Satūkusi smagana

Aizsāka ugis 

Satūkusi smagana
20.01.2018 15:59
Sveicināti! Tātad, vakar biju pie zobārsta ar sāpošu zobu. Tur uztaisija rentgenu un daktere ķērās pie ārstēšanas-kanāla tīrīšanas.No zoba nāca ārā strutas, bet viņa teica,ka zobs esot ārstējams.Pēc tam ielika zāles un aizsmērēja un teica,ka jāierodas pēc 2 nedeļām. Arī teica,ka iespējams zobs var pāris dienas pasāpēt.Nu naktī vēl pasāpēja, bet uz rīta pusi sāpes rimās un dienā vairs nesāp.Toties zoba ārpusē ir diezgan satūkusi smagana.Nu esmu mazliet uztraucies, vai tas ir normāli ? Varbūt man vajag ar kaut ko skalot,lai mazinātu to tūsku? Paldies!
Re: Satūkusi smagana
21.01.2018 14:29
Var skalot ar sālsūdeni. Ja pampums progresē, ir jāmeklē palīdzība.

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Satūkusi smagana
21.01.2018 18:39
Jā, vēlreiz paldies liels! Vakar jau sāku skalot, šodien turpināju. Un tad pēc brīža kaut kā ar mēli taustu,ka tūska pazudusi.Es nezinu,kur tā palika, bet pazuda.Turpināšu vēl skalot. Es nezinu vai tā tūska uzsūcās vai kaut kā citādi pazuda, nekādas rūgtas vai citas garšas mutē nebija, bet sālsūdens dara brīnumus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 22?
Ziņa: