Darbs un VD

Aizsāka Muris 

Darbs un VD
15.01.2008 17:51
Darbâ mana kolçìe ir enerìçtiskais vampîrs. Pârbaudîts 100%. Kopâ ar viòu tanî darbâ strâdâju gandrîz 2 gadus. Kopð tâ laika man ir sâkuðies parâdîties VD simptomi, spçka zudumi, sirdsklauves, nemieri utttt.
Vai nomainot darbu un vidi, varçtu arî pazust VD, jo pçdçjâs divâs ned. novçroju situâciju. Esmu apslimusi ar iesnâm, darbâ pilnîgi mirstu nost, liekas, ka galîgi slima, atbraucu mâjâs un enerìijas uzrodas pârpârçm, varu iet, skriet, darît.
Re: Darbs un VD
15.01.2008 19:11
naakamajaa darbaa atkal var uzrasties kaads vampiirs... mainiisi darbu peec darba? jaadomaa, kaa brunjot sevi, lai vampiirs netiek klaat. vinjsh atstaasies, tas ir pilniigi droshi, un meklees citu... ja Tu taa pieiesi dziivei, ka jaaatstaaj visas vietas, kur ir vampiiri, tad vareesi katru nedeelju mekleet jaunu darba vietu. un veel -- ts vampiiri atpaziist tos, kam var uzseesties un suukt. jaamaacaas nepieljaut.
Re: Darbs un VD
15.01.2008 19:56
Es piekrîtu, ir jâmçìina saprast, kâ vampîrs tiek klât. Tev ir kâdâ vâjâ vieta, ko viòð izmanto. Citâ darbâ, protams, var laimçties, ka nav tâda cilvçka, bet var arî nelaimçties. Tâpçc vispirms var mçìinât izdomât veidu, kâ pasargâties,lai sargâtu savu enerìiju, pçc tam - kâ tas notiek un kâpçc.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.01.2008 19:56 by strawberry.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 11?
Ziņa: