cik ilgā laikā var izraut zobus un uztaisīt protēzi?

Aizsāka Janiskincisaa 

Sveicināti! Mutē ir ap 13 zobiem ( saknēm) ,kas ir jaizrauj un līdz ar to jāieliek izņemamā protēze, gribēju jauta ,cik ilgā ,laikā visu to var izdarīt,respektīvi, cik ilgā,laikā ,var izraut visus tos zobus un,vai pēc zobu izraušanas uzreiz var taisīt protēzi?
Re: cik ilgā laikā var izraut zobus un uztaisīt protēzi?
27.08.2015 00:41
Principā, zobus var izraut vienā reizē. Kaut gan parasti tā nedara. Bet protēzi taisīt uzreiz nevarēs jo smaganām jāsadzīst. Ja grib lai protēze būtu pēc iespējas kvalitatīvāka tad steigties ar taisīšanu nevajadzētu un vismaz mēnesi starpā vajadzētu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Tātad visus var raut vienā reizē? bet kapēc tā parasti nedara?

un tātad līdz sadzīs smaganas jāgaida aptuveni mēnesis,un tad tik var sākt taisīt protēzi?
Re: cik ilgā laikā var izraut zobus un uztaisīt protēzi?
30.08.2015 15:52
1. Trīsreiz jāpadomā, jāapsver, vai tiešām visi 13 ir raujami;
2. Raut vienā reizē nozīmē daudz anestēzijas un daudz brūču;
3. Ņemt nospiedumu protēzei var 1-1,5 mēn. pēc pēdējā raujamā zoba izraušanas.

__________________
dr.puce@gmail.com
Cik vienā reizē parasti rauj? Vienu, divus? Cik ilgs laiks paiet līdz nākamajai reizei, kad var raut atkal? Un kā ierasts, vai slimības lapu šajā laikā zobārsts dod, vai pie ģimenes ārsta jāmēģina izprasīt, vai arī bezcerīgi to dabūt?
Slimības lapu zobārsts ir tiesīgs izrakstīt, man reiz bija uz 10 dienām, tas gan nebija ar raušanu saistīts, bet principā, ja indikācijas, tad dod. Es gan pie raušanas neņemtu, ja tikai nebūtu kādas komplikācijas. Bet katram jau sajūtas savas. Man šķiet, ka var arī būt variants, kad ir pagaidu protēze, bet tas jārunā klīnikā un ir arī papildus izmaksas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 4?
Ziņa: