Piektais zobs - jarauj ara

Aizsāka pele-mele 

pele-mele
Piektais zobs - jarauj ara
04.02.2015 11:08
Nedienas ar 5-to zobu: izkrita pildijums, zobarsts sapildija, bet pildijums turpinaja krist ara un zobs - sapet. Taja laika gaju pie loti leta zobarsta, kas bija ari neverigs (uz manam sudzibam par sapem, teica, ka nekas nevar sapeet). Nomainiju zobarstu un tas teica, ka zobu glabt vairs nevar - izradas tam kanala ir kaut kas lidzigs metala skruvitei (jau ieprieks kanals ir tirits), zobs ir loti jutigs (uz pieskarienu) un mazliet kustigs. Zobars saka, ka jarauj ara, jo ja meginas aiztikt - vins visticamak noluzis.Izrakstija man antibiotikas un sapildija caurumu ar pagaidu plombi (kamer es izlemju par rausanu).
Es pagaidam velku garuma, jo ja izrausu piekto zobu - bus jaliek implants, jo to tuksumu tak vares redzes. Piedevam pirms vairakiem gadiem man izrava ari 6-to zobu. Ehhh..
Giribeju Jusu viedokli - vai drizak pamudinajumu - vai nevelku parak garuma ar to rausanu? Ja jau sapigs un jutigs un glabt nevar - varbut tomer iet un raut, jo labak jau diez vai paliks pats no sevis..un iekaisis zobs - tas ir risks veselibai, vai ne?

/atvainojos par garmuzimju nelietosanu/
Re: Piektais zobs - jarauj ara
04.02.2015 12:11
Labāks viņš nepaliks. Un raušana no mutes veselības viedokļa ir labākais variants. Vēl dažkārt ir iespējama tāda lieta (operācija) kā saknes galotnes rezekcija, bet parasti to dara priekšējiem zobiem. Taču ar ierobežojumiem tas iespējams arī sānu zobiem. Tā kā ja nu tik dikti gribās to zobu tad varbūt ir jēga painteresēties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
pele-mele
Re: Piektais zobs - jarauj ara
04.02.2015 13:18
Tencinu Ku!

Par so nebiju iedomajusies.
Tikko aizrakstiju savam zobarstam, jo sava majas lapa vini sadu pakalpojumu nepiedava.
Gribas jau saglabt loti - jo implants ir tik loti dargs, bet bez zoba staigat negribas.
Re: Piektais zobs - jarauj ara
07.02.2015 11:31
Vēl jau var likt tiltiņu - tas maksā mazāk, nekā implanti

__________________
dr.puce@gmail.com
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 16?
Ziņa: