darba nespeja

Aizsāka zaiga.s. 

zaiga.s.
darba nespeja
04.01.2008 13:55
Sveiciens visiem 2008!

Man sobrid ir loti gruti iziet no majam psihologiska stavokla del, es pat neeju ara no istabas..un del ta neeju uz darbu, sakas ar anginu un tad nacies paciest mammas dzersanu, kas mani dzen izmisuma un agresija pret sevi, bulimijas lekmem..utt.
es zvaniju arstei, teicu, ka slimoju, bet ne tik daudz fiziski, cik psihologiski, vina mani piefikseja, ka esmu uz slimibas lapas, bet kops zvana neesmu pie vinas bijusi, jo man gruti iziet no majam.Es nespeju atgriezties darba sobrid,bet ir bail par darbu.Tamdel lugsu arstei slimibas lapu pagarinat, bet vai vina var atteikt, jo neesmu bijusi pie vinas, tikai zvanot teikusi, ka slimoju.
Re: darba nespeja
04.01.2008 17:12
Izsauc uz maajaam
jûra
Re: darba nespeja
09.01.2008 23:32
Viòas rîcîba ir atkarîga no ieinteresçtîbas pret Tevi (arî kâdreizçjiâs "pateicîbas"). Pçc rakstîtâ noprotu, ka ir liels psiholoìiskais saspringums. Tev jâmeklç atbalsts-draugi, radi, psihoterapeits, baznîca. Katram jâatrod savs. Zinu, tas ir ïoti grûti, bet jâmeklç.
VD
Re: darba nespeja
27.01.2008 23:18
Mâjâs sçdçðana uir sliktâkais, ko darît. Zinu pçc savas pieredzes
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 12?
Ziņa: