Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā

Aizsāka Plombe 

Kombinēti testi (asins, urīns, mati) parāda, ka cilvēku spēja tikt galā ar dzīvsudrabu organisko vai neorgansiko ir dažāda un var atšķirties dažādos dzīves posmos, kā arī atkarībā no atkarībā no veselības stāvokļa. Grūtāk ir tiem, kuriem nieres netiek galā ar neorganiskā dzīvsudraba izvadīšanu ...

https://www.quicksilverscientific.com/mercury-testing/testing/mercury-tri-test

Interesanti, ka viens no grafikiem - iegūtajiem testiem, ir veltīts tieši zobārstam. Ja negribas klausīties visu, var sākt skatīties otro video no 11:40 min līdz 12.30 min.
Intersants pārskata raksts par smago metālu (t.sk dzīvsudraba) izvadīšanu caur sviedriem:

Arsenic, Cadmium, Lead, and Mercury in Sweat: A Systematic Review
http://dx.doi.org/10.1155/2012/184745

Journal of Environmental and Public Health, Volume 2012 (2012), Article ID 184745, 10 pages

Secinājums: Svīšana ir viens no smago metālu izvadīšanas ceļiem. Saskaņā ar šo pētījumu tabulu dzīvsudrabam tas reizēm var būt pat efektīvāks kā caur urīnu. http://www.hindawi.com/journals/jeph/2012/184745/tab4/
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
04.05.2015 10:08
Tātad jāturpina staigāt uz pirti.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Jā saskaņā ar šo pētījumu pirtiņai ir nozīme. Tomēr pirtis ir dažādas: saunas, tvaika pirtis, lauku tradicionālās, infrasarkanās (near infrared, far infrared), utml Un kur tad vēl arī karstās jogas kurās 1.5 stundās dalībniekiem izsvīst līdz pat 3 litri ūdens ... Personīgi man pašajūta pēc Bikram Jogas ir labāka nekā pēc pārlieku karstajām saunām. Lai gan meklējis, pētījumu karstās jogas efektitivitāti smago metālu izvadīšanā, neesmu atradis.

Pirms trim gadiem Briti (2012.g.) ir uzņēmuši dokumentālo filmu par amalgāmu, kas lielā mērā atspoguļo pretrunas starp Loficiālo nostāju, pacientu pašsajūtu, empīriskām pārbaudēm un jaunākajiem pētījumiem. https://youtu.be/174md9Y4ZRk
Sakiet lūdzu vai zinat, vai var ieteikt kādu zobārstu Latvijā, kas praktizē drošāku nekā parasti amalgāma plombju nomaiņu, piemēram saskaņā ar IAOMT protokolu?

https://docs.google.com/presentation/d/1jhJphrg9C2QmtJMtkUbDRC_UG-ha24XZR8bNOxbiuG0

Gaidīšu atbildi šeit forumā vai varbūt e-pastā please!: griezejs7@gmail.com

Paldies!
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
10.05.2015 00:15
Man arī nepatīk pārāk karstas saunas. Pārāk karstās slikti sviedrējas. Bet kas attiecas uz pārējo diskusiju, tad tas viss ir sīkums salidzinājumā ar citām lietām kas bojā veselību. Turklāt lai vai cik dīvaini tas nebūtu, jo zinātniskāks ir pierādijums jo vairāk tas ir apstrīdams. Tā kā beigās tas ne pie kā nenoved. Vieniem vairāk patīk zinātne, turpretīm citiem uz to ir uzspļaut. Un nav tā, ka es būtu kaut kāds stulbs nihilists. Principā es esmu zinātnes cilvēks un jaunībā ļoti turējos pie atziņām un atklājumiem bet ar gadiem atklāju kā tas viss mainās un ir nedroši. Zinātne vispār pēdējā laikā ir kļuvusi ļoti nedroša lieta.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Jā, zinātnē ir grūti orientēties, jo informācijas apjoms aug eksponenciāli. Kurš vairs tam var izsekot līdz un saprast kā apvienot šķietami pretrunīgus pētījumu rezultātus? To var vienīgi paši zinātnieki, kas šauri pēta "savu lauciņu"! Nevar to prasīt ne no mediķa, ne no pacienta.

Vēl jau arī ir tāda "mēraukla" kā pašsajūta. Pienāk brīži kad pilnīgi skaidri jūtam, ka kaut kas nav kārtībā. Un, ja līdz šim satikto ārstu izmeklēšanas metodes atbildi nesniedz, jāķeras pie, starptautiskām autoritātēm, zinātniskajiem rakstiem, konkrētas cilvēku pieredzes. Īsi sakot jāuzņemas atbildība pašam par savu veselību un jāmeklē atbildes. Kurš tad ilgtermiņā būs atbildīgs par pacienta veselību? Ne jau tas ārsts, kurš krīzes situācijā palīdzēja likvidēt sekas (un paldies viņam par to), bet neatrada cēloni!

Ne jau visu var norakstīt uz zobu plombām kā cēloni, bet saskaņā ar līdz šim atrasto informāciju Amalgāms mutē tomēr ir nopietns riska faktors. Veselais saprāts liek atbrīvoties no riskiem un pie tam veselībai drošā veidā.

Problēma ir ka, drošais veids prasa no zobārsta atziņu, ka līdz šim praktizētais amalgāma izņemšanas veids nebija īsti drošs, vai nu vismaz piekāpšanos - ja nu pacients tā vēlas un vēl maksā ... un nav tajā praksē nekā nosodāma vai kā tāda, jo viss notiek saskaņā ar labākajiem nodomiem, oficiālajām nostājām, valdošajām atziņām un pieejamajām diagnostikas metodēm. Vienīgi "apsēstie" pacienti nezin kāpēc, "viens otru iebaidīdami" meklē alternatīvas :)
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
10.05.2015 22:37
Nu jā, bet vai Tev Peetnieks ir vismaz izdevies to dzīvsudraba klātbūtni savā organismā pierādīt?

Kas attiecas uz tiem riska faktoriem, tad manā uztverē amalgama mutē ne tuvu nestāv līdzi tādiem riskiem kā iziešana uz ielas vai braukšana ar auto.

Savukārt runājot par tām jaunākajām atziņām un labākajām praksēm, jāsaka, ka tad pamatīgi sadārdzina medicīnu. Un tā kā patreiz vecās atziņas un ne tik labās prakses ir ar lielām grūtībām tautai pieejamas, tad pēc jaunāko un labāko ieviešanas varēs par ārstēšanos aizmirst pavisam.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nē skaitlisku datu par savu organismu man pagaidām nav, jo Latvijā man nav izdevies atrast kādu, kas veiktu kaut ko līdzīgu https://www.quicksilverscientific.com/mercury-testing/testing/mercury-tri-test.

Problēma ir notestēt pat šīs vielas saturu pat asinīs pirms kāda laika runāju ar dakteriem, solījās atzvanīt - divas nedēļas vēlāk joprojām gaidu.

Cits pakalpojuma piedāvātājs http://www.gemokods.lv/32.html matu pārbaudei solījās atsūtīt paraugu ar informāciju par to vai analīzes rezultāts satur Hg, tā arī gaidu. Esmu atradis vairākas laboratorijas ASV, kas pieņem matu paraugus pa pastu, bet nevaru izšķirties kura būtu vairāk piemērota šīm vajadzībām. Bet principā līdzīga situācija varot būt arī kā bērniem autistiem, kad matos esot mazāks smago metālu saturs nekā normāliem bērniem. Ar urīnu esot tā, ka ja cilvēkam esot traucēta smago metālu izvadīšanas spēja, tad urīnā Hg parādās visai maz, tā vietā tas tiek uzkrāts organismā.

Par dzīvsudraba satura precizitātes mērīšanu asinīs jau izsakās tas zinātnieks pirmajā video - esošās metodes var arī nebūt pietiekami precīzas .....

Vai ir kādi ieteikumi?
Intresanti kā pieredzi ar amalgāmu un Hg diagnostiku apraksta cilvēks, kurš vienu gadu desmitu meklēja atbildes uz savām veselības problēmām. http://mercuryandmore.weebly.com/mercury-story---illness.html
---------------------
PS. Vakar veicu asins analīzi uz Hg - Latvijā tās maksā 42 EUR un tās sūta uz Beļģiju (jāgaida mēnesis), bet saskaņā ar augstāk aprakstīto gadījumu, tam var būt vien niecīga nozīme ....

"Ironically, I'd considered the mercury issue previously -- enough to concur with the authorities who unanimously dismissed its risk. And my neurologist had also ruled out mercury, based on a blood test. Eventually I would learn that there is a wide misunderstanding, even among physicians, about the meaning of mercury blood levels. In fact, mercury resides only briefly in the blood before migrating to fatty tissues like the brain, where it cannot be measured except on autopsy. Thus the many epidemiological studies based on blood levels are of little value.

Šķiet, jāmēģina būs sūtīt uz ārzemēm matu paraugi .... citādi satiekot vairumu mediķu un runājot par iespējamo cēloni, tipiskā reakcija ir skeptisks smaidiņš :)

Cutler’s book suggested a hair test, which I'd assumed was unreliable since it hasn't been recognized by conventional medicine or insurance. But Cutler's explanation was plausible: Hair results appear counterintuitive when mineral transport proteins are blocked by mercury -- i.e., mercury itself may appear low, while the essential minerals may appear abnormal. Indeed, my results contained many extremes, and my hair mercury was low.

Nāksies šo jautājumu tomēr papētīt dziļāk!!!
No augstāk aprakstītā izriet vēl viens efektīvs tests Hg noteikšanai organismā esot Urinary Porphyrin Profile. Labā ziņa ir tā, ka tests pieejams gan ASV, gan arī Eiropā (Francija) http://iaomt.org/urinary-porphyrin-profile-mercury-detox/ . Būs jāievāc informācija par to kas tas tāds ir un vai ir reāli notestēties .....
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
15.05.2015 08:24
Pienjemsim ka Hg ir par daudz tavaa organismaa. Kaa tiksi no taa valjaa?
Uzreiz jāsaka, ka man pašam nav bioķīmiķa grāda un izglītība ir tālu no medicīnas vai ķīmijas. Diemžēl Latvijā ar nav izdevies atrast speciālistu, tāpēc ir daudz nezināmo un "balto plankumu". Cik ir izdevies noskaidrot, uzreiz ir jāšķiro divi gadījumi (1) amalgāms joprojām mutē; (2) amalgāms aizstāts:

1) Pirmajā gadījumā iespēju skaits ir visai ierobežots un domas dalās par to ko var darīt un ko ne kamēr dzīvsudrabs vēl mutē. Nudien negribas eksperimentēt, ko var atļauties un ko ne. Tiem kuriem ir problēmas no dzīvsudraba un dzīvsudrabs vēl mutē, ieteikums ir viennozīmīgs - drošā veidā - drošākā nekā parasti ir jāaistāj amalgāms. Drošākā tas ir saskaņā ar IAOMT protokolu (skat iepriekš) vai līdzīgu.

2) Latvijā tikšanai no organismā uzkrātā dzīvsudraba vaļā, laikam nekas cits neatliek kā studēt profesionāļu darbus un sekot viņu ieteikumiem. Bet arī tas ir bīstami, jo neplnīgi saprotot vai izpildot Hg detox protokolu, veslības stāvokli var nopietni pasliktināt. Vislabāk tomēr būtu meklēt kvalificētu palīdzību šajā jautājumā pie profesionāļiem ārpus Latvijas.

Līdz palīdzības atrašanas brīdim laikam būs jāstudē divas autoritātes šajā jomā: 1) Andrew Hall Cutler, PhD , 2) Christopher Shade, PhD . Abiem viņiem bijušas daudzas amalgāma plombes. Abiem viņiem ir ķīmijas doktora grāds. Abiem viņiem organisms nav spējis efektīvi izvadīt Hg tādējādi radot daudzveidīgas veselības problēmas. Pārzinot ķīmiju, viņi izstrādājuši (divus atšķirīgus) veidus Hg izvadīšanai no organisma.

Neatkarīgi no tā būtu jātrod veidi kā likt ķermenim svīst un jāpadara uzturs veselīgāks. Varbūt mālu (Bentonite) vannas var palīdzēt http://www.eytonsearth.org/clay-baths.php . Par mālu vannām gan es zinātniskus rakstus neesmu redzējis, bet ir anekdotiski stāsti :)
Jauna dokumentālā filma par amalgāmu "Evidence of Harm".

Filmas reklāmas rullītis:
https://www.youtube.com/watch?v=NBFee_FKXTA

Filmu var iegādāties šeit:
https://embed.vhx.tv/packages/10100?color=6590eb
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
02.10.2015 08:33
Vienīgais ko es uzskatu šai lietā par būtisku, ir to veco plombju izurbšana. Jo tad patiešām organismā var nokļūt liela dzīvsudraba deva. Un šajā sakarā es ļoti neieteiktu masveidā šīs plombes mainīt.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Dzīvot vispār ir kaitīgi, jo var nomirt:D
@kitana - nu diez vai tā var vispārināt :)

Pētījumi parāda, ka dažādi cilvēki dzīvsudrabu no organisma izvada dažādā ātrumā. Zemāk grafiks no Cristopher W. Shade prezentācijas, kurā viņš apraksta saindēšanos ar dzīvsudrabu Irākā 1973.g. bada laikā ēdot sēklas, kas paradzētas nākamā gadā stādīšanai. Hg avots ir cits, bet pētījums labi apraksta Hg izvadīšanas spēju atšķirības. Iedzīvotāju daļai, kura atrodas sarkanajā rimbulī (10-15%) klājas visgrūtāk. Ievērojiet lielo stabiņu grafika pašā malā, tiem cilvēkiem ir vajadzīgas 120 dienas, lai Hg saturu samazinātu uz pusi.


Aplūkot grafiku šeit: href="https://drive.google.com/file/d/0B2JHS3-vrtgmby0zaVdUY3hsODA/view?usp=sharing


Tāpat arī ne visiem, kam Amalgāms mutē uzreiz būs problēmas, bet daži griezīsies pie ārsta ar visdažādākām sūdzībām un simptomiem, kam pirmā brīdī, šķiet nav nekāda sakara ar zobiem. Sk tabulu zemāk:

Avots: http://www.naturopath4you.com/Toxic_Metals.htm

Amalgam
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
04.11.2015 22:00
Aj, štrunst par dzīvsudrabu. Mums tagad ir lielas problēmas valdībā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Svaigi rakstiņi no PUBMED - izrādās, ka Hg no plombēm izdalās organismā vairāk tiem, kuri vairāk atrodas elektromagnētiskā laukā, kas pilsētā nav retums, mobilie telefoni, bāzes stacijas, raidstacijas, wifi, datori utml.

Increased mercury release from dental amalgam restorations after exposure to electromagnetic fields as a potential hazard for hypersensitive people and pregnant women.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26544100

High-field MRI and mercury release from dental amalgam fillings.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24748001
Pētījumi un novērojumi ir bijuši ne tikai 2014/2015 gadā, bet nezināmu iemeslu dēļ šādus pētījumus turpina ignorēt ... interesanti būtu zināt cik ilgi ...

no Pubmed 2007
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17661216
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
21.12.2015 15:27
Es kā tehnisks cilveks neuzskatītu par nopietnu MRI (MRT) magnētiskā lauka ietekmes salīdzinājumu ar mobilo telefonu vai vēl jo vairāk ar Wi-Fi rūteri.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
21.12.2015 15:28
Bet citādi informācijas apkopojums ir interesants. Tikai lieta tāda, ka aktualitāte uz šo brīdi jau ir stipri samazinājusies...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
@ku!
Iebildums vietā! Jā droši vien, ka būtu vērts skatīties detalizētāk uz elektromagnētiskā lauka parametriem un zinātniski salīdzināt (MRI) un (WiFi): frekvenci, elektriskā lauka intensitāti, magnetiskā lauka intensitāti, kā arī apstarošanas ilgumu. Pētijumi nepasaka, kurš no šiem lauka parametriem izsauc pastiprinātu Hg izdalīšanos. Par to noteikti varētu sarakstīt kādu disertāciju :)

MRI
frekvence = 60-70 MHz
mainīgs elektriskais lauks = ? V/m
mainīgs magnetiskais lauks = ? A/m
statisks elektriskais lauks = 1-10 T
apstarošanas ilgums = relatīvi īss

WiFi
frekvence = 2,4 GHz, 5GHz
mainīgs elektriskais lauks = 1-6 V/m
mainīgs magnetiskais lauks = ? A/m
statisks elektriskais lauks = 0 T
apstarošanas ilgums = gadus un gadu desmitus

Ātrumā skatoties MRI ir ļoti spēcīgs magnētiskais lauks, bet WiFi ļoti ilgs apstarošanas ilgums - daudziem tas ir darbā, gan arī mājās – daudzus gadus :) Pagaidām nevaru atrast tieši tādu pētījumu par to vai un cik lielā mērā WiFi ietekmē Hg izdalīšanos organismā.

Bet 2008 gadā ir pētījums par mobilo telefonu lietošanas ietekmi uz Hg izdalīšanos. http://archive.radiationresearch.org/pdfs/20090113_mortavazi_amalgam.pdf

Ir pētījumi, ka WiFi frekvences var ietekmēt cilvēka šūnu darbību neatkarīgi no Hg klātbūtnes http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16107253 , http://www.next-up.org/pdf/FranceNationalLibraryGivesUpWiFi07042008.pdf bet tā jau ir pavisam cita tēma.

Visai interesanta vispārīga lasāmviela par amalgāmu ar visām atsaucēm uz pētījumiem ir “Australasian Integrative Medicine Association Position Paper on Mercury Amalgam” https://www.aima.net.au/wp-content/uploads/2012/02/mercury_aima_position_paper_on_mercury_amalgam-_final_20111.pdf
Ups iepriekšējā ziņā iekopējās nepareizi statisks elektriskais lauks vietā domāts statisks magnētiskais lauks izteikts Teslās.
Patlaban var noskatīties pilnībā nesen ASV uzņemto dokumentālo filmu par amalgāmu "Evidence of Harm"

Jāievada tikai kods FREERESEARCH

https://evidenceofharm.vhx.tv/buy/evidence-of-harm-bonus-material?code=freeresearch
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
23.12.2015 00:22
Peetnieks

Wi-Fi tāds elektriskā lauka spriegums ir tieši rūtera tuvuma. Bet rūteri parasti neviens pie vaiga neliek :) Turklāt 2,4 GHz un augstākas ļoti labi slāpē miesa. Tā kā ja ar atņirgiem zobiem pie rūtera nestāvēs, tad viss būs kārtībā :)

p.s. Neticu es informācijai kas nāk no ASV. Melo kā suņi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ir jau taisniiba, ka WiFi rūteri pie vaiga neviens neliek :) un zināms arī tas, ka signāla jauda samazinās proporcionāli attāluma kvadrātam no radīšanas punkta. Divreiz tālāk no rūtera un lūk jauda jau samazinājusies četras reizes. Jo tālāk esam no radiīšanas punkta, jo labāk. Šajā sakarībā arī telefonu daži iesaka lietot skaļruņa režīmā kad vien iespējams - lai nebūt jāliek pie auss.

Gribētos piekrist, ka risks ar WiFi ir daudz, daudz mazāks, bet tomēr .... ņemot vērā planšetīšu un viedtālruņu izplatību, video/audio straumes no YouTube caur WiFi skatās arvien biežāk, turot šo ierīci rokā. Arī autobusos var novērot ka cits citam turpat aiz muguras izvelk savu WiFi ierīcīti un mēģina kaut ko sazvejot internetā. Arī daudzdzīvokļu mājās mēs īsti nezinam kur kamiņš ir novietojis savu WiFi rūteri, varbūt pie ieejas augstu pie griestiem, vai turpat aiz sienas pie datora uz kāda plauktiņa. Lai vai kā šajā laikmetā mēs esam atkarīgi no datu sūtīšanas/saņemšanas izmantojot bezvadu sakarus. Bezvadu sakari ir elektromagnētiskais lauks ar dažādiem parametriem, kura ietekmi uz veselību ilgtermiņā - gadu desmiti, mēs nezinām. Kā tieši tas mijiedarbojas ar citiem vides faktoriem ilgtermiņā (arī gadu desmiti) arī to mēs nezinām.

Stingri ņemot 2.4 GHz absorbēšana miesā var ievērojami atšķrities no audu veida, āda, tauki, muskuļi, kauli, piemēram http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3715232/ Neatkarīgi no tā vai mums ir Hg vai nav, faktam, ka miesa relatīvi labi slāpē 2.4Ghz ir arī otra medaļas puse, elektromagnētiskā viļņa enerģija tur arī paliek. Ne jau velti mikroviļņu krāsnis arī strādā šajā diapazonā:)

Skaidrs ir arī tas, ka bezvadu sakari nekur nepazudīs drīzāk otrādi - to izmantošana daudzkārt pieaugs - WiFi, BlueTooth, GPRS, 3G, 4G, (vēlāk arī 5G) ierīču būs arvien vairāk un datus caur elektromagnētisko lauku sūtīs arvien vairāk. Var piemēram ieskatītes CISCO prognozēs. http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/collateral/service-provider/visual-networking-index-vni/white_paper_c11-520862.html

Citā rakstā Cisco paredz WiFi pārsūtītās informācijas daudzums 2019.g. pieaugs tiktāl, ka pārsūtīsim līdz pat 66% no visa IP trafika caur WiFi http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/collateral/service-provider/ip-ngn-ip-next-generation-network/white_paper_c11-481360.html

Iespējams, ka nākotnē dziļos laukos esošie īpašumi bez elektromagnētiskā piesārņojuma, būs kas īpašs :) pilsētās dzīvojošie varbūt par dārgu naudu iegādāsies faradeja kameras, ko uzstādīt savos dzīvokļos guļamistabās, lai vismaz miega laikā viņus neietekmētu elektromagnētiskie lauki :)

Bet ja nopietni domāju, ka, ja varam šodien minimizēt kādu no potenciāliem riska faktoriem veselībai, tad tas noteikti ir jādara un jāpalīdz to izdarīt citiem. Paši būsim veselāki un veselāki būs mūsu līdzcilvēki. Laimīgāka būs sabiedrība kopumā un katrs atsevišķi. Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!
...iesaku Jaungvineju!

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Daži jauni resursi:


Šajā wbinārā vienkāršā tautas valodā runa par to kā īsti Dzīvsudrabs darbojas organismā un kā tas kļūst problemātisks atsevišķiem cilvēkiem.

https://thequantifiedbody.net/quantifying-your-mercury-burden-dr-chris-shade/

Runātājs ir tas pats Chrisopher Shate - kuru piemin tie IOMT protokola zobārsti.


Cits relatīvi jauns šī speciālista webinārs:
http://chriskresser.com/dr-chris-shade-on-mercury-toxicity/

Interesanti, ka grāmatas par dzīvsudraba kaitīgumu mutē sāk rakstīt ne tikai ķīmiķi, bet arī psihoterapeiti. Arī šīs profesijas pārstāvis ir saskatījis ko kaitīgu.

http://www.amazon.com/Mercury-Poisoning-The-Undiagnosed-Epidemic/dp/1494747898

Ja kādam tikšana vaļā no uzkrātā dzīvsudraba ir aktuāla šobrīd, var pieteikties

Facebook grupā https://www.facebook.com/groups/quicksilvermercurydetox/

Šajā grupā varēs vairāk uzzināt par smago metālu problēmas risināšanas veidiem (t.sk. Hg, Pb, As, Cd, ...) un atrast praktiķi-mediķi, kurš ir kompetents konsultēt un palīdzēt atveseļoties. Šī Facebook grupa, manuprāt, ir viens no vissvarīgākajiem viegli pieejamajiem resursiem tiem, kuri meklē risinājumu smago metālu problēmai.
Re: Amalgama vai sudraba plombes aizliegtas Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā
24.02.2016 18:40
Ūdens uz Peetnieks dzirnaviņām :)

Bērniem līdz 18 gadiem baltās plombas no valsts budžeta līdzekļiem apmaksā tikai trim pirmajiem priekšējiem zobiem no vidus uz katru pusi, bet sākot no ceturtā zoba apmaksā tikai sudraba plombas, liecina informācija NVD mājaslapā.

http://www.delfi.lv/rutks/vesels-ka-rutks/zemo-tarifu-del-zobarsti-atsakoties-slegt-ligumu-ar-valsti-par-pakalpojumiem-berniem.d?id=47105787

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 8?
Ziņa: