Izrauts gudrības zobs

Aizsāka Roze26 

Izrauts gudrības zobs
18.05.2016 09:35
Vakar izrāva astoto zobu apakšā, nebija iekaisis, tikai neliels caurums un ļoti garas saknes, kas stiepās sejas nerva kanālā. Ārsts ieteica izraut. Izrāva bez problēmām, slavenais asins receklis ir un tfu tfu tfu turās, Ketanovs +/- palīdzēja (tiesa, tikai uz divām, trim stundām, bet ārsts neļāva dzert biežāk kā divreiz dienā), naktī vienu brīdi bija trakāk, gandrīz iedzēru to Ketanovu vēlreiz, bet uz rīta pusi sāpes tā kā atkāpās, šorīt jau ir ok, sāpes jūt, bet nelielas (var iztikt bez zālēm), un žoklim pampums pavisam nogājis. Tas, kas mani satrauc - vai tas normāli, ka āda, kas ir aiz zoba (grūti izstāstīt, bet aiz pēdējā zoba man vēl bija vieta žoklī) un nedaudz arī uz rīkles pusi ir stipri sarkana (tā kā pat koši rozā), vai arī tas ir iekaisums? Man iedeva līdzi arī recepti antibiotiku kursam, bet to ieteica dzert tikai tad, "ja nepieciešams", jo zobs nebija sastrutojis un ārstam nelikās, ka antibiotikas būs vajadzīgas.Tagad nesaprotu, vai dzert antibiotikas, vai arī tas pie dzīšanas procesa piederas?
Re: Izrauts gudrības zobs
18.05.2016 10:55
Nedomāju, ka vajag antibiotikas tikai tā sarkanuma dēļ. Vismaz pagaidām nē.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Paldies par ieteikumu! Pagaidām tad arī nedzeru, šķiet, ka apsārtums nav pleties platumā, sāpes arī vairāk lokalizējušās tieši uz izrautā zoba vietu, temperatūras nav. Grūti pateikt, vai tur kaut kas ir ne tā, zilie šuvju diegi pa pusei izšķīduši, asinis no virspuses melnas, apkārt siekalas, kopumā tur tāds pabaiss skats. :D Sāp gan pamatīgi, zobārsts brīdināja, ka vismaz 48h var stipri sāpēt, bet ja no rīta likās, ka paliek labāk, tad šobrīd, uz vakaru, sāpes šķiet pieaug. Lai gan, tas laikam zobu sāpēm raksturīgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 7?
Ziņa: