Priekšzobi.

Aizsāka MIStEEQ 

MIStEEQ
Priekšzobi.
01.10.2015 19:49
Labdien. Mēneša laikā starp augšējiem priekšzobiem izveidojusies manāma atstarpe, viens zobs pat izskatās pagājis vairāk uz priekšu. Ir izrauts 6.zobs. Iedomājos, ka zobi retinās izrautā zoba dēļ, bet dr. saka, ka pie vainas ir kas cits, tik ne izrautais zobs. Nosauca vairākus iemeslus, arī sakodiens tai skaitā. Man 43 gadi. Ieteica izmeklēties uz osteoporozi. Bet ir tāda lieta, ka man ir onkoloģiska saslimšana (10 gadi atpakaļ). Baidos par dažiem iemesliem. Tātad, iesakiet, ko darīt. Mans un dāktera plāns: 1) ar speciālu stieplīti priekšzobus "sasiet" no iekšpuses . Gan jau ortodonti zina, kas tā ar procedūru. 2) likt potēzi 6.zoba vietā. Bet es domāju, ka jāatrod arī iemesls, kpc tā noika. Ar ko sākt?
Re: Priekšzobi.
01.10.2015 21:31
Ietektu pačekot kas ar to onkoloģisko saslimšanu darās. Tai skatā arī to atvirzijušos priekšzobu sakarā. Vai rentgens taisīts? Ieteiktu CT vai MRT galvai.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Priekšzobi.
14.11.2015 23:24
Vispār jau gadās, ka parodontozes dēļ viens no priekšzobiem pēkšņi maina dislokāciju, izbīdās uz āru, pagarinās. Es ieteiktu arī periodontologa konsultāciju.

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 15?
Ziņa: