Zobu/smaganu sāpes.

Aizsāka Lensa 

Zobu/smaganu sāpes.
30.09.2015 23:09
Kas tas varētu būt?No maija mēneša man sāp priekšējie divi zobi. Vienam zobam izņemts nervs pirms 15 gadiem, otram nervs bija. Zobs, kuram nebija nerva reaģēja uz aukstumu jau diezgan sen. Pavasarī bija periods, kad likās, ka sāp vaigu kauli un bija sajūta, ka sāpīgi visi augšējie zobi. Izbraucu ar riteni vējainā laikā un sāka sāpēt konkrēti tie divi zobi un smagana, bija sajūta, ka pampst vaigs(vizuāli nekas nepampa). Aiznesos pie zobārsta - viņš lika dzert antibiotikas un priekšējo zobu bez nerva pārārstēja- pārtīrīja kanālus, bet nobrīnījās par sūdzībām, jo nevarēju pateikt, kurš zobs konkrēti sāp. Tā nomocījos divus mēnešus,kamēr aizplombēja, jo rentgenā neko neredzot, kas tādas sāpes varot izraisīt. Arī otram zobam, kurš nīdēja nekā neesot. Pamatojoties uz manām sūdzībām, izņēma otram zobam arī nervu. Pagājis mēnesis, bet tik un tā sāp. Reizēm liekas, ka sāp smagana, it kā dedzina, kņudina, niez, tad pāriet zobu sāpēs. Taisīju panorāmas rentgenu - neko tādu neredz, viss normāli. Es vairs nezinu, ko iesākt. Esmu galīgi nomocījusies. Biju pie neirologa - it kā varētu būt apsaldēts vai bojāts, kāds nerva atzars, bet kaut kādi simptomi atkal neatbilst tam. Tagad jau ir tik tālu, ka dedzina mēles galu un ir sajūta, ka no zobiem nāk rūgta garša(uz šo zobārsts uz mani paskatījās kā uz jukušu:D )Varbūt kādam ir bijis līdzīgi un var palīdzēt, kur tālāk griezties. Man jau ir sajūta, ka jūku prātā, bet visi ārsti plāta rokas, bet ko man darīt?Pretsāpju zāles nelīdz.
Re: Zobu/smaganu sāpes.
01.10.2015 01:00
Ir divi varianti. 1. Aiziet pie LORa. 2. Mainīt zobārstu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
kitana
Re: Zobu/smaganu sāpes.
01.10.2015 12:02
Tikai un vienīgi stomatoloģijas institūts. Dzirciema 20, Rīga. Tur mums paši gudrākie un kompetentākie speciālisti esot.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 11?
Ziņa: