Par zobu implantu

Aizsāka Eva1974 

Par zobu implantu
05.09.2016 16:19
Labdien!
Paziņa stāsta, ka viņai pirms pāris gadiem Kuldīgā daktere ievietojusi mākslīgo zobu, izrautā zoba vietā un šis mākslīgais zobs stiprinās uz piesūcekņa. Izcenojums zoba protēzei un ievietošanai bijis ap 100eur. Vai tāda metode pastāv un kā saucās šis pasākums, kādi izcenojumi?
Jau iepriekš pateicos par atbildi, jo šobrīd tas ir ļoti aktuāli, man izrāva priekšējo zobu un izņemamā pagaidu protēze ir vienkārši briesmīga, pie tās pierast, ēst un normāli runāt nevaru :( Bet impalntiem ir briesmīgas cenas!
Ligi.
Re: Par zobu implantu
05.09.2016 19:38
Mani arī interesētu kas tas par piesūcekni, varbūt kaut kāda mikstā protēze walplast? Tev augšā vai apakšā izrāva? Kas Tev tieši tai izņemamā protēzē traucē? nestabila, krīt ārā? cik ilgi jau tā protēze ir?
Man 3 apakšējiem zobiem ir protēze,zobus zaudēju pēc traumas, protēze ir drusku ilgāk kā mēnesi. Runāt varu, bet traucē loti, nepieguļ aizmugurējā daļā. nezinu ko darīt? Tas normāli, ka nepieguļ? Liekas, ka runājot viņa izlidos. taisīt jaunu, labot šo? Vai tā tas būs vienmēr, ka viņas nepiegulēs?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: