antibiotikas pirms zoba raušanas

Aizsāka klementiii 

Situācija sekojoša, savas vainas un histērisku baiļu dēļ ielaidu zobu ar vecām zālēm. Protams nogaidīju līdz pedējam brīdim, līdz uzkožot cietāku baribu sāka sāpēt, un 3 dienas nelaiž vaļā. Trešās dienas rītā parādījās pampums uz vaiga, skaidrs, ka nu ir auzas. Aizskrēju uz klīniku (no stom instituta un citām tādām konveijera tipa mājām nāk vēmiens jau iedomājoties, burtiski). Ķirurgs pieejams pēc 3 dienām. Izrakstīja antibiotikas, sakot ka palidzēs līdz raušanai, un arī pats tas process nebušot tik traģisks kā galīgi sakaisušam un neārstētam. Protams, esmu izlasījusi visus interneta šausmu stāstus, un tagad vienkārši vēlos uzzināt, vai es, smieklīgi skanēs, bet reāli nenomiršu pa šīm trim dienām? Jo situācija ir traka. Es jau pat sāpes varētu paciest, tagad man ir vienkārši bail, ka žoklis burtiski nokritīs, bet antibiotikām taču vajadzētu drusku piebremzēt tās šausmas, vai ne? Iztiksim bez pārmetumiem, pati zinu savas kļūdas.
Re: antibiotikas pirms zoba raušanas
23.01.2015 10:45
Žoklis nenokristu arī bez antibiotikām. Antibiotikas nav slikts risinājums. Bet vai palīdzēs tieši Tavā gadijumā, to neviens nezin.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
klementiii
Re: antibiotikas pirms zoba raušanas
23.01.2015 13:14
Es vienkārši aizlasījos, ka strutas nonāks smadzenēs, plaušās un vēl nez kur, un tad kirdik būs. Tūliņ būs diennakts kopš pirmās AB devas, it kā liekas, ka pampums nepaliek lielāks, bet sāp ellīgi zobs un viss vaigs.
Re: antibiotikas pirms zoba raušanas
23.01.2015 16:35
Ja tā mirtu no tiem sastrutojušiem zobiem tad pie morgiem stāvētu rindas mašīnām... Bet kas attiecas uz sāpēšanu, tad antibiotikas sāpes nenoņem un tās var turpināties tikmēr kamēr nosprāgs nervs.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 19?
Ziņa: