Zoba probleema.

Aizsāka Riki99 

Zoba probleema.
11.03.2015 16:33
Sveiki!
Zobi visi kaartiiba(taa vismaz aarsti apgalvo un nekalausaas ko vinjiem saka)
Nezinu ko vairs dariit un kur iet.... laikam jau mana ticiiba aarstiem ir izzuvusi, kaa zaale peec lietus saulanajaa laikaa.
Man dulla galva, labaa auss ciet, kakls stiivs un utt.

Viss saakaas 2 gadi atpakal un turpinaas...
uznaaca galvas dullums(kurs nav paargaajis), domaaju-pavasaris, truukt vitamiini un utt..
pienaaca vasara(2013g) un nekas nemainijaas, atcereejos, ka viens zobs, kurs bija taisiits, nav sataisiits liidz galam un tas ir tas iistais vaininieks(augsejaa zoklii pirmspirmspedeejais labajaa pusee).eju pie aarsta, sis saka: ka viss kaartiibaa, biskinj sastrutojis ieksaa-paaries.

2014.gads- nekas nav paargaajis un eju atkal pie aarsta, kur atkal saka, ka viss ir kaartiiba, tikai tagad uzstaaju, lai rauj laukaa-izrauj, bet nekas nemainaas...tad aizeju pie cita aarsta un atkal man tiek teikts, ka viss labi, vaina ir triiszaru nerva un iesaka iet pie neirologa. Aizeju, paarbauda un konstatee, ka ir izgaajusi skriemeli un spiez uz nervu, tapeec arii ir galvas dullums, auss ciet un utt-izraksta veselu kaudzi ar tableteem, poteem un nosuuta veikt kakla rentgenu un galvas-veicu, atraadu aarstei un saaku aarsteeshanos, domaadams, kad viss tas murgs beigsies.(galvas rentgens ir OK)Ceribaa dzeru tabletes un sapnoju par driizu izveselosanos.

.......un taa pienaak 2015.gads, kurs nav atnesis neko labu un atkal sodien biju pie zobaarsta, kurs atkal teica, ka viss ir kaartiibaa, tikai ap zobu ir neliels satuukums( nekas netika bildeets)
riit iesu pie cita zobaarsta un klausiisos ko man atkal teiks..

tam pa starpu veel biju staigaajis pie masiera un pat braucis pie ,,burvja"..
Ko varat pateikt?
/atvainojos par garumziimeem/



Edited 2 time(s). Last edit at 11.03.2015 16:49 by Riki99.
Re: Zoba probleema.
11.03.2015 18:04
Domāju, ka vaina nav zobos. Varbūt kakla skriemeļos, varbūt galvas asinsvados, varbūt deguna blakusdobumos, varbūt pat tajā trīszaru nervā. Kaut kur tur jāmeklē. Bet nedomāju, ka tas ko dos. Kaut gan ja ir liela izturība paciest visādas sāpīgas ezekūcijas, var būt arī kaut kas sanāks.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zoba probleema.
11.03.2015 18:54
kaadas ezekuucijas?
Galvas rentgenu skatiijaas kirurgs un teica, ka viss ir normaali, nekaadas aizdomiigas lietas vinjs neredz...



Edited 1 time(s). Last edit at 11.03.2015 19:00 by Riki99.
Re: Zoba probleema.
12.03.2015 01:44
Kas ir galvas rentgens priekš Tavas problēmas? Pilnīgi nekas. Rentgenā ir redzama tikai katastrofa. Mūsdienās galvas rentgens ir vērtīgs tikai traumatoloģijā. Lai uz ātru roku un nedārgi paskatītos kas cietušajam noticis. Visos pārējos gadijumos tam nav nekāda nozīme. Datortomogrāfija (DT vai CT) ir pimais ar ko var sāk "ķirbī" kaut ko meklēt. Un vēl ir tādas lietas kā Magnētiskās Rezonanses Tomogrāfija (MRT) un Pozitronu Emisijas Tomogrāfija (PET). Pēdēja šķiet, ka Latvijā nav pieejama.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zoba probleema.
12.03.2015 10:41
DT arii taisiiju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 15?
Ziņa: