Iesakiet psihoterapeitu

Aizsāka Maijpukjite 

Maijpukjite
Iesakiet psihoterapeitu
25.10.2006 22:54
Gribetos aiziet vienkarshi parunaties, jo jutu ka ir sakrajies un pati netieku galaa..:(
Un cik maksa vizite videji?
Re: Iesakiet psihoterapeitu
25.10.2006 23:05
videeji Ls15. Vienkaarshi parunaaties ar psihologu vareetu buut leetaak.
Re: Iesakiet psihoterapeitu
25.10.2006 23:20
...bomzim lçtâk :))
Justîne
Re: Iesakiet psihoterapeitu
25.10.2006 23:49
Tikai ne dr. Ilzi Lâci!Lieka naudas tçrçðana!Un tas nav untums - tieðâm maximâli ieguldîju sevi, analizçju sevi, bet jau pçc kâdas 4. reizes kâ pa vâveres riteni, tâ nu apzinîgi nogâju veselu gadu, iztçrçjot kaudzi nudas, bet jçgas pilnîgi nekâdas. Pçc tam atradu super psihoterapeitu, pilnîgi daþâdas lietas! Bet viòam paðlaik viss pârpildîts, tâpçc nav vçrts ieteikt.
Re: Iesakiet psihoterapeitu
25.10.2006 23:52
ar ko atðíiras Lâces metodes no jaunâ psihoterapeita metodçm?
Ir tâda iespçja iet pie psihoterapeitiem-rezidentiem. Tie arî ir arsti, taèu pagaidâm nesertificeti. Pieòemðana maksa 3-5 lati. Pieteikties var Veselîbas Centra 5 (pie Strelniekiem) reìistratûrâ. Vai rakstiet man uz pastu- doðu ðo psihoterapeitu telefonus.
prasi madcynics, tas bûs îstais
Re: Iesakiet psihoterapeitu
26.10.2006 07:52
Tepat forumâ mçs katrs varçtu specializçties uz noteiktâm tçmâm un palîdzçt psihoterapeitu meklçtâjiem.
Justîne
Re: Iesakiet psihoterapeitu
26.10.2006 13:46
to dace
Lâce pirmkârt, iziet uz to, ka sagruzî, mazliet pasmejoties par klientu, saprotams, ka viòa grib, lai klients pats visu domâ, un saprotu, kas ir apsveicami,tomçr viòai galîgi nepiemît pozitîvâ lâdiòa momenta, kas ir ïoti daudz! Ejot pie sava tagadçjâ psihoterapeita, arî viòð liek paðai visu domât, analizçt, bet piedevâm ïoti uzlâdç klientu, tâ ka pçc tam visu nedçïu ir prieks saòemties, risinât lietas, piedevâm viòð neiestrçgst vienâ lietâ, savukârt pie Lâces bija, ka aizgâju ar savu vienu LIELO problçmu, mazliet pastâstîju citas sîkâs íibeles, un tad nu viòa vienu no tâm izcçla priekðplânâ un tik uz riòíi, uzskatot, ka tâ nu tagad ir jâatrisina. Bet viòa pat neklausîjâs, ka teicu, ka tâ mazâ problçmiòa man vispâr netraucç dzîvot, un nav pat aktuâla, bet tik turpinâja... rezultâtâ sagruzîjos, ka nauda GRIEÞAs manâ acu priekðâ, un pie savâm aktuâlajâm problçmâm netieku, lieki piebilst, ka vienâ brîdî man apnika un aizgâju prom no viòas, tagad jau pusgadu eju pie sava tagadçjâ psihoterapeita un viss ir pilnîgi citâdâk! Esmu ÏOTI apmierinâta, man domâðana ir mainîjusies ïoti, esmu daudz lielâka optimiste, un nenoþçloju nevienu latu, ko esmu iztçrçjusi par terapiju!
Anita43
Re: Iesakiet psihoterapeitu
27.10.2006 02:26
Jâ, man arî nepatika dr. Lâce, es biju tikai uz 1 konsultâciju, bet paliku neapmierinâta.
Tas tieshaam ir labs veids, kaa "atliidzinaat" savam psihoterapeitam - tureet vinju nosleepumaa, lai neviens neuzzinaatu pie kaa griezties, kad "rinda" beigsies. :))
Re: Iesakiet psihoterapeitu
18.10.2010 10:10
No marta eju pie psihoterapēta ,kādu mēnesi jau 2 reiz nedēļā . Pagaidām izskatās ,ka jāsāk antidepresanti . Man tik saka mērķim tuvojamies , parādās no manas puses pretestība ...
Pēreris
Re: Iesakiet psihoterapeitu
28.04.2015 20:42
Te gan nomelno dr. Lāci. Eju jau labu laiku un mana dzīve ir mainījusies uz labo pusi. Ir sakārtojušās manas attiecības ar radiniekiem un kolēģiem. Pats jūtos labāk un pārliecinošāk. Ja kādam nav veicies, tas nenozīmē, ka vainīgs ir psihoterapeits.
Jà. Tiešām nomelno dr.Lāci. Uzskatu, ka pacientam pašam arī ir jāstrādā ar sevi. Psihoterapeits ir palīgs manu problēmu risināšanā. Esmu psihoterapijas garajā laikā saskārusies ar nepatīkamām izjūtām , un pie dr.Lāces varēju sevi sajust. Tas man bija svarīgi, ka varu uzticēties. Un paļauties, ka nekur tālāk , par kabineta durvīm neaizies. Viegli nebija.....saskāros ar sāpēm, vilšanos.......
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 7?
Ziņa: