Nesaprotu, kas notiek!

Aizsāka silss 

Nesaprotu, kas notiek!
02.03.2015 12:48
Labdien! Gribētu zināt un saprast, kas ar mani īsti notiek. Man ir 32 gadi. Pagaidām 2 reizes (bet, ne pēc kārtas, ar 2 dienu starpību) man ir uznākušas un turpinās nenormāli lielas sāpes kreisās puses zobiem. Sāp tik ļoti, ka nevar izturēt. Un nesāp tikai zobi, bet visa konkrētā kreisā puse sākot no deniņiem, beidzoties pie zoda. Neviens pretsāpju līdzeklis nepalīdz vispār. Nevaru pat pateikt konkrēti kurš zobs sāp, visi kreisā apakšējā rinda. Kaut sāp visa kreisā puse, tomēr koncentrētākās sāpes ir tieši pie ap zobiem. Šis viss man uznāca pēkšņi tā teikt vienā "jaukā" vakarā. Abas reizes sākās ap 21:00 vakarā un beidzās ap 4:00 no rīta. Interesanti ir tas, ka pa dienu man nav ne mazāko sāpju, tikai zobi tādi jūtīgi. Vai varat pateikt, ko tas varētu nozīmēt? Zinu, ka jāiet pie ārsta, taču vel dažas dienas tas nav iespējams. Pat nesaprotu vai vaina ir zobos, vai kā citā?
Re: Nesaprotu, kas notiek!
02.03.2015 18:51
Ticamākais, ka tas ir sejas nerva iekaisums.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nesaprotu, kas notiek!
03.03.2015 15:30
Man tev jāsaka ku! , ka tev bija pilnīga taisnība, tam nav nekāda sakara ar zobiem kā man likās. Šodien biju pie ārsta un viņš apstiprināja to, ko teici tu. Nu jau man ir zāles un domāju, ka tagad viss būs labi. Paldies tev!!!
Re: Nesaprotu, kas notiek!
10.03.2015 09:28
Ku! : pulpīts arī var tikpat traki sāpēt, un izstarot uz visām pusēm.
Autor, kā iet?

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 3?
Ziņa: