmaciigas
Re: Homeopatija un VD
08.04.2008 21:13
Man ðkiet tieði otrâdi, ka depresija seko VD, jo VD ir tik nogurdinoða un apnicîga, ja netiec uz pekâm, ka krîti depresijâ...
Re: Homeopatija un VD
09.04.2008 19:20
Krew, man kaa sportistam bija liidziigas shmuces

vareetu teikt ka taad pirmaa bailju izpausme bija. nuu atziishos, tas bija pagaajushajaa vasaraa, es biju uzpiipeejis marihuaanu ( taa bija tik kaada treshaa reize muuzhaa, un arii peedeejaa !!!) man saaka nenormaali sisties sirds, nu likaas tuuliit paarspraags, tuuliit gjiibshu utt, sametaas bailes nenormaalas ko nomirshu. aizgaaju maajaas, meegjinaaju iemigt, bet es nodomaaju ka labaak pasaku maatei ka esmu smeekjeejis marihuaanu nekaa nomirstu un veelaak toi taa pat uzzinaatu. taa nu sadeva man sirdszaales un leenaam izzuda bailes. izdevaas iemigt un peec tam viss bija kaa vajag. neesmu vairs to drankji piipeejis, taas bailes un sirds klapes norakstiiju uz marihuaanu ( nu likaas objektiivs iemesls)

tad vairaak jau uz rudens pusi apmeeraam oktobrii 6dienaa bija basketbola speele, ieprieksheejaa vakaraa bija balliite un biju lietojis alkoholu, no riita bija nedaudz pagjiras, bet gaaju uz speeli. ui kaa speeles laikaaa, saaka sirds klapeet un arii tajaa liakaa kaadam no futbolistiem bija palicis slikti ar sirdi, arii nevareeju normaali paspeeleet jo nemitiigi baidiijos, knapi izvilku to speeli. nodomaaju ka tas vareetu buut peec alkohola lietoshanas. tad ieoprieksheejaa dienaa pirms speeleem nelietoju alkoholu, tachu arii tad speelju laikaa sirds neklausiija un bailes maacaas, bija pat taadas reizes, kad speeleeju ar validola ripu zem meeles :) nu marihuaanu nesmeekjeeju, pirms speeleem nedzeeru, bet dazhreiz bija ta pat slikti, pietika pat ar nelielu fizisko slodzi, kaut vai peec sporta stundaam skolaa, bet dazhreiz vareeju nospeeleet visas 40 min ar pilnu atdevi bez jebkaadaa probleemaam :) labaak itkaa palika peec kurpatova graamatas par baileem izlasiishanas, varbuut taapeec tagad juutos daudz labaak, nekaa , piemeeraam no oktobra liidz janvaara vidum pat pilniigi mieriigi noseedeeju savaa zheton vakaraa no kura bija bail, jop domaaju ka tur notiks kkas liidziigs, bet nekaa taada nebija :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 2?
Ziņa: