Denta

Aizsāka ?? 

??
Denta
04.01.2005 13:18
Kadas atsauksmes par "Dentas" zobarstiem, varbut ir kads (kada) ipashi labs??
sherija
Re: Denta
04.01.2005 14:54
Proteezisti ljoti labi, arii cenas ok. Galu galaa taa savulaik bija pirmaa privaatkliinika Riigaa, skaitiijaas ljoti kruta....Arsti tur ir ar lpieredzi un zinashanaam, ieteiks labaako risinaajumu probleemai
!!!
Re: Denta
05.01.2005 11:08
Atvaino, Sherija, bet man ir tieði pretçjs viedokis tieði par zobârstiem.
Tija
Re: Denta
05.01.2005 12:00
Es arî esmu ïoti neapmierinâta ar konkrçti vienas zobârstes darbu "Dentâ"! Pçc viòas "darba" mans priekðzobs tagad ir tiktâl sabojâts, ka izskatâs traìiski, lai neteiktu vairâk..... Pçc tam nâcâs meklçt citu ârstu.
Neiesaku.
mhm
Re: Denta
06.01.2005 10:59
Es pati eju Dentaa pie dr. Sproghes jau vairaakus gadus un esmu apmierinaata. Nekas nav sabojaats, plombes aaraa nekriit. Daktere ar lielu pieredzi.
Knope
Re: Denta
06.01.2005 11:25
Daktere Sproìe tâ, manuprât, ir leìenda.... Nu vismaz man ïoti sentimentâlas atmiòas.
Viòa laboja zobus visai mûsu ìimenei. man jau no bçrnîbas, un visus tik labi pazîst ka vairâk jau ir kâ ìimenes draugs. Mamma vçl tagad labo pie dakteres.
Taèu par kritisko....
Dakteres pieòemðanas laiki ir pilnîgi haotiski. Tu vari rakstîties uz cikiem gribi, konkrçts pieòemðanas laiks tâpat nesanâk, jo regulâri kâds nâca un pabâz pa durvîm galvu un daktere nevarçja atteikt.
Par laboðanu.... Laboja daktere gruntîgi, tas tiesa. Bet tagad it kâ jau ir arî citas, saka - labâkas, metodes. Arî man viens kanâls bija aizpildîts ar ìipku, ko pçc tam knapi izskrepcelçja (nebij lîdz galam aizpildîts, bet kâ atzina ârstçjoðâ daktere, kâdreiz labâk nemaz nevarçja) ârâ...
Wheel
Re: Denta
10.01.2005 16:40
diemzheel man nav iipashi labas atminas par sho polikliiniku
..........
Sherija
Re: Denta
10.01.2005 19:41
Par laboshanu nemaaku spriest, tachu par restauraaciju un protezeeshanu gan. Dentaa man ieteica vislabaako un visesteetiskaako risinaajumu, lai labotu divus skjiibi saaugushos zobeljus priekshaa.
Larcis
Re: Denta
11.01.2005 17:56
Es pati esmu saskârusies un arî no citiem dzirdçjusi par Dentu sliktas atsauksmes. Neatceros dakteri, bet ârstçt viòa galîgi neprot. Mans gadîjums bija tâds: kâdu laiku biju pastaigâjusi ar cauru zobu (plombe izkrita) sapratu, ka jâiet labot, jo sâk palikt jûtîgs. Aizgâju pie tâs zobârtes. Viòa bez tîrîðanas aiztaisîja to zobu ciet. Es nobrînîjos, ka nav jâtîra kanâls, bet ko nu es saprotu no zobârstniecîbas.. samaksâju 25 ls. rezultâtâ pçc mçneða tas zobs sâka sâpçt. Aizgâju uz Zobârtsniecîbu pie dr.Novikovas (starp citu, superîga dakterîte..iesaku!). Viòa attaisîja vaïâ manu kruto plombi, a tur apakðâ jau viss sâcis beigties..
spriediet paði, vai tâ ir laba iestâde..
Re: Denta
14.11.2017 11:46
4os naktī Izglāba manu dzīvību, kuru man gandrīz atņēma apmeklējums "Valsts Zobārstniecības centrā" Dzirciema ielā 20. Kur man tika saurbts vesels zobs, tā vietā lai konstatētu, ka manis norādītais sāpošais, pirms pāris gadiem kronētais, zobs ir jārauj ārā, un kā izrādijās kuram pie saknes bija 3cm liela cista..

MILZĪGS PALDIES KLĪNIKAI "DENTA" UN ĪPAŠI ārstam ŅIKITAM ŅIKOŅECAM, par patīkamo uzņemšanu četros no rīta un atbrīvošanu no mocībām.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 21?
Ziņa: