VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES

Aizsāka Harijs 

VD ir pastâvçjusi daþâdos laikos, vien mûsdienâs ta stipri masveidâ vçrojama. Iemesli skaitâmi uz rokas pirkstiem- galvenie( informatîva plûsma- neadekvata musu apziòas uztveres spçjai. savstarpejo attiecîbu komplekss- valdoðais noskaòojums saistîts ar personîbas, lîdera, sacensîbas, konkurences un rezultatâ kompleksu iedîgïu iesçðanu cilvçkos, kuri nav gatavi sim visaptveroðam karam ar sevi un pasauli.+ vel kâdi aspekti. Tas ka ar tiem tiekam vai netiekam galâ ir atkarîgs no cilveka tehnisko un garîgo parametru kopuma.Tomçr iepriekð minçtie iemesli ,nav noteicoðie ðîs diagnozes uzbûvç.Mçs esam dabas sastâvdaïa, un daudzas mûsu organisma izpausmes ir mûsu un dabas saskarsmes rezultâts.MILZÎGA NOZÎME MÛSU VD RAÐANÂS VÇSTURÇ IR ÂDERÇM. AICINIET CILVEKU, KURS JÛT UN PROT NOTEIKT ÂDERES JÛSU MÂJÂ, VEDIET GUÏAMISTABÂ UN LUDZIET NOTEIKT ÂDERU KRUSTPUNKTU VIETAS. GULTAS VIETAI JABÛT BRÎVAI NO ÐIEM KRUSTPUNKTIEM!!! Ja guïat uz ðiem krustpunktiem, tas varçtu bût par iemeslu jûsu diagnozei.iLGSTOÐA ÂDERU KRUSTPUNKTU IEDARBÎBA RADA ÐÛNÂS STRESU UN NOGURUMU, KA REZULTÂTÂ TÂS SÂK PARVEIDOTIES,RADOT ÐÎS vd IZPAUSMES UN ARÎ STIPRI VIEN ÏAUNAKAS SEKAS-LABDABÎGS VAI CITÂDS AUDZÇJS. Iekartojiet gultas vietu NO âderu krustpunktiem brîvâ zonÂ- vçrtçjiet sekojoðas paðsajûtas(ilgâka periodâ), lietojiet dabiskus, specialistu izrakstîtus lîdzekïus(homeopatija), daudzveidîgs uzturs, fiziskas aktivitates(asinsritei, skabeklim)ne lîdz spçku izsîkumam.
Ticîbas nozîme ir varena. Tas ir tas pats optimisms. Daþi no VD îpaðniekiem ir iemacîjuðies sakârtoties un nenesâ vairs sev lîdzi nastu VD. Lai gan posms kurâ tie dzîvoja ar to kopâ ir jauztver ka mâcîba, kâ nepiecieðamîba un tad tie zin cik labi jûtas, ja jutuðies slikti. Vçrtîbu skala tiek parkârtota atbrivojoties no VD radîta diskomforta. Lai mums veicas!
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
09.01.2008 20:33
Kad man uzradâs VD, neilgi pçc tam uzzinâju, ka guïu uz âderu krustpunktiem...
Neesmu specs ðajâ âderu jautâjumâ, tomer uzskatîju par vajadzibu jums dot ziòu par informaciju, kas mani skarusi. Runaju ar kadu sirmu kundzi, kas ir geologs ,vinas dzîve un zinaðanas saistîtas ar zemes ieþu un to iedarbîbas izpeti, turklat viòa izjût un spej konstatçt anomalijas, arî cilveka sistçmu darbîbâ.Ir petîjusi senèu attieksmi pret daþâdam dabas ietekmem un zin paòçmienus ar kuru palîdzîbu senatnç cilveks izvairîjâs no negatîvas ietekmes, arî veidus ar kâdiem tika gûts labums no pasaules uzbûves.ðie paòemieni ir mûþseni, izmantoti visos kontinentos. Kâ vienu nop tiem viòa minçja zinasanas par bûvniecîbu, kas saistîta ar cilveka ieplûsðanu un saticîgu sadzîvoðanu ar vidi. Svariga loma bûvçjot mitekli, bija zemes âderu kartçsanai. ðî kundze teica- VD ir slimîba(kaite), kas rodas- ilgstoðas uzturçsanas âderu krustpunktos ietekmç. Runa gaja par ûdens âderçm.Slimîba ir pie mums, tadçï tâ jâarstç, un kapirmais etaps ârstniecîbâ- gultas vietas parvietosana(ja konstatçts aderu krustpunkts),preteja gadîjumâ varam lietot ko gribam, rezultats vai nu nebûs , vai bûs îslaicîgs.(daþreiz mums liekas, ka ðîs íîmijas ko dzeram un saucam par zâlçm mums palîdz. Kaut kâ esmu sapratis, ka arî medicîna ir naudas maðina tâ globâli skatoties. Seviðíi ja runa iet par psihologiska rakstura problemâm un to ârstçðanu.Ieverojiet, gadu no gada jûs jautâjiet dakterim pec palîdzîbas un diemþel nav rezultâta. Jums tik paliek vieglâk kontakta iespaidâ. Viòi saka optimistiskas frazes, kuras ATKAL uz jums labi , bet îslaicîgi iedarbojas. Bet daudzi ðîs kaites îpaðnieki tikusi no tas vaïa izmantojot savus iekðejos -dabiskos resursus+ dabas lîdzekïus. Tâdçï varbût pamçginât risinat ðo âderu jautajumu ARRRRRî!
Ko darît cilvçkiem, kuri gultu NEVAR !!!! pârvietot, ir tâdas situâcijas, jo maza mazîtiòa istabiòa un nav nekâdas bîdîðanas iespçjas. Tâtad, ko viòi dara, nolemj sevi slimîbâm, iet dzîvot uz meþu, vai ir citas metodes...?
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
11.01.2008 16:02
liek meþacûkas âdu zem gultas.. :)
Aha, tâlâk jautâjums, kur var nopirkt meþacûku? :) Nu labi, saprotu jau, ka tâ laimi nenesîs, bet KO DARÎT ?????
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
11.01.2008 16:18
nevajag noteikt âderes - ja zinâsi, ka guli uz âderes - pats sevi saslimdinâsi.
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
11.01.2008 16:19
p.s. - tiem , kuri gultu nevar pârbîdît.
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
11.01.2008 16:56
Citi liek plçves, citi burkas, citi baterijas zem gultas, bet kaut kur lasîju, ka tas strâvojumu nemazinot, un âderes var mainîties, gultu var stumdit ðurpu, turpu pa istabu, ja kaimiòð izdomâs âderes novirzît, tâs atkal var atrasties `tavâ gultâ`
âderes ir 10 tiem tûkstosu gadus pazemç plûstoðas ûdens plûsmas. Pçc man pieejamâs informâcijas âderes nevar pârvietot, resp. tâs nemaina atraðanas vietu. mums jâpakartojas to izvietojumam, nevis mçs spejam tas pârvietot. Cilveka visvarenums nestâv pâr dabas pareizo lietu kartibu.ja mes ari kaut ko mçginam pârveidot (kardinâli) dabâ, tad visa vçsture pilna liecîbam , kas vçsta par negatîvam sekam pret pârveidotâju.Âderu starojums iedarbojas arî uz cilvçkiem kuru gultas izvietotas virs aderu krustpunkta 9. stâvâ. ja liekâs ,ka nav iespçju (maza, maza, maza istabiòa), tad noteikti iespçjas ir, ja apzinies vienkarðo patiesîbu -varbût tas uzlabo tavu paðsajutu varbût pat tas ir eksistenciâls jautâjums.Ilgstoði(ka kuram) uz mums iedarbojoties ðim starojumam ðûnas sakotneji pretojâs , bet tad to pretestîba salûzt, tâs sâk panikot un mainîties, iespçjams kïustot par nelabdabîgâm.
Harijs
Kur izeja tajā mazajā istabiņā? Vai mest gultu ārā, sarauties kamoliņā un čučēt kaktā, pirkt razkladušku un iet gulēt virtuvē, gulēt vannā...tikai lūdzu vienu sakarīgu atbildi. Viss par āderu kaitīgu zināms gadu gadiem, viss tas lasīts grāmatās, internetā, nevajag vēl un vēl pārstāstīt, bet parādi ceļu risinājumam, un būsi malacis :)
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
11.01.2008 20:16
Tâdos gadîjumos gultu vajag pârbîdît kaut nedaudz (nebûs jau tik maza iztabiòa, ka tikai gultai vieta). ja âdere darbojoties pa laikam ður, pa laikam tur, tad tas esot mazâk bîstami.
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
15.01.2008 22:29
Ui! Cik murgu sarakstija... Sarlotaniem istais lauks kur piepelnities. Nu, lai paliek. Vel pastastiet mar zvaigznu iedarbibu un to starojumu, ta iedarbibu uz cilveku... Udens ir udens. Mes masi no ta sastavam. Es labak ieteiktu talak no augstspriedzes linijam dzivot un gulet. Tas gan neveseligi iedarbojas uz tautiesu orhanismiem.
Re: VEGETATÎVÂS DISTONIJA UN ÂDERES
16.01.2008 08:31
Ja ekstrasens pastaigâjas ar rîkstîti pa âderçm vai gar augstsprieguma vadiem, rîkstîte reaìç vienâdi. Tâ kâ nav nekâds murgs, asistent:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 13?
Ziņa: