Nedienas ar 6.zobu

Aizsāka Joks 

Joks
Nedienas ar 6.zobu
17.12.2014 23:27
Sestdien uz rīta pusi pamodos ar sāpošu 6.zobu, ne pieskarties, ne salaist zobus kopā, par uzkošanu pat nerunāsim. Nu neko, paņēmu Ibumetīnu 400, pa galvu iedeva, bet zobam joprojām nevarēja pieskarties.
Pirmdien tiku pie sava doka, apskatīja zobu, uztaisīja rtg un sākās pigori- tas zobs esot ok, bet caurs 7.zobs! Nu neko darīt, iztīrīja 7.zobu, ielika zāles, palaida mājās. Bet tas sasodītais 6. joprojām sāpīgs, mēli nevar pielikt. Kad liek mierā nesāp, bet pieskarties nevar, jokaina visa galvas puse. Sāp arī 7., bet nu tas laikam samocīts.
Un ko man tagad darīt? Nu nav pārliecības, ka tas sāpīgais ir bez vainas. Var tā būt, ka labs zobs tik sāpīgs?? Vai kāda sejas neiralģija vai tml? Vai varbūt vispār jau kauls sastrutojis un jāraksta testaments?
Pie zobārsta eju regulāri, bet tādas figņas pirmo reizi...
Re: Nedienas ar 6.zobu
18.12.2014 12:41
Derētu pie kāda cita zobārsta pakonsultēties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Joks
Re: Nedienas ar 6.zobu
02.02.2015 15:39
Nu tā, paturpinot tēmu. Pirms kāda laika atkal sākās zvērīgas sāpes tajā pašā nelaimīgajā 6.zobā. Aizgāju pie cita doka. Atkal rentgens, atkal viss no sākuma. Mistiski, bet šis doks atzina, ka rentgenā zobs štruntīgs. Atvēra, viss strutās :o
Tā, lūk. Bet nu jokaini, ka vienam balts, otram melns...
Re: Nedienas ar 6.zobu
02.02.2015 17:09
Nu, ārsti arī ir individualitātes un liberālās tendences izpaužas arī pie viņiem...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 3?
Ziņa: