Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?

Aizsāka martela 

Sveiki,arî man diemþçl ir tâ nejaukâ vaina.kad pçkðòi ne no kâ uznâk drausmîga panikas lçkme ar skrienoðu sirdi un sajûtâm.ka tûlît mirðu vai jukðu prâtâ.Pati vairs galâ netieku,jûtu,ka pçdçjais brîdis griezties pie ârsta.Lûdzu iesakiet kâdu labu neirologu Rîgâ?Paldies.
Re: Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?
05.02.2008 16:28
...neirologs nebuus iistaa instance shitai vainai...
Tev javersas pie psihoterapeita. vienigi LV vinji neko daudz nejedz no sis kaites arsteshanas (varbut citiem ir savadaka pieredze). bet piekritisiet, ka nav normali, kad es, kartigi paraknjajoties na netu un izlasot paris gramatas, zinu daudz vairak par so slimibu un tas arsteshanu neka mans arsts
Re: Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?
05.02.2008 17:23
Tas attiecas ne tikai uz psihoterapeitiem, diemþçl:(
Re: Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?
05.02.2008 17:38
...o, bïa, vismaz VD tur kanti, ka ðitamie Latvijas ðamaòi labâkajâ gadîjumâ der kâ naudas atsâðanas vieta labticîgajiem...:)
Ja labs psihoterapeits, tad nav svarîgi kâ definç slimîbu, galvenais, ka palîdz cilvçkam salikt visu pa plauktiòiem. Patiesîbâ VD ir (pârâk) plaðs jçdziens un bieþi vien ir iespçjama smalkâka diagnoze. Par psihoterapeitiem... es braukâju pie ïoti labas dakteres uz Jelgavu, nebija þçl no Rîgas pusdienu pavadît ceïâ. Rîgâ man ieteica dr. ar uzvârdu Lâce, vârdu diemþçl neatceros. Neesmu vçl bijusi, bet zin, ka bûs 30 ls stundâ..
un nav tikai "o bïa ðamaòi" - ir summa, bet ir arî rezultâts. Psihiskas problçmas ar C vitamînu neizârstçs.
Re: Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?
09.02.2008 16:06
Tûl Roberta dabûs ;-)
Re: Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?
09.02.2008 21:34
...komatiò, neh-ja nebûs...pçdejâ laikâ vçroju dzîves un blçþu apjâto aktivitâtes ar zinâmu smîniòu...manai þurkai vairâk saprâta nekâ daþam labam labticîgajam...
...þçl tikai, ka latvieðu vidû sâk vairoties neticîba sev...un to izmanto visu rangu blçþi un blçdîði...
Roberta, un cik ilgi tu brauka pie tas daketeres un kadi rezultati? Iespejams, LV ir ari sakarigi dakteri. esmu sastapis 3, un neviens nebija ipasi zinoss par VD, viena pat runaja pilnigas mulkiibas. Pasaule ir atzitas divas sis slimibas arstesanas metodes: 1) medikamenti 2) kognitiva terapija. Attieciba uz zalem noteikti atradisiet, kurs recepti izrakstis. Par otro - neesmu dzirdejis, ka kads no LV psih. terapeitiem to praktizetu.
VD, pie dakteres Latvijâ braukâju periodiski, jo iepriekðçjos 5 gadus pavadîju ârzemçs. Tur arî biju terapijâ, tieði kognitîvajâ. Esmu to jau forumâ rakstîjusi, bet es labprâtâk kognitîvâs terapijas vietâ izvçlos veco labo Latvijâ bieþi praktizçto psihoanalîzi. Tas gan individuâli. Kopumâ psihoterapijâ esmu ar nelielâm pauzçm jau 3 gadus, rezultâtu var just, un kâ vçl. Paralçli izglîtojos pati, lasu jaunâko literatûru par ðîm tçmâm. Attiecîbâ uz zâïu terapiju esmu samçrâ skeptiska.
Re: Iiesakiet neirologu VD ârstçðanai?
10.02.2008 16:56
ar mani ir bijis mazliet liidziigi un mazliet atshkjiriigi. peec paaris gadiem "vecajaa, labajaa" es atradu dazhas kognitiivi biheivioraalaas terapijas pieejas, kas man straadaa. un sheit man nav nekaadas vajadziibas peec terapeita, jo kogn.-bihev. rokasgraamatas ir vienkaarshas un neprasa dizhu gudriibu, lai taas saprastu. man ne visai patiik ASV izdotaas urraa stila graamatas, bet ,piem, Eiropaa tapushaas ir labas un lietojamas. gluzhi kaa pavaargraamatas :)

tik vien ir kljuvis skaidrs, ka shii terapija darbojas kaa zaalju aizstaajeejs -- vajag laiku pa laikam atkaartot, bet dziilju terapijaa ilgterminjaa ieguutais nostiprinaas un paliek.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 13?
Ziņa: